Archív képek. A fotók a Covid-19-es járvány egészségügyi vészhelyzete előtt készültek
UK

Egyesült Királyság

Programunk

A CSR Joy of moving programot Nagy-Britanniában több mint hat évvel ezelőtt indítottuk el, és az EFL Trust céggel és partnereivel hosszú távú partnerség keretében valósítottuk meg. Az Egyesült Királyságban a program márkajelzés nélküli és úgy van kialakítva, hogy inspirálja a gyermekek aktív életmódját, játékosan megmozgassa őket, és segítse őket felnőttkori pozitív szokásaik kialakításában.

A program két elemből áll: a Move & Learn projektből és a Joy of moving Festivalsból. A Move & Learn projekt célja, hogy a 9-10 éves gyerekeket fizikai aktivitásra és a mozgás örömére nevelje. Az iskolában eltöltött hat hét alatt a gyerekek a Joy of moving módszer által inspirált szórakoztató játékokon keresztül megismerik a testmozgás és a kiegyensúlyozott étrend fontosságát az Eatwell Guide alapján. A fesztiválok egyszerű, könnyű és szórakoztató játékok, amelyek életkortól függetlenül minden gyermeket arra ösztönöznek, hogy játékosan tanulva fejlesszék életvezetési képességeiket. A nyári időszakban az Egyesült Királyság iskoláiban zajló játékok és tevékenységek segítik a gyerekeket készségeik fejlesztésében, beleértve a kommunikációt és a csapatmunkát.

A program szenvedélyes megközelítéssel ösztönzi mozgásra a gyermekeket, és eddig 346 000 gyermeket mozgatott meg az Egyesült Királyságban, több mint egymillió órát eredményezett az iskolákban.

Az eredmények

346 000

gyermek mozdult meg összesen

1 800 000

óra az iskolákban

FEDEZZEN FEL TÖBBET

PARTNEREINK AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN