Croatia

Croația

Programul nostru

Jocurile Sportive ale Tineretului sunt cel mai mare eveniment sportiv de amatori din Europa, cu o tradiție de 25 de ani, care atestă că o viziune bună, munca sistematică și perseverența pot depăși toate provocările și pot crea un brand unic, recunoscut și susținut de numeroase părți interesate.

Scopul Jocurilor este de a promova un stil de viață sănătos și valorile sociale general acceptate prin socializare și sport (multiculturalism, toleranță, apreciere a diferențelor). Proiectul conceput în domeniul sportului pune competiția pe un alt plan. Jocurile reprezintă o alternativă la stilurile de viață și valorile care îi înconjoară pe copii și tineri (sedentarism, prea puțin interes pentru a se implica în activități fizice și utilizarea excesivă a tehnologiilor moderne - telefoane mobile și calculatoare).

Din martie până în august, în Croația organizăm peste 250 de turnee de calificare în 10 discipline sportive, inclusiv turneul de baschet Kinder JOM. Jocurile sunt în prezent active în 3 țări: Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, la care participă anual în total 200.000 de copii și tineri.

Jocurile Sportive pentru Tineret, în calitate de partener, conectează toate părțile interesate și le includ în imaginea și reputația pozitivă pe care și-o construiesc de ani de zile ca promotori ai unui stil de viață sănătos și ai valorilor sociale în rândul copiilor și părinților.

Rezultatele

81,575

participanți

25

ani de YSGame

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN CROAȚIA

Croazia Bosnia SDUS
Logo uefa foundation
HTS

CITEȘTE ȘI