Bosnia Herzegovina

Bosnia Şi Herţegovina

Programul nostru

În acest an, Jocurile Sportive ale Tineretului din B&H și-au început activitățile cu competiții de șah și tenis de masă, pe 30 aprilie 2021, la Bijeljina și Sarajevo.

Competițiile din acest an în sporturile de echipă – futsal, baschet, volei, handbal și volei pe plajă – au început pe 10 mai 2021 la Srebrenica. În 2021, YSG a organizat competiții în 45 de orașe, iar turneele de baschet Kinder Joy of moving au fost organizate în 29 de orașe.

La 18 iunie 2021, au fost deschise oficial cea de-a 11-a ediție a Jocurilor de la Srebrenica. La eveniment au fost prezenți participanți la YSG din Srebrenica, Bratunac, Zvornik, Milici și alte localități din împrejurimi. O mare surpriză pentru toți participanții a fost sosirea fostului jucător NBA Brooklyn Nets, participant la YSG și ambasador YSG, Džanan Musa. Džanan a socializat cu copiii pe terenurile de baschet și a fost fericit să se fotografieze cu ei. Ceremonia a fost deschisă cu un spectacol muzical susținut de 50 de copii de la grădinița Poletarac din Srebrenica. Întregul eveniment, care a durat 60 de minute, a fost transmis în direct de canalul N1 Bosnia și Herțegovina și de canalul sportiv regional SportKlub.

După competițiile din toate aceste orașe, din cauza restricțiilor Covid-19, direcția YSG a organizat turnee semifinale de futsal, baschet și volei în TuzIa, Bihać, Mostar și Zenica, iar câștigătorii acestor turnee au avut șansa de a concura la Marea Finală de la Sarajevo.

Marea Finală a fost organizată în perioada 6-8 iulie 2021 la Sarajevo, iar 710 finaliști din diferite părți ale țării au participat și s-au întrecut în sporturi de echipă.

Rezultatele

45,126

participanți

45

orașe

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN BOSNIA ȘI HERȚEGOVINA

Croazia Bosnia Logo Košarkaški savez BIH
Croazia Bosnia Logo OC BiH
Logo uefa foundation