Un proiect în întreaga lume

Kinder Joy of moving este un proiect global care se desfășoară în întreaga lume, conform unui model care poate fi extins la fiecare din diferitele contexte în care este prezent Grupul Ferrero.
Abordarea tuturor activităților Kinder Joy of moving în ceea ce privește distracția și joaca: acestea sunt elemente esențiale în viața tuturor copiilor, de oriunde din lume.

Faceți clic pe o țară pentru a descoperi activitățile locale

 

PARTENERIATELE NOASTRE

Proiectul „Kinder Joy of moving” se derulează în toată lumea cu ajutorul unor parteneri prestigioși, competenți și experți, printre aceștia numărându-se instituții, ministere, universități, companii și organizații private, cinci comitete olimpice, 131 de federații și asociații sportive și Federația Internațională a Sportului Școlar (FIS)

COMPANII PRIVATE

COMPANII PRIVATE

Kinder Joy of moving funcţionează în parteneriat cu companii private, care se angajează să răspândească aceleaşi valori şi să atingă aceleaşi obiective. Face acest lucru, în conformitate cu obiectivele globale ale Agendei 2030 a Naţiunilor Unite, pentru „ consolidarea mijloacelor de implementare şi revitalizarea parteneriatului global pentru dezvoltare durabilă”.

Neinver

PARCUL KINDER JOY OF MOVING

Parcul „Kinder Joy of moving” este primul parc permanent dedicat copiilor şi familiilor lor lansat în cadrul programului Kinder Joy of moving. Este situat în interiorul Vicolungo The Style Outlets, deţinut de Neinver Group.

Costa

KINDER JOY OF MOVING SE ALĂTURĂ INIŢIATIVEI

Kinder şi Costa lucrează împreună pentru a aduce bucuria mişcăre copiilor, oriunde s-ar afla în lume. Proiectul Kinder Joy of moving se alătură navelor Costa cu metoda sa inovatoare şi educativă Joy of moving, concepută special pentru copii şi bazată pe jocuri şi mişcare.

PARTENERI INSTITUŢIONALI ŞI EDUCAŢIONALI

PARTENERI INSTITUŢIONALI ŞI EDUCAŢIONALI

Kinder Joy of moving lucrează cu instituţii şi ministere şi, în unele ţări, oferă proiecte specifice care includ metodologia Joy of moving ca parte a curriculumului şcolar.

PARTENERI SPORTIVI

PARTENERIATE SPORTIVE CU COMITETE, FEDERAŢII ŞI ASOCIAŢII

4 COMITETE OLIMPICE

DOSB logo

Deutscher Olympischer Sportbund
Confederaţia Olimpică Sportivă Germană este organizaţia umbrelă non-guvernamentală a sportului german. A fost fondată pe 20 mai 2006, ca rezultat în urma fuziunii Confederaţiei Sportive Germane (DSB) şi a Comitetului Naţional Olimpic al Germaniei.

Croatian Olimpic Committee

Comitetul Olimpic Croat
Comitetul olimpic croat, fondat la Zagreb pe 10 septembrie 1991, este cel mai înalt organism sportiv din Croaţia. COC organizează reprezentanţii Croaţiei la Jocurile Olimpice de vară şi de iarnă. De asemenea, organizează contingentul croat la evenimente mai mici.

Olympic Committee

Comitetul Olimpic al Bosniei şi Herţegovinei
Comitetul Olimpic al Bosniei şi Herţegovinei a fost înfiinţat la Sarajevo pe 4 iunie 1992 şi a devenit membru cu drepturi depline al COI şi al Comitetului Olimpic European în 1993. Este organizaţia non-profit responsabilă de pregătirea, competiţia şi dezvoltarea sporturilor naţionale şi organizează reprezentanţii Bosniei la Jocurile Olimpice de vară şi de iarnă.

Polish Olympic Committee

Comitetul Olimpic din Polonia (COP)
Comitetul Olimpic din Polonia (COP) organizează participarea echipei olimpice poloneze în cadrul Jocurilor Olimpice și promovează idealurile, principiile și valorile olimpice. Supraveghează dezvoltarea sporturilor calificate, promovează sportul pentru toată lumea, luptă împotriva dopajului și educă. Proiectul „Kinder Joy of moving” este partener al Comitetului Olimpic din Polonia din 2020.

1 PARTENERIAT INTERNAŢIONAL

ISF

Federaţia Internaţională a Sportului Şcolar
Federaţia Internaţională a Sportului Şcolar Federaţia Internaţională a Sportului Şcolar este o organizaţie internaţională multisport, recunoscută de Comitetul Olimpic Internaţional (COI), care reuneşte peste 132 organizaţii naţionale de sport şcolar din întreaga lume. Împreună cu membrii săi, ISF organizează mai multe competiţii sportive internaţionale şi evenimente necompetiţionale pentru elevii sportivi cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani:

  • 10 Campionate Mondiale Şcolare anuale care adună 10.000 de participanţi din întreaga lume
  • 1 mega eveniment bienal care combină între 10 şi 18 sporturi, numit Gymnasiade (Gimnaziada) - ISF School Summer/Winter Games (Jocurile Şcolare de Vară/Iarnă ale ISF), adunând între 1500 şi 5000 de sportivi.
  • 3 evenimente sportive educaţionale specifice care promovează incluziunea tinerilor cu dizabilităţi; sănătatea, emanciparea şi dezvoltarea abilităţilor de conducere a femeilor; diversitate culturală şi olimpism.

ISF şi Kinder Joy of moving lucrează împreună pentru a inspira tinerii ca cetățeni ai lumii, promovând un stil de viaţă sănătos, incluziune socială și înţelegere reciprocă.

AFLĂ MAI MULT

COLABORĂRI SPORTIVE

NOUTĂȚI GLOBALE

În colaborare cu 131 parteneri din întreaga lume, „Kinder Joy of moving” se derulează la nivel global și local pentru a organiza și sprijini o serie de proiecte.