Imagini din repertoriu. Fotografiile au fost făcute înainte de urgența de sănătate legată de pandemia Covid-19
Russia

Rusia

Programul nostru

Proiectul „Kinder Joy of moving” a venit în Rusia cu doar 2 ani în urmă, dar a devenit deja parte a unuia dintre evenimentele pentru copii ale curselor de triatlon IRONSTAR - STARKIDS.

La competițiile susținute de „Kinder Joy of moving” din Rusia, toată lumea poate participa, indiferent de abilitățile lor fizice. De exemplu, dacă un copil nu poate alerga singur în STARKIDS, el poate participa la cursă cu ajutorul părinților sau într-un cărucior. În același timp, pentru a participa la competiție este suficient să aveți doar consimțământul scris al părinților copilului.

La fel ca în alte țări, proiectul din Rusia acordă o mare atenție aspectului caritabil. Astfel, pe 8 și 19 septembrie 2020, copii din cadrul Organizației Publice Regionale Samara pentru Sprijinirea Persoanelor cu Dizabilități cu Sindrom Down și a familiilor lor, „Самарские солнышки” („Sorii din Samara”), au participat la cursa pentru copii din Samara. Toate fondurile strânse de organizatori în timpul cursei de la Zavidovo au fost transferate către Fundația „Синдром любви” („Sindromul Iubirii”).

Rezultatele

3.275

de copii activi

5

orașe

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN RUSIA

Logo Starkids