Poland

Lengyelország

Programunk

Lengyelországban a Ferrero 2007 decembere óta valósítja meg a KINDER Joy of moving programot, amikor a Lengyel Röplabda Szövetséggel való együttműködés keretein belül elindította a legkisebbek számára a legnagyobb nemzeti röplabda projektet. Ma is mini-röplabdázunk több ezer gyerekkel Lengyelország-szerte, megosztva velük a sport és az egy csapatként való együttlét igazi örömét! De ez még nem minden!

2018 óta a lengyelországi program szisztematikusan bővül új tevékenységekkel - a tenisztől kezdve az úszásoktatáson, a vitorlázáson, a kerékpározáson vagy az atlétikán át az általános iskolai tanulók és tanárok alternatív testnevelés óráiig. 2020-ban kifejlesztettük a KINDER Joy of moving e-platformot is, egy teljesen digitális tudásadatbázist, ahol számos inspirációt találhatunk a csoportos sportoláshoz, amely mindenki számára elérhető és teljesen ingyenes. A KINDER Joy of moving program ilyen széleskörű jelenlétét Lengyelországban az az iránti vágy táplálja, hogy megmutassuk a legkisebbeknek és családjaiknak, hogy minden sportág örömet okoz, és hogy a különböző mozgásformák kipróbálása pozitív hatással lehet a fejlődésünkre! Természetesen projektjeink megvalósításában mindig is támogattak bennünket sportegyesületek és szervezetek - a már említett Lengyel Röplabda Szövetség, valamint a Lengyel Vitorlás Szövetség, a Lengyel Tenisz Szövetség, a Monika Pyrek Alapítvány, de a Lengyel Olimpiai Bizottság is, amellyel együttműködve számos országos oktatási tevékenységet végeztünk.

A Kinder Joy of moving programot az különbözteti meg a többi programtól, hogy tevékenységeink egész Lengyelországra kiterjednek, a részvétel teljesen ingyenes, és a célja nem az, hogy bajnokokat keressen, hanem hogy minél több embert inspiráljon a közös sportolásra!

Az eredmények

40000

fiatal játékosok vettek részt
az országos mini-röplabda projektben

1382634

megtekintés a KINDER JOM
e-platformon

FEDEZZEN FEL TÖBBET