South Korea

Dél-Korea

Programunk

A Kinder Joy of moving Korea elindította az „At Home Exercise Challenge”-et (otthoni mozgás kihívás), hogy a családok otthon is aktívak maradjanak

Háttér

Dél-Korea 2015 óta a Kinder Joy of moving program keretében évente rendez családi futóversenyt. Ennek a kezdeményezésnek a keretében évente 1800 gyerek vesz rész a Ferrero családi futásain. Azonban a családi futóverseny 2020-ban nem került megrendezésre a Covid-19 miatt.

Mivel a Covid-19 miatt kialakult helyzet 2021-ben is fennállt, elindítottuk az „At Home Exercise Challenge” esrménysorozatot 2021. április- májusban, amellyel a gyereknapot, illetve a koreai „Családok hónapja” rendezvényeket ünnepeltük.

A kezdeményezés célja, hogy folytassuk a Kinder Joy of moving programot Koreában, és demonstráljuk folyamatos elkötelezettségünket a koreai családok iránt ebben a nehéz időszakban.

At Home Exercise Challenge

A Korea At Home Exercise Challenge egy korábbi Passport Game kampány alapján jött létre, amelyet egy francia testnevelőtanárral közösen fejlesztettünk. Arra ösztöni a a családokat, hogy olyan feladatokat próbáljanak ki, amelyek állapotokat utánoznak, például a struccot vagy a gorillát.

A kampány koreai elindításában egy helyi influencerrel dolgoztunk együtt: Az elmúlt öt évben a Kinder Joy of moving nagyköveti szerepét betöltő Sean Ro feladat az volt, hogy növelje a program ismertségét és a részvételt. Seannal és családjával együttműködve egy videót készítettünk a YouTube-on, illetve egy sorozatot az Instagramon, amelyekben bemutattuk, hogyan lehet a gyakorlatot otthon is könnyen elvégezni április és május folyamán.

Ezzel a kampánnyal sikerült elérnünk 5,58 millió megtekintést, ami 6%-kal meghaladta a célunkat. Az elkötelezettségi cél szintén meghaladta a KPI-t 39%-kal (Összes kattintás: 9899)

Ennek a tevékenységnek köszönhetően a Ferrero társadalmi felelősségvállalási programja továbbra is erősen jelen van Koreában. A családokat arra ösztönöztük, hogy élvezzék az otthoni mozgás örömét, ami különösen fontos a lezárás időszakában, amikor a szabadtéri tevékenységek korlátozottak.

Élvezzük az otthoni mozgás örömét ezzel a szórakoztató kihívással!

https://www.kinder.com/kr/ko/passsport-challenge

Az eredmények

5,58

millió megtekintés

+39%

elkötelezettségi cél

OLVASSA EL EZT IS