Imagini din repertoriu. Fotografiile au fost făcute înainte de urgența de sănătate legată de pandemia Covid-19
Poland

Polonia

Programul nostru

În Polonia, Ferrero a aplicat Programul Kinder Joy of moving din decembrie 2007, când primul nostru parteneriat cu Federația Poloneză de Volei a început să dezvolte cel mai mare proiect de volei pentru cei mai tineri locuitori din țara noastră. Astăzi, după paisprezece ani, jucăm în continuare mini-volei cu mii de copii în toată Polonia, împărtășind cu ei adevărata bucurie de a face sport împreună și de a fi cu toții o singură echipă!

Dar asta nu e tot! Din 2018, Programul din Polonia a fost dezvoltat în mod constant, incluzând noi activități, cum ar fi tenisul, înotul, navigația, ciclismul, atletismul și, mai recent, cursuri alternative de educație fizică pentru elevi și profesori din școlile elementare. Prin extinderea într-o manieră atât de notabilă a domeniului de activitate, intenția programului a fost să arate, celor mai tineri și familiilor lor, că fiecare sport poate aduce multă bucurie și că încercarea diferitelor tipuri de activități fizice poate influența pozitiv dezvoltarea copiilor și adolescenților! Desigur, în timp ce livrăm toate aceste proiecte, suntem susținuți de asociații sportive poloneze, cum ar fi Federația Poloneză de Volei, Federația Poloneză de Yachting, Federația Poloneză de Tenis sau Fundația Monika Pyrek. Printre partenerii noștri este prezent și Comitetul Olimpic Polonez, cu care am organizat o serie de activități educaționale în toată Polonia.

Absolut unic în programul nostru Kinder Joy of moving, în comparație cu oricare altul, este faptul că activitățile noastre acoperă întreg teritoriul Poloniei, că participarea este complet gratuită și că programul nu este despre căutarea de campioni, ci vrea să încurajeze cât mai mulți oameni să se alăture culturii mișcării, pur și simplu făcând activități sportive împreună!

Rezultatele

14

ani de promovare a bucuriei unui
stil de viață activ

16

toate cele 16 regiuni poloneze
acoperite de program

DESCOPERĂ MAI MULTE