Archív képek. A fotók a Covid-19-es járvány egészségügyi vészhelyzete előtt készültek
Romania

Románia

Programunk

A Kinder Joy of moving program Romániában az élvezetes, szórakoztató és nem versenyszerű sportélményeket népszerűsíti.
A program a Román Oktatási Minisztériummal partnerségben zajlik, és 212 iskolában több mint 100 000, 6 és 12 év közötti gyermeket ért el. Az év során a tevékenységek több szakaszból álltak, például: Kinder Joy of moving Caravan, Kinder Joy of moving Week és a Kinder Joy of moving Cup.

Az egész országot lefedő Kinder Joy of moving Caravan 20 interaktív, iskolás gyermekek számára tartott eseményből állt. Ennek a szakasznak a fő célja az volt, hogy olyan módszereket teremtsen a módszertani oktatók számára, amelyeket tovább oszthatnak a következő szakasz kiváló megvalósításának érdekében: Kinder Joy of moving Week. Minden rendezvény meghívta a gyerekeket, hogy vegyenek részt több sportpróbán, ösztönözve a fiatalokat új tevékenységek kipróbálására és a sportolás élvezetére.

A Kinder Joy of moving Week inkább oktatási célokat szolgált. December 9-15 között Románia több mint 200 iskolájának tanárai interaktív játékokat szerveztek a tornaórákon a Kinder Joy of moving módszertant követve. Ennek a szakasznak az a célja, hogy a tornaórák szórakoztatóbbak és élvezetesebbek legyenek minden gyermek számára, közelebb hozva őket a sport világához.

A tanév későbbi részében minden résztvevő iskolának lehetősége volt regisztrálni a Kinder Joy of moving kupára. Ennek a szakasznak a középpontjában az áll, hogy multisport-próbákon keresztül megismertesse a gyerekekkel a sport világát, népszerűsítse a legfontosabb értékeket, például a tisztességes játékot és a csapatmunkát.

Az eredmények

+100 000

gyermeket ért el a program

212

iskola vesz részt

PARTNEREINK ROMÁNIÁBAN

Logo MEN
FRT