The 37th edition of the Skiri Trophy Xcountry

Cel de-al 37-lea Skiri Trophy Xcountry

Redă video

Și pentru ediția din 2020, Kinder Joy of moving a fost alături de Gruppo Sportivo Castello di Fiemme pentru a organiza cursa de cros programată la stadionul de cros din Lago, comuna Tesero pe 18 și 19 ianuarie.

Val di Fiemme a găzduit cea de-a 37-a ediție Skiri Trophy XCountry, cursa de cros FIS (Federația Internațională de Schi), FISI (Federația Italiană pentru Sporturile de Iarnă), iar Comitato Trentino FISI a recunoscut că acestea au fost susținute cu mândrie de către Kinder Joy of moving, chiar și în 2020. Valori comune cum sunt fair-play-ul, familia și prietenia se regăsesc în cele două zile de competiție în care copiii - care vin din diferite țări, de la Spania și Andorra până în Slovenia și Bulgaria de lângă noi, dar și din Brazilia îndepărtată și multe altele - experimentează nu numai sportul, ci și importanța integrării și a legăturilor de prietenie, atât pe pistă, cât și în afara acesteia.

O întâlnire permanentă, cea de la Lago di Tesero, care îi vede pe tinerii sportivi din cele 4 categorii - Baby, Cuccioli, Ragazzi și Allievi - provocându-se reciproc în competiția de stil tehnic clasic și care, tot pentru acest an, a fost un eveniment partener al World Snow Day, cu ocazia celei de-a noua ediții a World Snow Day 2019/2020.

1.300 de tineri sportivi, veniți din 7 țări, care au trăit două zile de sport și distracție: Kinder Joy of moving a fost acolo cu activități și jocuri propuse la Joy of moving Village, pentru a le permite copiilor și familiilor lor să se bucure de două zile de bucurie, în numele prieteniei.

Astfel, și pentru această ediție, Kinder Joy of moving a premiat tânărul sportiv (sau tânăra sportivă) care s-a distins prin corectitudinea față de adversarii din cursă, în ceea ce privește fair-play-ul, prietenia și integrarea. Kinder Joy of moving Fair Play Trophy a fost câștigat de Marco Ianniello: în ultimii 100 de metri ai cursei, unul dintre schiuri a căzut, încercările antrenorului de a-l reatașa au fost zadarnice, așa că Marco a decis să continue și să onoreze competiția în ciuda faptului că avea un singur schi.”

Chiar și în 2020 programul a fost foarte bogat: cursele au început sâmbătă 18 după-amiaza și au continuat în dimineața zilei de duminică 19. Skiri Trophy nu trăiește doar pe pistă: Sâmbătă seara a fost momentul ceremoniei națiunilor, cu parada tuturor reprezentanților, a procesiunii cu torțe, cu aprinderea cazanului și spectacolul inaugural: a fost un moment de adunare spectaculos și unic pentru tinerii sportivi.

Pentru mai multe informații despre Trofeu, accesați site-ul web al evenimentului la www.skiritrophy.com.