Imagini din repertoriu. Fotografiile au fost făcute înainte de urgența de sănătate legată de pandemia Covid-19
UK

Regatul Unit

Programul nostru

Programul Joy of moving CSR a fost lansat în Regatul Unit în urmă cu peste șase ani și susținut printr-un parteneriat pe termen lung cu EFL Trust și partenerii. În Regatul Unit, programul nu are nicio marcă și este conceput pentru a-i inspira pe copii să aibă stiluri de viață active și să se miște prin joacă, dar și pentru a-i ajuta să dezvolte obiceiuri pozitive pentru viața adultă.

Programul are două elemente: proiectul Move & Learn și Festivalurile Joy of moving. Proiectul Move & Learn își propune să inspire copiii de 9-10 ani să devină activi fizic și să se bucure de mișcare. Pe parcursul celor șase săptămâni de școală, copiii învață, prin jocuri distractive inspirate din metodologia Joy of moving, despre importanța activității fizice și a dietelor echilibrate bazate pe ghidul Eatwell. Festivalurile cuprind jocuri ușoare, simple și distractive pentru a inspira copiii de toate vârstele să își dezvolte aptitudinile pentru viață prin învățare prin joacă. Desfășurate în timpul verii în școlile din Marea Britanie, jocurile și activitățile îi ajută pe copii să își dezvolte aptitudini precum comunicarea și munca în echipă.

Programul inspiră o abordare plină de viață a mișcării la copii, și până în prezent, am ajutat să se miște peste 346.000 de copii din Regatul Unit și am contribuit cu peste un milion de ore în școli.

Rezultatele

346.000

de copii activi în total

1.800.000

de ore predate în școli

DESCOPERĂ MAI MULTE

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN REGATUL UNIT