China

Kína

Programunk

Csatlakozz a Kinder Joy of moving programhoz és játssz együtt a kínai olimpiai bajnokkal - Wu Minxia-val

A Kindernél hiszünk abban, hogy a boldog gyermekből jobb felnőtt válik. A sport pedig boldogságot hoz azáltal, hogy ösztönzi a gyermekek természetes hajlamát az aktivitásra, a mozgásra és a játékra.

Ezért a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából a Ferrero China május 29-én elindította a 2021 Kinder Joy of moving tábort Sanghajban. A „Játékos karneválon” egy sor innovatív és érdekes játékot mutattak be, amelyeken keresztül a gyerekek élvezték a mozgás örömét, és szüleikkel együtt fejlesztették a legfontosabb készségeket.

Az eseményen bemutatták Wu Minxiát, a kínai műugrás királynőjét - az első kínai sportolónőt, aki 5 olimpiai aranyérmet szerzett - mint a Kinder Joy of moving nagykövetét.

Wu Minxia együtt játszott a gyerekekkel és szüleikkel az eseményen, így az idei gyermeknap még különlegesebbé és emlékezetesebbé vált számukra. Kihasználva Wu sportszakmai ismereteit és a gyerekekkel való együttműködésben szerzett tapasztalatait, a program lehetővé teszi a kínai gyerekek számára, hogy szórakoztató játékokon keresztül sajátítsák el a „Bármi is a játék, győzzön az öröm” elvét.

 

Az eredmények

1700

résztvevő gyerek

2439392

közösségi benyomás