UK

Regatul Unit

Programul nostru

Programul CSR Joy of moving a fost lansat în Regatul Unit în urmă cu peste șapte ani și a fost realizat prin intermediul unui parteneriat caritabil pe termen lung cu EFL Trust și partenerii.

În Regatul Unit, derulăm programul în școli și am dezvoltat, de asemenea, un centru de resurse online pentru părinți. Programul este conceput pentru a inspira un stil de viață activ la copii și pentru a-i încuraja să se miște prin joc. Credem că acest lucru îi va ajuta să dezvolte obiceiuri pozitive pentru vârsta adultă.

Programul școlar unbranded este format din două elemente: Proiectul Move & Learn și Festivalurile Joy of moving. Proiectul „Move & Learn” are ca scop să îi inspire pe copiii de 9-10 ani să devină activi fizic și să se bucure de mișcare. Pe parcursul celor șase săptămâni petrecute la școală, copiii vor învăța despre activitate prin jocuri distractive inspirate de metodologia Joy of moving, despre alimentația echilibrată bazată pe Ghidul Eatwell și despre importanța hidratării – totul în timp ce se distrează!

Festivalurile Joy of moving sunt jocuri ușoare, simple și distractive care îi inspiră pe copiii de toate vârstele să își dezvolte abilitățile de viață prin învățare prin joc. Jocurile și activitățile, care au loc în timpul perioadei de vară în școlile din Regatul Unit îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile, inclusiv comunicarea și munca în echipă.

Suntem mândri că am reușit să livrăm un program fantastic prin intermediul parteneriatelor noastre pe termen lung și am contribuit la inspirarea unei abordări pasionate a mișcării la peste 400.000 de copii și am oferit peste două milioane de ore în școli.

În ultimii ani, am dezvoltat, de asemenea, o modalitate suplimentară prin care părinții pot avea acces la jocurile noastre simple și distractive acasă, prin intermediul hub-ului nostru de resurse accesibil gratuit.

Toate conținuturile destinate copiilor nu au nicio marcă și pot fi descărcate de către părinți. În timpul pandemiei, acest element virtual a jucat un rol important în sprijinirea comunităților noastre pentru a rămâne active.
Rezultatele

+400.000

copii care au făcut mișcare

+2 milioane

ore ținute în școli

DESCOPERĂ MAI MULTE

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN REGATUL UNIT