South Korea

Coreea de Sud

Programul nostru

Kinder Joy of moving Coreea a lansat Provocarea la exerciții fizice de acasă pentru a menține familiile active acasă

Context

Din 2015, Coreea de Sud a lansat o inițiativă anuală de alergare în familie în cadrul programului Kinder Joy of moving. În cadrul acestei inițiative, Ferrero a văzut 1.800 de copii și familii care au participat anual la alergare. Cu toate acestea, concursul „Family Run In” din 2020 a fost oprit din cauza situației Covid-19.

Având în vedere continuarea situației Covid-19 în 2021, am conceput și am lansat „Provocarea la exerciții fizice de acasă” în perioada aprilie-mai 2021 pentru a sărbători Ziua Copilului în Coreea, precum și „Luna Familiei”, în Coreea.

Obiectivul inițiativei este de a continua impulsul programului Kinder Joy of moving în Coreea și de a demonstra angajamentul nostru continuu față de familiile din Coreea în această perioadă dificilă.

Provocarea la exerciții fizice de acasă

Provocarea la exerciții fizice de acasă (At Home Exercise Challenge) a Coreei de Sud a fost creată pe baza unei campanii anterioare, Passport Game, care a fost dezvoltată împreună cu un profesor de sport din Franța. Scopul său este de a încuraja familiile să încerce exerciții distractive și activități de antrenament care imită animalele, cum ar fi provocarea struțului și a gorilei.

Pe măsură ce aducem campania în Coreea, am lucrat cu un influencer local: Sean Ro, care a fost ambasadorul Kinder Joy of Moving în ultimii cinci ani, pentru a stimula receptivitatea și participarea la program. Am colaborat cu Sean și cu familia sa pentru a crea un videoclip pe YouTube și o serie de postări pe pagina sa de Instagram, pentru a arăta cum exercițiile fizice pot fi făcute cu ușurință acasă, pe parcursul lunilor aprilie și mai.

Prin această campanie, am reușit să atingem 5,58 milioane de vizualizări, depășind obiectivul nostru cu 6%. Obiectivul de implicare a depășit, de asemenea, KPI cu 39% (Total click-uri: 9.899)

Datorită acestei activități, programul de responsabilitate socială Ferrero și-a menținut amprenta în Coreea. Am reușit să încurajăm familiile să simtă bucuria mișcării de acasă, ceea ce este deosebit de important în această perioadă de izolare, în care activitățile în aer liber sunt limitate.

Simte Joy of moving la tine acasă, participând la această provocare distractivă!

https://www.kinder.com/kr/ko/passsport-challenge

 

Rezultatele

5.58

Milioane de vizualizări

+39%

Obiectivul de implicare

CITEȘTE ȘI