Romania

Románia

Programunk

A Kinder Joy of moving program Romániában arra összpontosít, hogy a gyermekek számára élvezetes, szórakoztató és nem versenyszerű sportolási élményeket nyújtson. Célunk, hogy minden évben növeljük azoknak a gyerekeknek a számát, akik felfedezik a mozgás örömét, a csapatszellemet és az aktív életmódot, ennek köszönhetően jelentős fejlődést érnek el az életminőség terén.

A program a román Oktatási Minisztériummal partnerségben zajlik, és idén 160 iskolában több mint 48500 6 és 12 év közötti gyermekhez jutott el. Idén a világjárvány miatt a programnak csak az első szakaszára került sor: Kinder Joy of moving Week.

Egy teljes iskolai héten keresztül, 2021. június 14-18. között a résztvevő iskolák valamennyi testnevelő tanára a Kinder JOM edzői útmutatóban előírt játékokat tartott, és arra összpontosított, hogy az órák élvezetes élményt nyújtsanak a gyermekek számára.

Az idei évben újdonságként a program bevezetése előtti héten tartották a „Joy of moving” webináriumot, hogy a tanárokat megismertessék a módszertannal. A „Joy of moving” hivatalos képviselői megosztották tapasztalatukat, és útmutatást adtak a tanároknak, hogy megértsék a program célját és szerepüket abban, hogyan nyújthatnak tartalmas élményt a gyerekeknek.

Az eredmények

48,608

sportoló gyerek

160

iskola a programban

PARTNEREINK ROMÁNIÁBAN

Logo MEN
FRT