Archív képek. A fotók a Covid-19-es járvány egészségügyi vészhelyzete előtt készültek
Bosnia Herzegovina

Bosznia-Hercegovina

Programunk

Idén a B&H-ban zajló Ifjúsági Sportjátékok sakk- és asztalitenisz-versenyekkel kezdődtek el, 2020. június 16-án. A csapatsportok - futsal, kosárlabda, röplabda, kézilabda és strandröplabda - idei versenyei 2020. június 25-én kezdődtek Hercegovinában. 2020. június 25-től szeptember 10-ig a YSG 30 városban szervezett versenyeket, 20 városban pedig Kinder Joy of moving kosárlabda bajnokságokat.

A versenyek után ezekben a városokban, figyelembe véve azt a tényt, hogy a szarajevói döntőkön 1900 versenyző nem vehet részt úgy, mint az elmúlt években (a Covid-19 korlátozások miatt), a YSG vezetése elődöntős tornákat szervezett futsal, kosárlabda és röplabda versenyeken. Ezeket a versenyeket Banovićiban, Bihaćban, Mostarban és a Zenicában rendezték meg, és a versenyek győztesei lehetőséget kaptak arra, hogy versenyezzenek a szarajevói nagydöntőn.

A nagydöntőt 2020. szeptember 29. és október 1. között szerveztük meg Szarajevóban. Az ország különböző pontjairól érkező döntősök csapatsportokban vettek részt és versenyeztek.

Annak a ténynek megfelelően, hogy az YSG 10. évét ünnepli a B&H-ban, a regionális vezetőség úgy döntött, hogy Szarajevóban megszervezi a nemzetközi döntőket. A YSG nemzetközi döntőit Szarajevóban tartották meg, 2020. október 20-24. között, és a Nemzetközi Döntőn 500 résztvevő vett részt B&H-ból, Horvátországból és Szerbiából.

Az eredmények

35 240

résztvevő

120

verseny

PARTNEREINK BOSZNIA-HERCEGOVINÁBAN

Croazia Bosnia Logo Košarkaški savez BIH
Croazia Bosnia Logo OC BiH
Logo uefa foundation