Imagini din repertoriu. Fotografiile au fost făcute înainte de urgența de sănătate legată de pandemia Covid-19

Politica de confidențialitate

Ferrero International S.A. („Ferrero”) se angajează să protejeze confidențialitatea utilizatorilor acestui site web („Site-ul web”) și va face tot posibilul pentru a se asigura că datele personale ale utilizatorilor sunt tratate cu respect pentru drepturile și libertățile lor fundamentale, precum și pentru demnitatea personală, cu o referire specială la confidențialitate.

Astfel, cei de la Ferrero am pregătit această Politică de confidențialitate pentru a vă explica pe scurt modul în care vom colecta, utiliza, distribui și securiza Datele dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, acesta descrie ce alegeri aveți la dispoziție cu privire la utilizarea, accesul și corectarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Este posibil să solicităm utilizatorilor să furnizeze anumite informații și detalii personale pentru a le furniza serviciile noastre și, prin urmare, am dori să explicăm procedurile și modalitățile în care gestionăm datele care ne sunt furnizate.
Această Politică de confidențialitate vă va oferi, de asemenea, informații complete, astfel încât să puteți consimți la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal într-un mod explicit și informat, acolo unde este cazul.

În general, orice informații și date pe care le furnizați sau care sunt colectate de noi în contextul Site-ului web, vor fi utilizate de către Ferrero în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).
Aceasta înseamnă, în special, că orice prelucrare a Datelor cu caracter personal efectuată de Ferrero va respecta principiile legalității, corectitudinii, transparenței, limitării scopului, limitării stocării, minimizării datelor, acurateței, integrității și confidențialității.

Operatorul de date

Operatorul de date privind toate operațiunile de prelucrare a Datelor cu caracter personal efectuate prin intermediul Site-ului web este Ferrero, cu sediul social la adresa 16, Route de Trèves - L-2633 Senningerberg - Luxemburg.
Ferrero a numit un coordonator local pentru confidențialitate / Responsabil cu protecția datelor (RPD). Pentru a lua legătura cu el/ea pentru orice informații referitoare la prelucrarea Datelor cu caracter personal de către Ferrero, inclusiv o listă a procesatorilor de date, vă rugăm să contactați: privacy.it@ferrero.com.

 

Ce informații colectăm de la dumneavoastră?

Pe măsură ce utilizați Site-ul web și, în special, pe măsură ce furnizați informații și încărcați fișiere pe Site-ul web pentru a accesa serviciile Site-ului web, Ferrero poate colecta și prelucra informații referitoare la dumneavoastră ca persoană fizică și care vă permit să fiți identificat(ă), fie direct sau împreună cu informații suplimentare („Date cu caracter personal”). Aceste informații pot fi colectate de către Ferrero fie atunci când alegeți să le furnizați (de exemplu, atunci când solicitați orice servicii furnizate de Ferrero pe Site-ul web), fie pur și simplu analizând comportamentul dumneavoastră pe Site-ul web.

Date furnizate voluntar de utilizatori

Atunci când creați un cont pe Site-ul web, vi se va solicita să furnizați anumite date personale, cum ar fi detaliile de contact (de exemplu, numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, țara de reședință și adresa fizică) și preferințele de marketing, în scopurile enumerate mai jos.

Atunci când Site-ul web vă permite să vă înregistrați prin profilul dumneavoastră personal pe social media (Social Login) cu consimțământul dumneavoastră prealabil și revocabil, putem accesa aceleași informații limitate incluse în profil, legate de numele, vârsta, locul, aprecierile, interesele, contactele și imaginile dumneavoastră.

Datele de navigare

Funcționarea Site-ului web, așa cum este procedura standard cu orice site-uri de pe internet, implică utilizarea sistemelor informatice și a procedurilor software, care colectează informații despre utilizatorii Site-ului web ca parte a funcționării lor de rutină, a căror transmisie este automată atunci când se utilizează protocoale de comunicații pe internet.
Deși Ferrero nu colectează aceste informații pentru a le asocia unor utilizatori specifici, este totuși posibil ca, prin natura lor și prin prelucrarea și asocierea cu alte date deținute de terți, aceste date să permită identificarea utilizatorului, fie direct prin intermediul informațiilor respective, fie folosind alte informații colectate. Ca atare, și aceste informații trebuie să fie considerate Date cu caracter personal.

Aceste informații includ mai mulți parametri legați de sistemul dumneavoastră de operare și mediul IT, inclusiv adresa IP, locația (țara), numele de domeniu ale computerului dumneavoastră, adresele URI (Identificator uniform de resurse) ale resurselor pe care le solicitați pe Site-ul web, ora solicitărilor făcute, informații despre activitățile dumneavoastră pe Site-ul nostru (de exemplu, paginile pe care le vizitați, bunurile pe care le vizualizați), metoda utilizată pentru a trimite cereri către server, dimensiunile fișierului obținut ca răspuns la o solicitare, codul numeric indicând starea răspunsului trimis de server (reușită, eroare etc.), detalii despre dispozitiv (de exemplu, computerul, tableta sau smartphone-ul) pe care le utilizați pentru a accesa Site-ul nostru ș.a.m.d., prin intermediul modulelor cookie și al altor tehnologii care permit această urmărire. Pentru a gestiona modulele cookie Flash, vă rugăm să faceți clic aici. Puteți controla utilizarea modulelor cookie la nivelul browserului folosit, dar dacă alegeți să dezactivați modulele cookie, și utilizarea anumitor caracteristici sau funcții de pe site-ul sau serviciul nostru poate fi limitată, potrivit informațiilor de mai jos.

Astfel de date vor fi utilizate de Ferrero numai în scopuri statistice, anonime, despre utilizarea Site-ului web, fără a le asocia cu niciun identificator al utilizatorilor, pentru a asigura funcționarea corectă a acestuia și pentru a identifica orice erori și/sau abuzuri ale Site-ului web. Aceste date mai pot fi utilizate în scopul investigării răspunderii în cazul infracțiunilor informatice comise împotriva Site-ului web.

Activități de procesare

Prelucrarea datelor se face prin proceduri, mijloace tehnice și electronice care sunt adecvate pentru a proteja confidențialitatea și securitatea datelor și constă în colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, consultarea, elaborarea, modificarea, selectarea, regăsirea, alinierea, utilizarea, combinarea, blocarea, comunicarea, diseminarea, ștergerea și distrugerea datelor, inclusiv într-o combinație de două sau mai multe dintre aceste activități

De ce procesăm aceste informații? Scopurile prelucrării și temeiurile legale

Ferrero intenționează să folosească Datele dumneavoastră cu caracter personal, colectate prin intermediul Site-ului web, în următoarele scopuri:

  • Pentru a oferi răspunsuri sau servicii pe care le solicitați, inclusiv pentru a vă permite să creați un cont, pentru a primi informații de la Ferrero și pentru a vă trimite alerte prin intermediul notificărilor push; pentru a vă verifica identitatea și a vă asista, în cazul în care pierdeți sau uitați detaliile de autentificare/parola pentru oricare dintre serviciile de înregistrare Ferrero; pentru a vă permite să creați și să mențineți un profil de utilizator înregistrat, pentru a procesa tranzacțiile și înscrierile pe care le solicitați, pentru a vă contacta la nevoie și pentru a răspunde solicitărilor și întrebărilor dumneavoastră, inclusiv e-mailurilor; pentru a procesa plăți cu cardul și a oferi orice alte servicii pe care le puteți solicita; pentru a vă trimite buletine informative la care v-ați abonat ca serviciu (doar cu conținut informativ); pentru a finaliza comenzile de cumpărare și a livra produsele cumpărate de pe Site-ul web și pentru a furniza orice alte servicii pe care le puteți solicita („Furnizarea de servicii”).
    Nu este necesar consimțământul pentru prelucrarea datelor pentru scopurile susmenționate deoarece o astfel de prelucrare este necesară pentru a furniza serviciile solicitate și, prin urmare, pentru îndeplinirea unui acord pe care l-ați semnat sau pentru aplicarea măsurilor solicitate de dumneavoastră înainte de a intra într-un acord (GDPR art. 6,1b). Nu este obligatoriu să furnizați către Ferrero Datele dumneavoastră cu caracter personal în aceste scopuri; cu toate acestea, dacă nu o faceți, Ferrero nu vă va putea oferi niciun serviciu.
  • În scopuri de marketing, promoționale și publicitare, inclusiv pentru a efectua marketing direct, precum și pentru a efectua studii, cercetări, statistici de piață sau sondaje, prin e-mail, SMS, notificări push, bannere pop-up, mesagerie instant, apeluri telefonice de către un operator, paginile oficiale de socializare Ferrero, cu privire la produsele și serviciile Ferrero („Marketing”), și pentru a vă trimite oferte, promoții sau alte informații despre bunurile și serviciile noastre. Prelucrarea în aceste scopuri se bazează pe consimțământul dumneavoastră. Nu este niciodată obligatoriu să acordați consimțământul companiei Ferrero pentru utilizarea Datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop și nu veți suferi nicio consecință dacă alegeți să nu le furnizați (în afară de faptul că nu veți putea primi comunicări de marketing ulterioare de la Ferrero). Orice consimțământ dat poate fi, de asemenea, retras într-o etapă ulterioară. În orice caz, dacă v-ați exprimat consimțământul, vi se va solicita la fiecare conectare ulterioară să îl reînnoiți; în cazul în care nu îl reînnoiți, consimțământul dumneavoastră va fi considerat retras.
  • În scopuri de marketing, promoționale și publicitare viitoare, prin trimiterea de comunicări de marketing directe prin e-mail cu privire la produse și servicii furnizate de Ferrero identice sau similare cu cele pe care le-ați solicitat anterior prin utilizarea Site-ului web („Soft Spam”). Prelucrarea în aceste scopuri se bazează pe interesul legitim al Ferrero de a vă trimite prin e-mail comunicări directe de marketing cu privire la produsele și serviciile furnizate de Ferrero și care sunt identice sau similare cu cele pe care le-ați achiziționat anterior prin intermediul Site-ului web. Puteți bloca aceste comunicări fără nicio consecință (în afară de faptul că nu puteți primi comunicări ulterioare de la Ferrero) obiectând prin linkul de dezabonare furnizat în partea de jos a tuturor acestor comunicări.
  • Pentru a vă crea profilul de utilizator (profiluri individuale și/sau agregate) pe Site-ul nostru, prin colectarea și analizarea informațiilor despre preferințele pe care le selectați și alegerile pe care le faceți pe Site, precum și despre activitățile dumneavoastră generale pe Site, prin utilizarea modulelor cookie de profilare („Profilare”). Aceste informații vor fi utilizate pentru a personaliza Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului web, acolo unde este posibil, în funcție de preferințele și alegerile dumneavoastră, precum și pentru a vă oferi informații și reclame care pot fi relevante pentru dumneavoastră și interesele dumneavoastră, pentru a propune oferte personalizate care pot reprezenta interes pentru dumneavoastră, pentru a vă oferi informații despre alte site-uri web/servicii care Ferrero crede că v-ar putea interesa. Toți algoritmii implicați în această prelucrare sunt testați în mod regulat, pentru a asigura corectitudinea procesării și controlul împotriva părtinirii. Prelucrarea în acest scop se bazează pe consimțământul dumneavoastră, colectat prin intermediul bannerului pop-up cookie și/sau al unei căsuțe specifice. Nu este niciodată obligatoriu să acordați consimțământul companiei Ferrero pentru utilizarea Datelor cu caracter personal în acest scop, și nu veți suferi nicio consecință dacă alegeți să nu o faceți (în afară de faptul că nu veți putea beneficia de o personalizare mai specifică a experienței dumneavoastră de utilizator cu privire la Site-ul web). Orice consimțământ dat poate fi retras într-o etapă ulterioară, fie modificând setările dispozitivului, fie contactând Ferrero la adresa menționată mai sus. În orice caz, dacă v-ați exprimat consimțământul, vi se va solicita la fiecare conectare ulterioară să îl reînnoiți; în cazul în care nu îl reînnoiți, consimțământul dumneavoastră va fi considerat retras.
  • Pentru respectarea legilor care impun companiei Ferrero colectarea și/sau prelucrarea ulterioară a anumitor tipuri de Date cu caracter personal, inclusiv reglementarea concursurilor atunci când utilizatorii participă la concursuri sau premii pe Site-ul nostru („Conformitate”). Atunci când furnizați orice date cu caracter personal către Ferrero, Ferrero trebuie să le prelucreze în conformitate cu legile aplicabile, care pot include păstrarea și raportarea Datelor dumneavoastră cu caracter personal către autoritățile oficiale, în vederea respectării obligațiilor fiscale, vamale sau a altor obligații legale. Nu este necesar consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop, deoarece o astfel de prelucrare este necesară pentru a respecta o obligație legală (GDPR, art. 6, 1a).
  • Pentru a preveni și detecta orice utilizare abuzivă a Site-ului web sau orice activități frauduloase desfășurate prin intermediul Site-ului web („Utilizare greșită/Fraudă”). Prelucrarea în acest scop este necesară pentru urmărirea intereselor legitime ale Ferrero în prevenirea și detectarea activităților frauduloase sau a utilizării necorespunzătoare a Site-ului web (în scopuri potențial penale).
  • Pentru a analiza și a îmbunătăți furnizarea serviciilor noastre, a îmbunătăți Site-ul web, a evalua eficacitatea activităților și serviciilor de marketing Ferrero, a efectua analize statistice și demografice asupra clienților corporativi și utilizatorilor înregistrați ai companiei Ferrero („Analytics”).
    Prelucrarea în acest scop este necesară pentru a urmări interesele legitime ale Ferrero referitor la dezvoltarea și administrarea Site-ului web și pentru a îmbunătăți serviciile furnizate pe Site-ul web.

Utilizatorilor nu li se va cere să furnizeze Date cu caracter personal pentru a naviga pe paginile publice ale Site-ului web. Furnizarea Datelor cu caracter personal în scopurile menționate mai sus este opțională, cu toate acestea, nefurnizarea datelor solicitate (indicate ca atare în formularul de înregistrare, după caz) poate împiedica utilizatorii să finalizeze înregistrarea sau să beneficieze de servicii conexe.

 

Cine va putea accesa datele dumneavoastră personale?

În cadrul activității sale și în scopurile specificate mai sus, Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi partajate cu următoarele entități („Destinatari”):
 

  • Alte companii din cadrul Grupului Ferrero, în scopuri administrative interne; și
  • Procesoare de date desemnate în mod corespunzător, oferind servicii de prelucrare specifice sau conexe (de exemplu, stocarea datelor, trimiterea de mesaje pentru noi, găzduire web, gestionarea concursurilor, servicii pentru consumatori, servicii IT privind funcționarea Site-ului web, trimitere de e-mailuri) în numele Ferrero și sub instrucțiunile sale, a căror maturitate de protecție a datelor a fost verificată de Ferrero înainte de a încheia acordul de prelucrare a datelor solicitat. Lista completă actualizată a persoanelor desemnate ca procesatori de date, care pot include alte companii din cadrul Grupului Ferrero, este disponibilă de la responsabilul nostru cu protecția datelor;
  • Persoanele selectate autorizate de Ferrero să prelucreze Datele cu caracter personal necesare desfășurării activităților strict legate de furnizarea serviciilor prin intermediul Site-ului web (de exemplu, întreținerea tehnică a echipamentelor de rețea și a rețelelor de comunicații electronice), care și-au asumat o obligație de confidențialitate sau sunt supuse unei obligații legale de confidențialitate specifice (de exemplu, angajații Ferrero);
  • Entități, organisme sau autorități publice, în conformitate cu legea aplicabilă sau cu ordinele obligatorii ale acelor entități, organisme sau autorități. Mai putem dezvălui Datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când considerăm, cu bună credință, că divulgarea este necesară pentru a vă proteja siguranța sau siguranța altora, pentru a investiga frauda sau pentru a răspunde unei cereri guvernamentale.

Datele cu caracter personal nu vor fi divulgate și nici transferate către terți, cu excepția cazului în care se efectuează tranzacții corporative extraordinare, când Datele cu caracter personal pot fi atribuite sau furnizate unor terți cumpărători/locatari sau cesionari.


Transferul de date

Datele cu caracter personal pot fi transferate în alte țări ale Uniunii Europene unde se află sediile sau serverele Ferrero sau ale oricăruia dintre furnizorii săi.
Datele cu caracter personal nu vor fi transferate în afara teritoriului Uniunii Europene.


Copiii

Pentru a respecta legile care protejează confidențialitatea online a copiilor, Ferrero nu colectează cu bună știință niciun fel de Date cu caracter personal de la copiii sub 16 ani. Ferrero ia în serios confidențialitatea copiilor. Ca atare, vă recomandăm ca un părinte sau tutore să asiste și să îndrume copiii sub 16 ani care ar putea intenționa să navigheze pe Site-ul web sau să acceseze serviciile furnizate de Ferrero. Copiii cu vârsta sub 16 ani nu trebuie să utilizeze Site-ul web sau serviciile Ferrero. În cazul în care Ferrero află că a colectat din greșeală Date cu caracter personal de la un copil cu vârsta sub 16 ani, Ferrero va șterge prompt aceste informații.

Dacă părinții/tutorii ar dori să împiedice un minor să acceseze Site-ul web, există programe ușor de accesat care permit controlul accesului la internet sau la site-uri web specifice.


Securitatea Datelor cu caracter personal

Toate datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul Site-ului web vor fi stocate și prelucrate astfel încât să se minimizeze riscul de distrugere, pierdere (inclusiv pierderea accidentală), accesul/utilizarea neautorizată sau utilizarea incompatibilă cu scopul inițial de colectare. Acest lucru se realizează prin măsurile de securitate tehnică și organizațională puse în aplicare de către Ferrero. O listă detaliată a măsurilor de securitate ale Ferrero este disponibilă aici.


Păstrarea datelor cu caracter personal

În general, Ferrero va păstra Datele dumneavoastră cu caracter personal numai atât timp cât este strict necesar, în funcție de motivul pentru care au fost colectate:

  • Datele cu caracter personal prelucrate pentru Furnizarea de servicii vor fi păstrate de Ferrero pentru perioada considerată strict necesară îndeplinirii acestor scopuri. Totuși, informațiile vor fi păstrate mai mult timp dacă avem nevoie de ele pentru a răspunde oricărei reclamații cu privire la servicii sau pentru a proteja interesele Ferrero legate de potențialele răspunderi legate de Furnizarea de servicii.
  • Datele cu caracter personal prelucrate pentru Marketing și profilare vor fi păstrate de Ferrero din momentul în care vă exprimați consimțământul până la retragerea acestuia. Vi se va solicita reînnoirea consimțământului la fiecare conectare ulterioară; în caz de nereînnoire, consimțământul dumneavoastră va fi considerat retras. Odată ce consimțământul este retras (sau nu este dat, în urma unei cereri de reînnoire), Datele cu caracter personal nu vor mai fi utilizate în aceste scopuri, deși ar putea fi păstrate în continuare de Ferrero, deoarece ar putea fi necesar să protejeze interesele Ferrero legate de potențialele răspunderi legate de prelucrare. Datele cu caracter personal prelucrate pentru Soft Spam vor fi păstrate de Ferrero din momentul în care dumneavoastră le furnizați companiei Ferrero, până când vă veți exprima refuzul pentru prelucrarea lor. Odată ce v-ați opus, Datele cu caracter personal nu vor mai fi utilizate în aceste scopuri, deși ar putea fi păstrate în continuare de Ferrero, în primul rând pentru că ar putea fi necesare pentru a proteja interesele Ferrero legate de răspunderea potențială aferentă acestei prelucrări.
  • Datele cu caracter personal prelucrate pentru Conformitate vor fi păstrate de Ferrero pentru perioada impusă de obligațiile legale specifice pentru care au fost prelucrate datele cu caracter personal.
  • Datele cu caracter personal prelucrate pentru prevenirea Abuzului/Fraudelor și datele Analytics vor fi păstrate de Ferrero atât timp cât sunt considerate strict necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate.

După aceste intervale, toate datele vor fi șterse sau anonimizate, cu excepția datelor pe care legea ne impune să le păstrăm pentru o perioadă mai lungă.


Care sunt drepturile dumneavoastră? Cum le puteți exercita?

Ca persoană vizată, aveți oricând dreptul:

- Să obțineți confirmarea cu privire la existența Datelor dumneavoastră cu caracter personal procesate de Ferrero, să accesați și să obțineți o copie a acestor date;
- Să actualizați, să modificați și/sau să corectați Datele dumneavoastră cu caracter personal dacă acestea pot fi inexacte sau incomplete;
- Să obțineți ștergerea Datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care considerați că prelucrarea este inutilă sau ilegală, să vă anonimizați datele personale, să blocați datele a căror prelucrare este ilegală sau să stabiliți limite pentru prelucrare;
- Să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră personale, pe baza unor motive relevante legate de situația dumneavoastră anume, care credeți că trebuie să împiedice Ferrero să vă prelucreze Datele cu caracter personal pentru un anumit scop;
- Să vă opuneți prelucrării Datelor cu caracter personal care sunt realizate în scopul trimiterii de material publicitar, al efectuării de vânzări directe, al cercetării de piață sau al comunicării comerciale;
- Să vă retrageți consimțământul pentru prelucrare (în scopuri de Marketing și Profilare), în cazul în care consimțământul dumneavoastră servește ca bază legală pentru prelucrare – acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate înainte de retragerea dumneavoastră.
- Să solicitați restricționarea prelucrării Datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cazul în care considerați că Datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte sau că prelucrarea este inutilă sau ilegală, precum și în cazul în care v-ați opus prelucrării;
- Portabilitate – aveți dreptul de a obține o copie a datelor personale pe care le-ați furnizat companiei Ferrero într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi prelucrat automat, precum și de a solicita transmiterea acestor Date cu caracter personal către un alt operator de date;
- Să renunțați la publicitatea bazată pe interese. Suntem parteneri cu o terță parte pentru a ne administra publicitatea pe alte site-uri. Partenerul nostru terț poate utiliza module cookie sau tehnologii similare pentru a vă oferi publicitate pe baza activităților și intereselor dumneavoastră de navigare. Dacă doriți să renunțați la publicitatea bazată pe interese, faceți clic aici. Rețineți că veți primi în continuare anunțuri generice.

Rețineți că majoritatea Datelor cu caracter personal pe care le furnizați companiei Ferrero pot fi modificate în orice moment, inclusiv preferințele dumneavoastră de e-mail, accesând, acolo unde este cazul, profilul dumneavoastră de utilizator creat pe Site-ul web.

Atunci când solicitați servicii prin intermediul Site-ului web, este posibil să fi selectat unul sau mai multe mijloace de comunicare prin care să poată fi efectuată prelucrarea Datelor cu caracter personal în scopuri de Marketing (de exemplu, telefon, SMS, e-mail, poștă, social media). Puteți să vă retrageți consimțământul pentru această prelucrare pentru toate mijloacele de comunicare selectate sau puteți alege să blocați numai mijloace specifice (de exemplu, dacă vă retrageți consimțământul numai pentru comunicările de marketing prin SMS, nu veți primi alte comunicări prin SMS, dar este posibil să le primiți în continuare prin e-mail), prin intermediul profilului dumneavoastră de utilizator creat pe site, acolo unde este cazul. De asemenea, vă puteți retrage consimțământul pentru Marketing (pentru comunicările primite prin e-mail) selectând linkul corespunzător inclus în partea de jos a fiecărui mesaj de marketing.

Consimțământul pentru Profilare efectuat de modulele cookie poate fi retras oricând. În cazul în care consimțământul pentru Profilare a fost dat printr-o căsuță de bifare specifică, vă puteți retrage acest consimțământ modificându-vă preferințele, în orice moment, în profilul dumneavoastră de utilizator creat pe Site-ul web, acolo unde este cazul.

În orice moment, veți avea dreptul să vă exercitați drepturile stabilite de legea în vigoare, adresând cererea relevantă Departamentului nostru de confidențialitate la adresa fizică și de e-mail: privacy.it@ferrero.com.
Dacă aveți o problemă nerezolvată de confidențialitate sau de utilizare a datelor, pe care nu am abordat-o în mod satisfăcător, vă rugăm să contactați furnizorul nostru de soluționare a litigiilor din SUA (gratuit) la https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. În cele din urmă, aveți dreptul să depuneți plângeri la Autoritatea locală pentru protecția datelor din UE sau la autoritatea pentru protecția datelor din Țara entității Ferrero (CNPD la https://cnpd.public.lu/fr/support/contact.html), dacă credeți că am tratat informațiile dumneavoastră într-un mod ilegal.

Modificări

Această politică de confidențialitate a intrat în vigoare la 1 mai 2018. Ultima modificare: 02-iulie-2018

Ferrero își rezervă dreptul de a modifica parțial sau integral această politică de confidențialitate sau, pur și simplu, de a actualiza conținutul acesteia, de exemplu, ca urmare a modificărilor din legislația aplicabilă. Dacă Ferrero face modificări semnificative, vă vom notifica prin e-mail (trimis la adresa de e-mail menționată în contul dumneavoastră) sau printr-o notificare pe acest Site web înainte ca modificarea să intre în vigoare. Astfel, Ferrero vă invită să consultați în mod regulat această Politică de confidențialitate pentru a vă familiariza cu cea mai recentă versiune actualizată a Politicii de confidențialitate, astfel încât să puteți rămâne în permanență informat(ă) cu privire la modul în care Ferrero colectează și utilizează Datele cu caracter personal.