Kinder şi bucuria copilăriei

Noi la Kinder, credem că micuțul fericit de astăzi va deveni adultul responsabil de mâine. Din acest motiv ne-am concentrat mereu eforturile pentru a crea momente de bucurie mici, dar importante, pentru copiii şi familiile din întreaga lume. Totuși, nu toată lumea ştie că de ani de zile Kinder și-a mai luat un angajament important: să aducă în sufletele micuților bucuria mişcării, încurajând înclinaţia lor către joacă și mișcare.

Kinder şi bucuria de a face mişcare

De aceea am început Kinder Joy of moving, un proiect internaţional de responsabilitate socială al Grupului Ferrero. Proiectul a inspirat până acum 2,6 milioane de copii şi familiile lor din 28 de ţări din întreaga lume să fie mai activi, să se bucure de mişcare şi să-şi dezvolte aptitudinile într-un mod interactiv şi distractiv. Motorul acestui proiect este convingerea fermă că o atitudine pozitivă în privința mişcării îi va face pe copiii de azi adulții activi de mâine.

Oricare ar fi jocul, lăsaţi bucuria să câştige

Indiferent de disciplina sportivă, terenul de joc şi de nivelul de performanţă sau de abilitatea copilului, Kinder Joy of moving lasă bucuria mişcării să câştige.
Kinder Joy of moving organizează şi sprijină programe de educaţie fizică în şcoli şi în afara acestora, evenimente sportive pentru copii şi competiţii şcolare, cu scopul să asigure că, mai presus de toate, mișcarea rămâne o bucurie pentru cei mici. Kinder Joy of moving organizează, de asemenea, evenimente multidisciplinare pentru a aduce copiii mai aproape de sport, colaborează cu sportivi şi foşti campioni pentru a inspira copiii şi susţine proiecte de cercetare axate pe beneficiile unui stil de viaţă activ.

REGULILE NOASTRE

Pentru a asigura o valoare universală a programului, am dezvoltat o abordare bazată pe reguli obligatorii.

REZULTATE CONCRETE

Kinder Joy of moving a luat fiinţă în 2005 şi a continuat să crească cu scopul de a-şi îmbunătăţi şi extinde în mod constant programele, acţionând de fiecare dată în direcţia atingerii unor ţinte eficiente
Kids
2,6milioane de copii au făcut mișcare cu bucurie, în ciuda dificultăților legate de pandemie
Countries
28de ţări
Social media users reached
150,3 mS-a atins un număr de 150,3 milioane de utilizatori pe social media
*Perioada: Septembrie 2020 – August 2021
Federations
121de federaţii şi asociaţii
Investments
+10,4
milioane €
Investiţie totală

Aflați mai multe despre progresul proiectului „Kinder Joy of moving” în Raportul de sustenabilitate al Ferrero din 2021 >

PARTENERIATELE NOASTRE

Proiectul „Kinder Joy of moving” se derulează în toată lumea cu ajutorul unor parteneri prestigioși, competenți și experți, printre aceștia numărându-se instituții, ministere, universități, companii și organizații private, cinci comitete olimpice, 121 de federații și asociații sportive și Federația Internațională a Sportului Școlar (FIS)

COLABORĂRI SPORTIVE

COMPANII PRIVATE

Kinder Joy of moving funcţionează în parteneriat cu companii private, care se angajează să răspândească aceleaşi valori şi să atingă aceleaşi obiective. Face acest lucru, în conformitate cu obiectivele globale ale Agendei 2030 a Naţiunilor Unite, pentru „ consolidarea mijloacelor de implementare şi revitalizarea parteneriatului global pentru dezvoltare durabilă”.

Neinver

PARCUL KINDER JOY OF MOVING

Parcul „Kinder Joy of moving” este primul parc permanent dedicat copiilor şi familiilor lor lansat în cadrul programului Kinder Joy of moving. Este situat în interiorul Vicolungo The Style Outlets, deţinut de Neinver Group.

Costa

KINDER JOY OF MOVING SE ALĂTURĂ INIŢIATIVEI

Kinder şi Costa lucrează împreună pentru a aduce bucuria mişcăre copiilor, oriunde s-ar afla în lume. Proiectul Kinder Joy of moving se alătură navelor Costa cu metoda sa inovatoare şi educativă Joy of moving, concepută special pentru copii şi bazată pe jocuri şi mişcare.

PARTENERI INSTITUŢIONALI ŞI EDUCAŢIONALI

PARTENERI INSTITUŢIONALI ŞI EDUCAŢIONALI

Kinder Joy of moving lucrează cu instituţii şi ministere şi, în unele ţări, oferă proiecte specifice care includ metodologia Joy of moving ca parte a curriculumului şcolar.

PARTENERI SPORTIVI

PARTENERIATE SPORTIVE CU COMITETE, FEDERAŢII ŞI ASOCIAŢII

4 COMITETE OLIMPICE

DOSB logo

Deutscher Olympischer Sportbund
Confederaţia Olimpică Sportivă Germană este organizaţia umbrelă non-guvernamentală a sportului german. A fost fondată pe 20 mai 2006, ca rezultat în urma fuziunii Confederaţiei Sportive Germane (DSB) şi a Comitetului Naţional Olimpic al Germaniei.

Croatian Olimpic Committee

Comitetul Olimpic Croat
Comitetul olimpic croat, fondat la Zagreb pe 10 septembrie 1991, este cel mai înalt organism sportiv din Croaţia. COC organizează reprezentanţii Croaţiei la Jocurile Olimpice de vară şi de iarnă. De asemenea, organizează contingentul croat la evenimente mai mici.

Olympic Committee

Comitetul Olimpic al Bosniei şi Herţegovinei
Comitetul Olimpic al Bosniei şi Herţegovinei a fost înfiinţat la Sarajevo pe 4 iunie 1992 şi a devenit membru cu drepturi depline al COI şi al Comitetului Olimpic European în 1993. Este organizaţia non-profit responsabilă de pregătirea, competiţia şi dezvoltarea sporturilor naţionale şi organizează reprezentanţii Bosniei la Jocurile Olimpice de vară şi de iarnă.

Polish Olympic Committee

Comitetul Olimpic din Polonia (COP)
Comitetul Olimpic din Polonia (COP) organizează participarea echipei olimpice poloneze în cadrul Jocurilor Olimpice și promovează idealurile, principiile și valorile olimpice. Supraveghează dezvoltarea sporturilor calificate, promovează sportul pentru toată lumea, luptă împotriva dopajului și educă. Proiectul „Kinder Joy of moving” este partener al Comitetului Olimpic din Polonia din 2020.

1 PARTENERIAT INTERNAŢIONAL

ISF

Federaţia Internaţională a Sportului Şcolar
Federaţia Internaţională a Sportului Şcolar Federaţia Internaţională a Sportului Şcolar este o organizaţie internaţională multisport, recunoscută de Comitetul Olimpic Internaţional (COI), care reuneşte peste 132 organizaţii naţionale de sport şcolar din întreaga lume. Împreună cu membrii săi, ISF organizează mai multe competiţii sportive internaţionale şi evenimente necompetiţionale pentru elevii sportivi cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani:

  • 10 Campionate Mondiale Şcolare anuale care adună 10.000 de participanţi din întreaga lume
  • 1 mega eveniment bienal care combină între 10 şi 18 sporturi, numit Gymnasiade (Gimnaziada) - ISF School Summer/Winter Games (Jocurile Şcolare de Vară/Iarnă ale ISF), adunând între 1500 şi 5000 de sportivi.
  • 3 evenimente sportive educaţionale specifice care promovează incluziunea tinerilor cu dizabilităţi; sănătatea, emanciparea şi dezvoltarea abilităţilor de conducere a femeilor; diversitate culturală şi olimpism.

ISF şi Kinder Joy of moving lucrează împreună pentru a inspira tinerii ca cetățeni ai lumii, promovând un stil de viaţă sănătos, incluziune socială și înţelegere reciprocă.

AFLĂ MAI MULT

SPORT COLLABORATIONS