Archív képek. A fotók a Covid-19-es járvány egészségügyi vészhelyzete előtt készültek
Poland

Lengyelország

Programunk

Lengyelországban a Ferrero 2007 decemberében indította el a Kinder Joy of moving programot, amikor az első partnerségünk a Lengyel Röplabda Szövetséggel megkezdte a legnagyobb röplabdaprojekt kidolgozását a legfiatalabbak számára hazánkban. Ma, tizennégy év elteltével, még mindig miniröplabdázunk sok ezer gyerekkel egész Lengyelországban, megosztva velük a közös sportolás igazi élményét, miközben mindannyian egy csapat vagyunk!

De van más is! 2018 óta a lengyelországi programot folyamatosan fejlesztjük, és olyan új tevékenységeket fogadunk be, mint a tenisz, az úszás, a vitorlázás, a kerékpározás, az atlétika, és újabban az alternatív testnevelési órák az általános iskolák tanulói és tanárai számára. A tevékenység körének ilyen figyelemre méltó kiterjesztésével a program célja az volt, hogy megmutassa a legfiatalabbaknak és családjaiknak, hogy minden sport sok örömet okozhat, és hogy a különféle fizikai tevékenységek kipróbálása pozitívan befolyásolhatja a gyermekek és tizenévesek fejlődését! Természetesen mindezen projektek megvalósítása során mindig támogatnak minket lengyel sportegyesületek, például a Lengyel Röplabda Szövetség, a Lengyel Jacht Szövetség, a Lengyel Tenisz Szövetség vagy a Monika Pyrek Alapítvány. Partnereink között van még a Lengyel Olimpiai Bizottság, amellyel számos oktatási tevékenységet szerveztünk Lengyelország egész területén.

A Kinder Joy of moving programunkban minden máshoz képest abszolút egyedülálló az a tény, hogy tevékenységeink Lengyelország egész területére kiterjednek, a részvétel teljesen ingyenes, és hogy a program nem bajnokok kereséséről szól, hanem arról, hogy minél több embert arra ösztönözzünk, hogy csatlakozzon a mozgás kultúrájához, egyszerűen közös sportolással!

Az eredmények

14

év az aktív életmód
örömének népszerűsítésére

16

a program mind a 16
lengyel tartományt érinti

FEDEZZEN FEL TÖBBET