Imagini din repertoriu. Fotografiile au fost făcute înainte de urgența de sănătate legată de pandemia Covid-19
Romania

România

Programul nostru

Programul Kinder Joy of moving din România se concentrează pe promovarea unor experiențe sportive plăcute, distractive și necompetitive pentru copii.

Programul se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației din România și a ajuns la peste 100.000 de copii din 212 de școli, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Activitățile din timpul anului au inclus mai multe etape, cum ar fi: Caravana Kinder Joy of moving, Săptămâna Kinder Joy of moving și Cupa Kinder Joy of moving.

Cu o acoperire pe scară largă la nivel național, Caravana Kinder Joy of moving a constat într-o serie de 20 de evenimente interactive organizate pentru copiii școlari. Scopul principal al acestei etape a fost de a crea cele mai bune practici pentru profesorii metodologi pe care să le poată apoi distribui mai departe, pentru a asigura o implementare excelentă a etapei următoare: Săptămâna Kinder Joy of moving. Fiecare eveniment i-a invitat pe copii să treacă prin mai multe probe sportive, stimulându-i pe cei mici să încerce noi activități și să se bucure de experiența distractivă a practicării sportului.

Săptămâna Kinder Joy of moving a avut un accent mai educativ. În perioada 9-15 decembrie, profesorii din peste 200 de școli din România au susținut jocuri interactive în timpul orelor de educație fizică, urmând metodologia Kinder Joy of moving. Scopul acestei etape este de a face cursurile de educație fizică mai distractive și mai plăcute pentru toți copiii, aducându-i mai aproape de lumea sportului.

În ultima parte a anului școlar, toate școlile participante au avut ocazia de se înscrie la Cupa Kinder Joy of moving. Accentul acestei etape este de a introduce copiii în lumea sportului printr-o serie de probe multisportive, promovând în același timp valori cheie, cum ar fi fairplay-ul și munca în echipă.

Rezultatele

+100.000

Peste 100.000 de copii contactați

212

de școli implicate

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN ROMÂNIA

Logo MEN
FRT