Imagini din repertoriu. Fotografiile au fost făcute înainte de urgența de sănătate legată de pandemia Covid-19
Croatia

Croația

Programul nostru

Jocurile Sportive pentru Tineri sunt cel mai mare eveniment sportiv amator din Europa, cu tradiția sa de 24 de ani, care susține că o viziune bună, munca sistematică și persistența pot depăși toate provocările și pot crea un brand unic, care a fost recunoscut și susținut de numeroase părți interesate.

Scopul Jocurilor este de a promova stiluri de viață sănătoase și valori sociale general acceptate prin socializare și sport (multiculturalism, toleranță, aprecierea diferențelor). Proiectul conceput în sport pune competiția într-un alt plan. Jocurile reprezintă o alternativă la stilurile de viață și valorile la care sunt expuși copiii și tinerii (stil de viață sedentar, prea puțin interes pentru a se implica în activitatea fizică, și utilizarea excesivă a tehnologiilor moderne - telefoane mobile și computere).

Din ianuarie până în august organizăm în Croația peste 250 de turnee de calificare în 10 discipline sportive, inclusiv turneul de baschet Kinder JOM. Jocurile sunt active în prezent în 3 țări: Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, cu un număr total de 200.000 de copii și tineri care participă anual.

Jocurile sportive pentru tineri, în calitate de partener, conectează toate părțile interesate și le includ într-o imagine pozitivă și o reputație pe care și-au construit-o de ani de zile ca promotori ai unui stil de viață sănătos și a unor valori sociale în rândul copiilor și părinților.

Rezultatele

79.080

de participanți

250

de turnee

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN CROAȚIA

Croazia Bosnia SDUS
Logo uefa foundation
HTS

CITEȘTE ȘI