Ukraine

Ukrajna

Programunk

Három évvel ezelőtt Ukrajna csatlakozott a „Kinder Joy of moving” globális kezdeményezéshez. 2021-ben az ország minden részéről fiatal sportolók érkeztek a fővárosba, Kijevbe, a „Kinder Joy of moving Tennis Trophy Ukraine 2021” országos versenyre.

A versenyt a STARTTENIS szervezte az ukrán teniszszövetség támogatásával. A gyerekek egész évben helyi versenyeken vettek részt a 10 és 12 év alatti korosztályokban. Ezt követően pedig októberben, egy napsütéses őszi napon találkoztak, hogy kedvenc játékukat játsszák, új barátokat szerezzenek és jól érezzék magukat a családjukkal.

A 46 résztvevő összesen 69 mérkőzést játszott le egyetlen nap alatt. A hangulat vidám és barátságos volt. Mindenki a legjobb tudása szerint játszott, nagy tiszteletet tanúsítva a fair play és a sportszerűség iránt

A Kinder Joy of moving Tennis Trophy, amely az International Master döntőjében éri el csúcspontját, lehetőséget nyújt a játékosok és családjaik számára, hogy különleges, fontos és értékes pillanatokkal teli élményben legyen részük, köszönhetően a rendezvény néhány sajátos jellemzőinek: nincsenek bírók, tisztességes játékra való törekvés, a családok támogatása, az a tény, hogy a tenisz elveszíti kompetitív jellegét, és a valós életben az integritás elsajátítására ösztönöz.

Mindezek miatt ez a verseny több mint egy tenisz trófea: ez egy egyedülálló esemény, amely minden résztvevő számára értéket, növekedést és jelentős érzelmeket garantál.

Az eredmények

46

részvevők

69

lejátszott játék egy nap alatt