Imagini din repertoriu. Fotografiile au fost făcute înainte de urgența de sănătate legată de pandemia Covid-19
Bosnia Herzegovina

Bosnia Şi Herţegovina

Programul nostru

Anul acesta, Jocurile sportive pentru tineri din B&H și-au început activitățile cu competiții de șah și tenis de masă în 16 iunie 2020. Competițiile din acest an în sporturi de echipă - futsal, baschet, volei, handbal și volei pe plajă - au început pe 25 iunie 2020 în Herțegovina. În perioada 25 iunie - 10 septembrie 2020, YSG a organizat competiții în 30 de orașe, iar turneele de baschet Kinder Joy of moving au fost organizate în 20 de orașe.

După competițiile din toate aceste orașe, având în vedere faptul că, spre deosebire de anii trecuți, la finalele de la Sarajevo nu mai pot participa acum 1.900 de concurenți (din cauza restricțiilor legate de Covid-19), conducerea YSG a organizat semifinale ale turneelor de futsal, baschet și volei. Aceste turnee au fost organizate în Banovići, Bihać, Mostar și Zenica, iar câștigătorii acestor turnee au avut șansa de a concura la marile finale din Sarajevo.

Marea finală a fost organizată în perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2020 la Sarajevo, iar finaliști din diferite părți ale țării au participat și au concurat în sporturi de echipă.

Având în vedere că YSG sărbătorește 10 ani în B&H, direcția regională a decis să organizeze finale internaționale la Sarajevo. Finalele internaționale YSG au avut loc la Sarajevo, în perioada 20-24 octombrie 2020 și au fost implicați 500 de participanți de la Finalele Internaționale din B&H, Croația și Serbia.

Rezultatele

35,240

de participanți

120

de turnee

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN BOSNIA ȘI HERȚEGOVINA

Croazia Bosnia Logo Košarkaški savez BIH
Croazia Bosnia Logo OC BiH
Logo uefa foundation