Kinder şi bucuria copilăriei

Noi la Kinder, credem că micuțul fericit de astăzi va deveni adultul responsabil de mâine. Din acest motiv ne-am concentrat mereu eforturile pentru a crea momente de bucurie mici, dar importante, pentru copiii şi familiile din întreaga lume. Totuși, nu toată lumea ştie că de ani de zile Kinder și-a mai luat un angajament important: să aducă în sufletele micuților bucuria mişcării, încurajând înclinaţia lor către joacă și mișcare.

Kinder şi bucuria de a face mişcare

De aceea am început Kinder Joy of moving, un proiect internaţional de responsabilitate socială al Grupului Ferrero. Proiectul a inspirat până acum 2,6 milioane de copii şi familiile lor din 31 de ţări din întreaga lume să fie mai activi, să se bucure de mişcare şi să-şi dezvolte aptitudinile într-un mod interactiv şi distractiv. Motorul acestui proiect este convingerea fermă că o atitudine pozitivă în privința mişcării îi va face pe copiii de azi adulții activi de mâine.

Oricare ar fi jocul, lăsaţi bucuria să câştige

Indiferent de disciplina sportivă, terenul de joc şi de nivelul de performanţă sau de abilitatea copilului, Kinder Joy of moving lasă bucuria mişcării să câştige.
Kinder Joy of moving organizează şi sprijină programe de educaţie fizică în şcoli şi în afara acestora, evenimente sportive pentru copii şi competiţii şcolare, cu scopul să asigure că, mai presus de toate, mișcarea rămâne o bucurie pentru cei mici. Kinder Joy of moving organizează, de asemenea, evenimente multidisciplinare pentru a aduce copiii mai aproape de sport, colaborează cu sportivi şi foşti campioni pentru a inspira copiii şi susţine proiecte de cercetare axate pe beneficiile unui stil de viaţă activ.

REGULILE NOASTRE

Pentru a asigura o valoare universală a programului, am dezvoltat o abordare bazată pe reguli obligatorii.

REZULTATE CONCRETE

Kinder Joy of moving a luat fiinţă în 2005 şi a continuat să crească cu scopul de a-şi îmbunătăţi şi extinde în mod constant programele, acţionând de fiecare dată în direcţia atingerii unor ţinte eficiente
Kids
2,6milioane de copii au făcut mișcare cu bucurie
Countries
33de ţări
Social media users reached
205 mS-a atins un număr de 205 milioane de utilizatori pe social media
Septembrie 2021 – August 2022
Federations
131de federaţii şi asociaţii
Investments
10,8
milioane €
Investiţie totală

Aflați mai multe despre progresul proiectului „Kinder Joy of moving” în Raportul de sustenabilitate al Ferrero din 2022 >

PROGRAME LOCALE

În colaborare cu peste 131 de federații din întreaga lume, KINDER JOY OF MOVING acționează la nivel local pentru a organiza și susține o serie de proiecte.

Programe de educație fizică

Sprijină și organizează programe de educație fizică atât în școli, cât și în afara acestora, colaborând îndeaproape cu experți în domeniu.

Proiecte de cercetare

Lucrează în colaborare cu universități, ministere ale educației și instituții care sprijină proiecte de cercetare axate pe beneficiile unei vieți active.

Evenimente sportive și programe școlare bazate pe sport

Împreună cu federațiile sportive, susține și promovează programe și evenimente sportive pentru tineri, precum și inițiative școlare menite să implice copiii în activități sportive, printr-o filozofie unică inspirată de metoda „JOY OF MOVING”.

Evenimente multidisciplinare

Organizează tabere și evenimente dedicate copiilor, bazate pe diferite sporturi și discipline.