Aspecte legale

TERMENI ȘI CONDIȚII

Ultima actualizare: 12 noiembrie 2020

Ferrero International S.A., cu sediul social la numărul 16, route de Trèves, L-2633 Senningerberg, Luxembourg („Ferrero”, „Noi”)

Ferrero este proprietarul conținutului și este responsabil pentru gestionarea site-ului www.kinderjoyofmoving.com/int/ro/ și a microsite-urilor accesate prin intermediul site-ului susmenționat (fiecare un „Site” și, colectiv, „Site-urile”). Vă rugăm să rețineți că Ferrero nu este responsabil pentru conținutul oricăror alte site-uri întreținute de alte companii din cadrul Grupului Ferrero.

Site-ul a fost creat și este administrat în numele Ferrero de către EY Advisory având sediul social la Milano, via Meravigli 14.

 1. Acceptarea Termenilor de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului de către dumneavoastră fac obiectul următoarelor condiții de utilizare („Termeni de utilizare”). Prin accesarea sau utilizarea site-ului, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni de utilizare și să respectați toate legile aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare, fără limitări sau rezerve, nu puteți utiliza Site-ul. Ferrero poate revizui acești Termeni de utilizare în orice moment și la libera sa apreciere, actualizând această postare. Sunteți obligat de astfel de revizuiri și, prin urmare, ar trebui să vizitați periodic această pagină pentru a revedea Termenii de utilizare actuali pentru care v-ați exprimat consimțământul.
   
 2. Utilizarea preconizată a site-ului. Site-ul și Conținutul său sunt doar pentru uz personal, necomercial. Nu puteți utiliza site-ul sau Conținutul acestuia pentru nicio activitate comercială.

  Trebuie să aveți cel puțin 14 ani pentru a accesa Site-ul. Cu toate acestea, unele Conținuturi sau funcții pot avea restricții de vârstă diferite, în funcție de ce este corespunzător sau permis din punct de vedere legal pentru anumite vârste. Vă vom aduce la cunoștință când se aplică restricții suplimentare de vârstă și acceptați să respectați cerințele de vârstă și să fiți supus(ă) verificării vârstei. Prin accesarea Site-ului sau la folosirea oricăreia dintre caracteristicile sale, declarați că aveți vârsta legală impusă de Termenii de utilizare sau, în caz contrar, că ați obținut acordul parental sau al gardianului legal în acest sens.
   
 3. Deținerea conținutului și proprietății intelectuale; Utilizarea condiționată a conținutului. Conținutul și toate celelalte materiale de pe Site, inclusiv, fără limitare, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra unor lucrări de artă, jocuri, desene, materiale descărcabile de orice natură, materiale grafice, fotografii, texte, videoclipuri și clipuri audio, mărci comerciale și sigle disponibile pe Site (colectiv, „Conținutul”) sunt deținute de către Ferrero și/sau afiliații săi. Puteți accesa și utiliza Site-ul și Conținutul acestuia numai în scopuri personale, necomerciale sau de divertisment. Nu aveți permisiunea să copiați, să reproduceți, să refolosiți, să retransmiteți, să adaptați, să publicați, să încadrați, să postați, să încărcați, să distribuiți, să modificați, să difuzați sau să faceți lucrări derivate ale oricărui Conținut, în orice mod, inclusiv pentru orice scop public sau comercial, fără acordul prealabil scris al societății Ferrero sau al proprietarului acestor materiale. Toate drepturile care nu sunt acordate în temeiul acestor Termeni de utilizare se află sub rezerva expresă a societății Ferrero.

  Toate mărcile comerciale, denumirile comerciale și logourile, precum și toate denumirile legate de produse, mărcile de design și sloganurile care apar pe Site sunt fie mărci comerciale, fie mărci de servicii (înregistrate sau neînregistrate) ale Ferrero, ale afiliaților săi și/sau ale licențiatorilor săi, cu excepția cazului în care se prevede altfel în acest document. Ferrero, afiliații săi și licențiatorii săi își rezervă în mod expres toate drepturile de proprietate intelectuală asupra întregului Conținut de pe Site. La propria sa discreție, Ferrero, afiliații sau licențiatorii săi pot încerca să își exercite drepturile de proprietate intelectuală conform literei legii, inclusiv solicitând efectuarea urmăririi penale.
   
 4. Conduita utilizatorului / Politica de utilizare acceptabilă. Site-ul vă poate oferi posibilitatea de a interacționa cu alții și de a vă împărtăși gândurile, informațiile și materialele. Veți înțelege că materialele publicate de utilizatori pe Site-uri nu reflectă neapărat opinia sau convingerile Ferrero. Ferrero se așteaptă ca fiecare dintre utilizatorii săi să aibă respect față de celelalte persoane. Dacă aflați de orice încălcare a acestor Politici de utilizare acceptabilă sau de un alt tip de comportament inacceptabil al unui utilizator, trebuie să ne contactați și să raportați un astfel de comportament folosind unul dintre instrumentele prevăzute în Secțiunea 17.

  Sunteți singura persoană responsabilă pentru conținutul, informațiile și alte materiale pe care le trimiteți pe Site (inclusiv, dar fără a se limita la acestea, idei creative, sugestii și feedback/informații cu privire la produsele și serviciile Ferrero) („Conținut generat de utilizator”) și consimțiți să nu responsabilizați celelalte părți pentru conținutul, informațiile sau materialele de la alți utilizatori pe care le accesați prin intermediul Site-ului.

  Categoriile de Conținut interzis generat de utilizatori enumerate mai jos sunt doar exemple și nu se doresc a fi exhaustive. Fără limitare, sunteți de acord că nu veți publica sau trimite utilizatorilor conținut care:
   
  • este defăimător, abuziv, obscen, profan, scandalos, inflamator, pornografic, indecent sau ofensator;
  • încălcă sau nesocotește drepturile de proprietate intelectuală ale unei alte părți (cum ar fi muzică, videoclipuri, fotografii sau alte materiale pentru care nu aveți autoritatea scrisă de la proprietarul lor pentru a le publica pe vreun Site);
  • încălcă dreptul oricărei părți la publicitate sau la viață privată;
  • este amenințător, hărțuitor sau promovează agresiunea, rasismul, discriminarea, fanatismul, ura sau vătămarea fizică de orice fel împotriva oricărui grup sau individ;
  • este inexact, fals sau înșelător în vreun fel;
  • este ilegal sau promovează direct sau indirect orice activități ilegale;
  • promovează copierea ilegală sau neautorizată a operei protejate prin drepturi de autor a altei persoane sau link-uri către respectiva lucrare sau oferă informații pentru a eluda orice măsură de securitate;
  • conține obscenități „mascate” (de ex., F@&#);
  • conține viruși software sau orice alte coduri de computer, fișiere sau programe concepute pentru a întrerupe, distruge sau limita funcționalitatea oricărui program de calculator sau de hardware sau echipament de telecomunicații; sau
  • Conține orice material publicitar, promoțional, „e-mailuri nedorite”, „spam”, „scrisori în lanț”, „scheme piramidale” sau orice altă formă de solicitare.

  Putem revizui, modifica sau șterge conținutul și materialele pe care dumneavoastră le trimiteți sau pe care ceilalți le postează sau le publică pe Site, la propria noastră discreție, dar nu suntem obligați să facem acest lucru. În orice caz, decizia noastră este definitivă.

  Înțelegeți că, atunci când utilizați Site-ul, veți fi expus(ă) la conținut și materiale provenite dintr-o varietate de surse și că Ferrero nu este responsabil pentru acuratețea, adecvarea, utilitatea, siguranța sau drepturile de proprietate intelectuală sau referitoare la astfel de conținut și materiale.

  Nu puteți utiliza programe-păianjen, roboți, tehnici de extragere a datelor sau alte dispozitive sau programe automatizate pentru a cataloga, descărca sau reproduce, a stoca sau distribui conținutul disponibil pe un anumit Site. În plus, nu puteți utiliza astfel de mijloace automate pentru a manipula un anumit Site sau pentru a încerca să depășiți autorizația limitată și accesul acordat în temeiul acestor Termeni de utilizare. Nu puteți revinde terților utilizarea sau accesul la un Site.
   
 5. Proprietatea asupra materialelor partajate, expediate, trimise sau transmise; dreptul de utilizare; Trimiteri. Putem include caracteristici pe site care vă permit să încărcați, să partajați, să expediați, să trimiteți sau să transmiteți către Site comentarii, fotografii, videoclipuri, muzică sau orice alt material sau conținut pe care vă putem permite să îl încărcați (Conținut generat de utilizator). Nu este permisă încărcarea conținutului generat de terți fără acordul acestora. Orice conținut pe care îl expediați, publicați, trimiteți sau transmiteți către Ferrero este garantat ca fiind original de către utilizatorul care îl încarcă și poate deveni accesibil publicului (asociat cu numele dumneavoastră, numele utilizatorului, orașul, țara și/sau fotografia, dacă este cazul) și va fi să fie considerat și tratat ca neconfidențial. Un astfel de Conținut generat de utilizator, după ce este transmis către Ferrero, va fi utilizat în mod liber de Ferrero. Ferrero și afiliații săi vor fi liberi să utilizeze acest Conținut generat de utilizator, fără restricții, FĂRĂ COMPENSARE, ALTĂ OBLIGAȚIE SAU ORICE ALTĂ RESPONSABILITATE FAȚĂ DE DUMNEAVOASTRĂ, în orice scop (sub rezerva oricăror drepturi ale terților), inclusiv, dar fără a se limita la:
   
  • Utilizarea și afișarea Conținutului generat de utilizator în întreaga lume în orice tip de suport electronic sau digital în scopuri comerciale, de marketing și/sau de relații publice, în perpetuitate;
  • Utilizarea și afișarea Conținutului generat de utilizator pentru vizitatorii altor site-uri web și pagini de rețele sociale, inclusiv, dar fără a se limita la Facebook, Twitter, Pinterest sau Google+;
  • Utilizarea și afișarea conținutului generat de utilizator pentru dezvoltarea, fabricarea, publicitatea, promovarea și comercializarea produselor.

  Datele dumneavoastră pot fi prelucrate și puse la dispoziția terților, dacă v-ați dat consimțământul.

  Ferrero și afiliații săi vor avea în continuare dreptul de a reproduce, dezvălui, transmite, publica, difuza sau posta în orice mediu sau de a edita, modifica sau șterge integral sau parțial orice Conținut generat de utilizator. Ferrero nu va fi răspunzătoare pentru divulgarea unui astfel de Conținut generat de utilizator sau pentru orice asemănări în Conținutul generat de utilizator și pentru orice utilizare sau activități viitoare ale Ferrero.

  Sunteți de acord să permiteți companiei Ferrero și afiliaților săi să vă contacteze prin e-mail (sau după cum ați indicat altfel) cu privire la orice solicitare pe care am putea-o avea legată de conținutul dumneavoastră generat de utilizator. Site-urile vă pot permite să trimiteți către Ferrero idei creative, sugestii sau materiale („Trimiteri”); nu trebuie să faceți nicio Trimitere către Ferrero în nicio comunicare prin acest site sau altfel, cu excepția cazului în care vi se solicită acest lucru.
   
 6. Linkuri către alte site-uri. Site-ul poate conține linkuri către alte site-uri web care nu sunt deținute, operate sau întreținute de noi. Ar trebui să rețineți momentul când părăsiți Site-ul și să citiți clauzele și politicile de confidențialitate ale fiecărui site web pe care îl vizitați. De asemenea, ar trebui să evaluați în mod independent autenticitatea oricărui Site web care are aspectul unuia dintre Site-urile noastre sau susține că este unul dintre acestea (inclusiv cele conectate printr-un e-mail). În ciuda oricăror linkuri care ar putea exista pe un site, nu controlăm, recomandăm sau susținem și nu suntem afiliați cu aceste site-uri web sau cu conținutul, produsele, serviciile sau politicile de confidențialitate ale acestora. Vizualizarea oricărui site terț este pe propriul risc. Descărcarea materialului de pe anumite site-uri web poate risca încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau introducerea de viruși în sistemul computerului dumneavoastră.
   
 7. Promoții și oferte. Din când în când, putem lansa la propria noastră discreție o promoție (de exemplu, un concurs, o loterie, un joc cu câștig instantaneu etc.) sau o ofertă pe unul dintre Site-uri („Promoție”). Orice Promoție stabilită pe un Site va fi nulă acolo unde este interzisă și sub rezerva postării oricăror reguli oficiale referitoare la o astfel de Promoție. Fiecare Promoție va avea propriile reguli și condiții, care se vor adăuga la clauzele din acești Termeni de utilizare. Participarea la orice Promoție necesită acceptarea de către dumneavoastră a acestor reguli și condiții.
   
 8. Tranzacții pe site. Dacă alegeți să achiziționați orice marfă care poate fi pusă la dispoziție prin intermediul unui Site (fiecare o „Tranzacție”), vi se va solicita să furnizați anumite informații relevante pentru Tranzacția dumneavoastră (de exemplu, numărul cardului dumneavoastră, adresa de facturare, informațiile de expediere etc.). Declarați și garantați că (i) aveți dreptul legal de a utiliza orice card de credit, card de debit sau altă metodă de plată pe care o utilizați în legătură cu Tranzacția și (ii) aveți vârsta de optsprezece (18) ani sau mai mult sau aveți un părinte sau tutore legal alături de dumneavoastră care va efectua Tranzacția în numele dumneavoastră. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a refuza sau anula orice comandă pe care o plasați pe site-urile noastre. Unele cazuri care pot duce la anularea comenzii dumneavoastră includ cazul în care un produs a avut un preț greșit, dar nu se limitează la aceasta; când informațiile de plată sau facturare nu pot fi confirmate; sau în cazul în care produsul nu mai este în inventarul nostru sau al furnizorului nostru de îndeplinire a terților. În cazul în care anulăm o comandă, vom încerca să vă anunțăm contactând adresa de e-mail, adresa de facturare și/sau numărul de telefon furnizate în momentul în care ați plasat comanda.
   
 9. Confidențialitate. Confidențialitatea informațiilor dumneavoastră de identificare personală este foarte importantă pentru noi. Pentru mai multe informații despre ce informații colectăm și modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și gestionăm astfel de informații, citiți-ne Politica de confidențialitate, care stă la baza utilizării site-urilor noastre.
   
 10. Controlul exportului. Software-ul sau alte materiale de pe site-urile noastre pot fi supuse controlului exporturilor din Statele Unite. Niciun software de pe site-urile noastre nu poate fi descărcat sau exportat (i) în (sau către un cetățean sau rezident al) Cuba, Irak, Libia, Coreea de Nord, Iran, Sudan, Siria sau în nicio altă țară în care SUA a pus embargo pe bunuri sau în nicio altă țară unde ar fi necesară o licență sau unde este în vigoare o restricție sau o interdicție impusă de către Biroul Industriei și Securității al Departamentului de Comerț al Statelor Unite, de către Departamentul Statelor Unite al Oficiului Trezoreriei pentru Controlul Activelor Străine sau alte reguli sau agenții similare; sau (ii) către orice persoană de pe lista Departamentului Trezoreriei Statelor Unite cu Cetățeni Special Desemnați sau de pe Tabelul ordinelor de refuz al Departamentului Comerțului SUA sau alte programe similare. Prin descărcarea sau utilizarea oricărui software de pe site-urile noastre, declarați și garantați că nu vă aflați în sau sub controlul unei astfel de țări sau pe o astfel de listă și că nu sunteți cetățeanul sau rezidentul unei astfel de țări sau inclus pe o astfel de listă.
   
 11. Declinarea garanțiilor/Excluderea răspunderii.

  ORICE GARANȚIE DE ORICE TIP, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE, NON-ÎNCĂLCARE, TITLU, SAU ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP. REȚINEȚI CĂ UNELE JURISDICȚII POT SĂ REFUZE EXCLUDEREA GARANȚIILOR IMPLICITE, CAZ ÎN CARE ESTE POSIBIL CA UNELE DINTRE EXCLUDERI SĂ NU VI SE APLICE DUMNEAVOASTRĂ. NU GARANTĂM CĂ UTILIZAREA SITE-URILOR, A PROGRAMELOR SOFTWARE, A SERVICIILOR, A CONȚINUTULUI SAU A CONȚINUTULUI GENERAT DE UTILIZATOR NU VA ÎNCĂLCA DREPTURILE VREUNUI TERȚ. NU GARANTĂM CĂ UN SITE, UN CONȚINUT SAU CONȚINUTUL ACCESAT PRINTR-UN SITE VA FI COMPLET SIGUR, NEÎNTRERUPT SAU FĂRĂ ERORI, CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE SAU CĂ UN SITE SAU UN SERVER CARE FACE CA UN SITE SĂ DEVINĂ DISPONIBIL NU CONȚINE VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE PERICULOASE. NU VOM PUTEA FI TRAȘI LA RĂSPUNDERE PENTRU UTILIZAREA UNUI SITE, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, PENTRU CONȚINUTUL ȘI ORICE AFIRMAȚII, ERORI SAU OMISIUNI INCLUSE, PENTRU CONȚINUT FURNIZAT DE TERȚI (INCLUSIV, DAR FĂRĂ LIMITARE, CONȚINUT CARE ÎNCALCĂ DREPTURILE VREUNUI TERȚ), LINKURI CĂTRE ORICE ALT SITE WEB SAU CĂTRE NATURA ORI CONȚINUTUL ACESTUIA, SAU ORICE ALTĂ CHESTIUNE REFERITOARE LA UN SITE ȘI UTILIZAREA ACESTUIA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ ÎN NICIUN CAZ NU VOM FI RĂSPUNZĂTORI, SUB REZERVA VREUNEI TEORII A DELICTULUI, A CONTRACTULUI, A RĂSPUNDERII STRICTE SAU A ALTOR TEORII LEGALE SAU ECHITABILE, PENTRU ORICARE ȘI TOATE DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE, CONSECVENTE, EXEMPLARE, PUNITIVE SAU DE ALTĂ NATURĂ (INCLUSIV, DAR FĂRĂ LIMITĂRI LA ACESTEA, ONORARIILE ȘI COSTURILE AVOCATULUI, PROFITURILE PIERDUTE, DATELE PIERDUTE, OPORTUNITĂȚILE PIERDUTE, COSTURILE ACOPERIRII ȘI VĂTĂMAREA CORPORALĂ/MOARTE DIN NEGLIJENȚĂ), FIECARE DINTRE ACESTEA FIIND EXCLUS, ÎN ACEST DOCUMENT, PRIN ACORDUL PĂRȚILOR, INDIFERENT DACĂ AM FOST SAU NU A INFORMAȚI DESPRE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. SINGURA MĂSURA CORECTIVĂ PENTRU NEMULȚUMIREA PE CARE O AVEȚI ÎN LEGĂTURĂ CU UN ANUMIT SITE ESTE DE A ÎNCETA SĂ UTILIZAȚI SITE-UL RESPECTIV. REȚINEȚI CĂ UNELE JURISDICȚII POT SĂ REFUZE EXCLUDEREA ANUMITOR DAUNE, IAR ÎN ACEST CAZ ESTE POSIBIL CA UNELE DINTRE EXCLUDERI SĂ NU VI SE APLICE DUMNEAVOASTRĂ.
   
 12. Despăgubiri. Prin utilizarea unui Site, sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să exonerați de răspundere societatea Ferrero, ofițerii săi, directorii, angajații, părintele, filialele, afiliații, partenerii de afaceri, dezvoltatorul site-ului web, reprezentanții și agenții (colectiv, „Părți exonerate”), de la și împotriva oricăror cereri, daune, obligații, pierderi, datorii, costuri sau angajamente și cheltuieli (inclusiv, dar fără a se limita la, onorarii și costuri rezonabile ale avocaților) care decurg din: (i) orice încălcare de către dumneavoastră a oricăruia dintre acești Termeni de utilizare, (ii) orice Trimitere sau Conținut generat de utilizator (incluzând, dar fără a se limita la, revendicări pentru încălcarea drepturilor de autor, a mărcii comerciale, a secretului comercial sau a altor drepturi de proprietate intelectuală ale unei terțe părți, a dreptului de publicitate, a dreptului de confidențialitate sau pentru defăimare), (iii) utilizarea de către dumneavoastră a oricărui Conținut sau caracteristici disponibile pe sau prin intermediul unui Site (cu excepția cazului în care o reclamație se bazează pe încălcarea unui drept al terților prin materiale create de Ferrero), (iv) o încălcare de către dumneavoastră a legislației aplicabile sau a oricărui acord sau condiții cu o terță parte la care sunteți supus și (v) orice altă problemă referitoare la un site și accesul și utilizarea acestuia.

  Sunteți de acord să depuneți toate eforturile pentru a coopera cu noi pentru protecția oricărei astfel de chestiuni. Ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala dumneavoastră, de a ne asuma apărarea și controlul exclusiv al oricărei chestiuni supuse despăgubirii de către dumneavoastră.
   
 13. Legea aplicabilă/Jurisdicția. Toate aspectele legate de un Site și/sau de acești Termeni de utilizare sunt reglementate și interpretate în conformitate cu legile Marelui Ducat al Luxemburgului, fără referire la principiile conflictului sau alegerii legii. Sunteți de acord că jurisdicția și locul exclusiv pentru orice procedură juridică referitoare la un Site și/sau acești Termeni de utilizare vor avea loc în tribunale corespunzătoare din orașul Luxemburg.

  Fără a aduce atingere celor de mai sus, dacă sunteți cetățean, locuiți sau accesați un Site din SUA sau Canada, atunci Site-urile/acești Termeni de utilizare sunt reglementați de legile Statului New York (SUA) și sunteți de acord cu faptul că jurisdicția exclusivă și locul de desfășurare a oricărei proceduri legale referitoare la vreun Site și/sau la acești Termeni de utilizare trebuie să fie în tribunalele corespunzătoare situate din Districtul New York, statul New York (SUA). Nu garantăm sau nu implicăm faptul că Site-urile sau Conținutul/materialele de pe Site-uri sunt adecvate pentru utilizare în afara Uniunii Europene sau a Statelor Unite.

  Cu toate că Site-urile noastre sunt accesabile de oriunde din lume, Conținutul tratat sau menționat pe Site-urile noastre poate să nu fie disponibil tuturor persoanelor sau în toate zone geografice.

  În plus, Site-urile pot conține unele secțiuni special concepute pentru o anumită zonă geografică („Secțiuni locale”). Vă rugăm să rețineți că Secțiunile locale pot avea reguli interne specifice („Reguli interne”) care vor prevala asupra acestor Termeni de utilizare. Vă vom informa când se aplică Regulile interne și, dacă accesați și/sau utilizați vreo Secțiune locală, sunteți de asemenea de acord să respectați Regulile interne relevante.

  Mai mult, nu toate persoanele pot participa, pot fi eligibile pentru oferte sau pot câștiga premii, dacă este cazul, la tombole, conținuturi sau promoții similare puse la dispoziție prin intermediul Site-urilor. Ne rezervăm dreptul de a limita disponibilitatea site-urilor noastre și/sau furnizarea oricărui serviciu oricărei persoane, zone geografice sau jurisdicție, la propria noastră discreție și în orice moment. Sunteți singura persoană responsabilă pentru respectarea oricăror legi locale aplicabile.
   
 14. Notă privind Digital Millennium Copyright Act („DMCA”) (numai pentru SUA). Politica noastră este de a răspunde în mod adecvat la notificările despre presupuse încălcări care sunt în conformitate cu cerințele Digital Millennium Copyright Act din 1998 („DCMA”), inclusiv eliminarea sau dezactivarea accesului la materiale despre care se pretinde că fac obiectul unei activități care încalcă drepturile. Dacă credeți cu bună credință că materialele disponibile pe vreunul dintre Site-urile noastre vă încalcă drepturile de autor, ar trebui să trimiteți o reclamație sau o notificare de încălcare referitoare la Site sau la conținutului acestuia către agentul desemnat de Ferrero, astfel:

  Ferrero U.S.A., Inc. Attn: Consumer Relations 600 Cottontail Lane Somerset, NJ 08873 Număr de telefon: (800) 688-3552
   
 15. Clauza specială. În cazul în care vreo clauză sau dispoziție a acestor Termeni de utilizare va fi considerată sau declarată invalidă, ilegală sau inaplicabilă, din orice motiv, de vreo normă de drept sau politică publică, o astfel de dispoziție va fi întreruptă în măsura în care este invalidă sau inaplicabilă, iar restul dispozițiilor vor rămâne în vigoare.
   
 16. Renunțarea; Căi de atac. Imposibilitatea noastră de a exercita, parțial sau integral, orice drepturi sau renunțarea la orice încălcare a acestor Termeni de utilizare din partea dumneavoastră nu ne va împiedica să exercităm ulterior aceste drepturi sau nu va fi considerată o renunțare din partea noastră la orice încălcare ulterioară de către dumneavoastră a aceluiași sau a oricărui alt termen din acești Termeni de utilizare. Drepturile și remediile noastre în conformitate cu acești Termeni de utilizare vor fi cumulative, iar exercitarea oricărui astfel de drept sau remediere nu ne va limita dreptul de a exercita orice alt drept sau remediu.
   
 17. Informații de contact. Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la Site-uri sau la acești Termeni de utilizare sau dacă aveți nevoie să raportați orice conținut pe care îl considerați neconform cu acești Termeni de utilizare, ne puteți contacta la următoarele adrese:

  Ferrero International S.A. Attn: Consumer Relations – 16, route de Trèves, L-2633 Senningerberg Luxembourg

  © 2020 Ferrero Group. Toate drepturile rezervate.