Ukraine

Ucraina

Programul nostru

În urmă cu trei ani, Ucraina s-a alăturat inițiativei globale „Kinder Joy of moving”. În 2021, tinerii sportivi din întreaga țară au venit în capitală - Kiev - pentru turneul național „Kinder Joy of moving Tennis Trophy Ukraine 2021”.

Turneul este organizat de STARTTENIS cu sprijinul Federației Ucrainene de Tenis. Pe parcursul întregului an, copiii au participat la turneele locale în grupele de vârstă sub 10 și sub 12 ani, iar apoi, în octombrie, s-au adunat într-o zi însorită de toamnă pentru a juca jocul lor preferat, pentru a-și face noi prieteni și pentru a se distra alături de familie.

Au fost 46 de participanți în total, cu 69 de meciuri disputate într-o singură zi. Atmosfera a fost veselă și prietenoasă. Toți au jucat cât au putut de bine, dând dovadă de un mare respect pentru fairplay și sportivitate.

Trofeul Kinder Joy of moving Tennis Trophy, care își atinge expresia maximă în finala Masterului Internațional, este o oportunitate pentru jucători și familiile lor de a trăi o experiență plină de momente speciale, importante și valoroase, datorită unor caracteristici unice proprii: absența arbitrilor, accentul pus pe fair-play, susținerea familiilor, faptul că tenisul își părăsește latura competitivă și sportivă pentru a deveni o modalitate de a învăța integritatea în viața reală.

Toate acestea fac ca turneul să fie mai mult decât un simplu trofeu de tenis: este un eveniment unic, îmbogățit de valori, creștere și emoții semnificative pentru toți participanții.

Rezultatele

46

participanți

69

meciuri jucate într-o singură zi