UK

Egyesült Királyság

Programunk

A Joy of moving CSR program több mint hét évvel ezelőtt indult az Egyesült Királyságban, és az EFL Trusttal és partnereivel kötött hosszú távú jótékonysági partnerségen keresztül valósult meg.

Az Egyesült Királyságban a program iskolákban zajlik, de a szülők számára kifejlesztettünk egy online erőforrásközpontot is. A program célja, hogy aktív életmódra ösztönözze a gyermekeket, és a játékon keresztül mozgásra késztesse őket. Hiszünk abban, hogy ez segít nekik pozitív szokásokat kialakítani a felnőttkorra.

A márkajelzés nélküli iskolai program két elemből áll: Move & Learn projekt és e Joy of moving Festivals. A Move & Learn projekt célja, hogy a 9-10 éveseket a fizikai aktivitásra és a mozgás örömére ösztönözze. A hat hét alatt az iskolában a gyerekek a Joy of moving módszertan által inspirált szórakoztató játékokon keresztül tanulnak az aktivitásról, valamint az Eatwell Guide-on alapuló kiegyensúlyozott étrendről és a folyadékbevitel fontosságáról - mindezt szórakozás közben!

Joy of moving Festivals könnyű, egyszerű és szórakoztató játékokból állnak, amelyek minden gyereket arra ösztönöznek, hogy játékokon keresztül fejlesszék képességeiket. A nyári félév során az Egyesült Királyság iskoláiban zajló játékok segítenek a gyerekeknek fejleszteni a kommunikációs és csapatmunkával kapcsolatos készségeiket.

Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú távú partnerkapcsolataink révén fantasztikus programot tudtunk megvalósítani, és több mint 400 000 gyermeket inspiráltunk mozgásra, és több mint kétmillió órát töltöttünk el az iskolákban.

Az elmúlt években biztosítottuk, hogy a szülők otthon is hozzáférhessenek egyszerű és szórakoztató játékainkhoz a szabadon hozzáférhető Resource Hubon keresztül.

A gyerek számára fejlesztett tartalmak márkajelzés nélküliek, a szülők által letölthetők. A világjárvány idején ez a virtuális elem fontos szerepet játszott, hogy támogassuk közösségeinket az aktív életmódban.

Az eredmények

+400000

sportoló gyerek

+2 millió

eltöltött óra az iskolákban

FEDEZZEN FEL TÖBBET

PARTNEREINK AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN