Argentina

Argentina

Programul nostru

Contextul COVID-19 (2020-2021)

Datorită izolării obligatorii din 2020, Programul Kinder Joy of moving a dezvoltat o campanie de comunicare bazată pe SUGESTII și ACTIVITĂȚI de promovare a MIȘCĂRII în sfera domestică și distribuirea acestora pe SOCIAL MEDIA.

În acest sens, Kinder Joy of moving profită de oportunitatea ecosistemului virtual pentru a implementa în forță metoda Kinder Joy of moving și exercițiile sale.

În cea de-a doua etapă a planului anual (martie - septembrie 2021), ca urmare a eliminării progresive a izolării, participarea la activitățile virtuale a scăzut, însă Cluburile și Federațiile Sportive Școlare au menținut restricțiile pentru organizarea de evenimente față în față până în august 2021.

Principalul nostru obiectiv a fost de a încuraja copiii să rămână activi și de a intensifica mișcarea, precum și de a încuraja implicarea copiilor și a familiilor în program.

Prin participarea a 9 ambasadori ai sportului aparținând celor 3 federații partenere, am desfășurat activitățile și exercițiile din cadrul metodei Kinder Joy of moving:

  • Provocări sportive audiovizuale bazate pe metoda Kinder Joy of moving, dezvoltate de ambasadorii sportivi ai federațiilor.
  • Ambasadorii sportivi au încurajat și motivat copiii să participe la provocări și să împărtășească progresul lor prin intermediul cluburilor și instituțiilor pe care le reprezintă.
  • Menținerea mișcării copiilor în timp ce se bucură de exercițiile din metoda Kinder Joy of moving.
Rezultatele

1.360.000

copii beneficiari

+100

instituții sportive, ca parte a rețelei
Kinder Joy of moving care include
3 federații sportive

DESCOPERĂ MAI MULTE