Archív képek. A fotók a Covid-19-es járvány egészségügyi vészhelyzete előtt készültek
Brazil

Brazília

Programunk

2018 óta a Joy of moving módszertan része a Minas Gerais állam Poços de Caldas önkormányzati hálózatában működő iskolák tanulói rutinjának. 2018-ban és 2019-ben ingyenes képzést tartottunk a tanárok számára személyes részvétellel, de 2020-ban a Covid-19 járvány miatt más megoldást kellett találnunk.

Júliusban online tanfolyamot tartottunk 50 tanár számára, hogy segítsük őket abban, hogy az online órákon a társadalmi elszigeteltség során a hallgatókkal együtt alkalmazzák a Joy of moving aktivitásokat. Készítettünk a játékokkal kapcsolatos utasításokat tartalmazó anyagokat is, amelyeket a tanárok és a gyerekek szülei számára elérhetővé tettünk az oktatási miniszter online platformján. Ezekkel az akciókkal 9815 gyermeket mozgattunk meg ebben az évben a Joy of moving keretében.

Emellett a társadalmi elszigeteltség során az Instagramon és a Youtube-on a Kinder Brazil profilt használtuk az otthoni, fizikai tevékenységek ösztönzésére a családban otthon. Április és július között 16 játékot - videót és képet - tettünk közzé. Ezeknek a bejegyzéseknek több mint 900 ezer megtekintése volt a Youtube-on, és 21 millió megjelenítést értek el az Instagramon és a Youtube-on.

Az eredmények

21 millió

megjelenítés az Instagramon és a Youtube-on
a Joy of moving Games-ről

9815

gyermek mozdult meg 2020-ban
a Joy of moving keretében

PARTNEREINK BRAZÍLIÁBAN

Prefeitura de Poco de Caldas
Logo Minas Gerais