Poland

Polonia

Programul nostru

În Polonia, Ferrero desfășoară programul KINDER Joy of moving din decembrie 2007, când a fost inițiată cooperarea cu Federația Poloneză de Volei pentru implementarea celui mai mare proiect național de volei pentru cei mai mici. Astăzi, încă mai jucăm minivolei cu mii de copii din întreaga Polonie, împărtășind cu ei adevărata bucurie a sportului și de a fi împreună ca o echipă! Dar asta nu este tot!

Din 2018, programul din Polonia a fost extins în mod sistematic pentru a include noi activități – de la tenis, lecții de înot, navigație, ciclism sau atletism, până la lecții alternative de educație fizică pentru elevii și profesorii din școlile primare. În 2020, am dezvoltat, de asemenea, platforma electronică KINDER Joy of moving, o bază de date de cunoștințe complet digitală în care se pot găsi numeroase inspirații pentru jocuri sportive de grup, disponibilă pentru toată lumea și complet gratuită. O prezență atât de largă a programului KINDER Joy of moving în Polonia este cauzată de dorința de a le arăta celor mai mici și familiilor lor că fiecare disciplină sportivă aduce multă bucurie și că încercarea diferitelor forme de mișcare poate avea un efect pozitiv asupra dezvoltării noastre! Bineînțeles, am fost întotdeauna susținuți în implementarea proiectelor noastre de asociații și organizații sportive – Federația Poloneză de Volei, deja menționată, precum și Federația Poloneză de Navigație, Federația Poloneză de Tenis, Fundația Monika Pyrek, dar și Comitetul Olimpic Polonez, în colaborare cu care am desfășurat mai multe activități educaționale la nivel național.

Ceea ce distinge programul Kinder Joy of moving este faptul că activitățile noastre acoperă întreaga Polonie, participarea la ele este complet gratuită, iar scopul lor nu este de a căuta campioni, ci de a inspira cât mai mulți oameni să se alăture culturii mișcării prin practicarea sportului împreună!

Rezultatele

40.000

tineri jucători au participat
la proiectul național de mini volei

1.382.634

teste numărul de vizualizări ale
platformei electronice KINDER JOM

DESCOPERĂ MAI MULTE