Romania

România

Programul nostru

Programul Kinder Joy of moving din România se concentrează asupra promovării unor experiențe sportive plăcute, distractive și necompetitive pentru copii. Scopul nostru este de a crește în fiecare an numărul copiilor care descoperă bucuria mișcării, spiritul de echipă și stilul de viață activ și care, cu ajutorul acestora, obțin evoluții majore în privința abilităților de viață.

Programul se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației din România și a ajuns anul acesta la peste 48.500 de copii din 160 de școli, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. În acest an, din cauza situației pandemice, a avut loc doar prima fază a programului: Săptămâna Kinder Joy of moving.

Pe parcursul unei săptămâni școlare întregi, 14-18 iunie 2021, toți profesorii de educație fizică din școlile participante au desfășurat jocurile prevăzute în ghidul de pregătire Kinder JOM, punând accentul pe transformarea orelor într-o experiență plăcută pentru copii.

Ca o noutate în acest an, în săptămâna dinaintea implementării programului, a avut loc un webinar Joy of moving pentru a le prezenta profesorilor metodologia. Reprezentanții oficiali ai Joy of moving și-au împărtășit cunoștințele și au oferit indicații pentru ca profesorii să înțeleagă scopul programului și rolul lor în oferirea unei experiențe semnificative pentru copii.

Rezultatele

48,608

copii care au făcut mișcare

160

școli din program

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN ROMÂNIA

Logo MEN
FRT