China

China

Programul nostru

Alăturați-vă bucuriei Kinder Joy of moving și jucați împreună cu campionul olimpic chinez - Wu Minxia

La Kinder, credem că un copil fericit astăzi va fi un adult mai bun mâine. Iar sportul aduce fericire prin încurajarea înclinației naturale a copiilor de a fi activi, de a se mișca și de a se juca.

Prin urmare, pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului, Ferrero China a dat startul la 2021 Kinder Joy of moving Camp în Shanghai începând cu 29 mai. În cadrul acestui „Carnaval al jocului” au fost introduse o serie de jocuri inovatoare și interesante, prin care copiii s-au bucurat de plăcerea mișcării și și-au dezvoltat abilități cheie împreună cu părinții lor.

În timpul evenimentului, doamna Wu Minxia, regina chineză a scufundărilor - prima atletă chineză care a câștigat 5 medalii olimpice de aur, a fost anunțată ca ambasador Kinder Joy of moving.

Wu Minxia s-a jucat cu copiii și părinții la eveniment, făcând Ziua Copilului din acest an mai specială și mai memorabilă pentru ei. Prin valorificarea profesionalismului doamnei Wu în materie de cunoștințe sportive și a experienței sale bogate de a lucra cu copiii, activarea permite copiilor chinezi să învețe spiritul „Indiferent de joc, lasă bucuria să câștige” prin intermediul unei serii de jocuri sportive distractive.

Rezultatele

1.700

copii care au făcut mișcare

2.439.392

impresia socială