Imagini din repertoriu. Fotografiile au fost făcute înainte de urgența de sănătate legată de pandemia Covid-19
Brazil

Brazilia

Programul nostru

Din 2018, metodologia Joy of moving face parte din rutina elevilor școlilor din rețeaua municipală din Poços de Caldas, statul Minas Gerais. În 2018 și 2019 au avut loc sesiuni gratuite de formare pentru profesori, dar în 2020, din cauza pandemiei Covid-19, am fost nevoiți să ne reinventăm.

Am organizat, în iulie, o sesiune de instruire online pentru 50 de profesori pentru a-i ajuta să aplice activitățile Joy of moving la cursurile online cu elevii în timpul izolării sociale. În plus, am creat materiale cu instrucțiuni pentru jocurile care au fost puse la dispoziția profesorilor și a părinților copiilor pe platforma online a Secretarului Educației. Prin aceste măsuri, am avut 9.815 copii care s-au bucurat de mișcare prin inițiativa Joy of moving anul acesta.

De asemenea, în timpul izolării sociale, am folosit profilurile Kinder Brazilia de pe Instagram și Youtube pentru a încuraja practicarea activităților fizice în familie, acasă. Între aprilie și iulie, am publicat 16 jocuri - videoclipuri și arte ilustrative. Aceste postări au avut peste 900 de mii de vizualizări pe Youtube și 21 de milioane de afișări pe Instagram și Youtube.

Rezultatele

21

de milioane de impresii pe Instagram și Youtube
despre bucuria jocurilor Joy of moving

9.815

copii care se deplasează
prin Joy of moving în 2020

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN BRAZILIA

Prefeitura de Poco de Caldas
Logo Minas Gerais