Kinder Joy of moving Tennis Trophy

A Kinder Joy of moving
Tennis Trophy 2020 visszatér a pályákra

A 2008 és 2011 között született gyermekeknek fenntartott Kinder Joy of moving Tennis Trophy 2020 negyedik kiadása június 29-én kezdődött újra Olaszországban, majd később Ausztriában, Bulgáriában, Magyarországon és a Monacói Hercegségben is. Óriási élmény a fiatal résztvevőknek, akiket a tenisz iránti közös szenvedély köt össze, és az a vágy, hogy a sport, barátság, fair play és szórakozás pillanatait együtt éljék át.

A Kinder Joy of moving Tennis Trophy 2020 az International Masterrel ér véget, amelyet november 14-17 között tartanak a Rafael Nadal Sport Centerben. Az eseményen 14 ország (Ausztria, Fehéroroszország, Bulgária, Horvátország, Franciaország, Izrael, Olaszország, Luxemburg, Málta, Lengyelország, Monacói Hercegség, Románia, Ukrajna és Magyarország) játkosai vesznek részt.

Az elmúlt néhány hónap kényszerszünete után a Kinder Joy of moving Tennis Trophy 2020 egyedülálló lehetőséget kínál a Joy of moving megünneplésére ugyanazzal a nyerő formulával, mint mindig: a mérkőzések bírók nélkül zajlanak majd azért, hogy a fiatal játékosok olyan sportot élhessenek át, amely tisztességes az ellenfeleikkel szemben, és amelynek célja, hogy értékelje az önbizalmat és a másokba vetett bizalmat, a befogadást, az ellenfél tiszteletét és a barátságot.

Ezzel a koncepcióval összhangban minden verseny végén a fiatal teniszezők, akik kitűnnek a sportosságuk szempontjából, megkapják Fair Play Trophy-t.

A 2020-as rendezvényen ismét lesz egy jól ismert főszereplő: Ivan ""Ljubo"" Ljubičić, az esemény nagykövete. Az ATP világranglista korábbi harmadik helyezettje osztozik a Kinder Joy of moving projekt értékeiben a projektben érintett összes gyerekkel.

A Kinder Joy of moving Tennis Trophy projekt 2006-ban indult Olaszországban az egykori teniszező, Rita Grande ötletéből, a Kinder Joy of movinggal együttműködve. 2017-ben nemzetközileg elterjedt, hogy segítse az aktív életmódot a fiatalabb generációk körében.

További információkért látogasson el tennistrophy.com oldalra