Archív képek. A fotók a Covid-19-es járvány egészségügyi vészhelyzete előtt készültek
Germany

Németország

Programunk

A Covid-19 járvány Németországban beárnyékolta a Kinder Joy of moving tevékenységeket. Kezdve az események fő időszakával márciusban szinte minden tevékenységünket le kellett mondani az atlétika, kosárlabda és kerékpározás három sportágában. Ennek ellenére arra összpontosítottunk, hogy minél több gyereket mozgassunk meg digitális tevékenységek fejlesztésével, például Frank Busemann nagykövetünkkel egy digitális Sport Badge túrán. Együtt készítettünk videókat és egyéb anyagokat, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy otthon felkészülhessenek a Sport Badge-re.

Örömmel jelentjük be új elköteleződésünket a negyedik sportág iránt: Gimnasztika. Mint minden projektünkben, tapasztalt és hozzáértő partnerrel, a Német Gimnasztikai Szövetséggel (DTB) dolgozunk együtt.

Nagyon örülünk ennek az új együttműködésnek, mivel mindkét partner arra törekszik, hogy a gyermekeknek elhozza a mozgás örömét teljesítménykényszer nélkül, az alábbi céllal: Bármi is a játék, győzzön a jókedv.

Mivel kezdetben a gyerekekkel nehéz lesz élő rendezvényeket szervezni, úgy döntöttünk, hogy egy szaltó kihívásnak nevezett digitális kampánnyal indítunk: Körbeszaltózzuk a világot. Mindenki otthonról vehet részt. Minden szaltó számít és beírható a weboldalunk számlálójára. A kampányt a német tornacsapat és nagykövetünk, a tornász és olimpiai bronzérmes Sophie Scheder támogatja.

Az eredmények

4

különböző sportág

20.037.508

szaltóra van szükség,
hogy körbeszaltózzuk a földet

FEDEZZEN FEL TÖBBET

PARTNEREINK NÉMETORSZÁGBAN

DOSB
Logo Alba Berlin
Deutschland Tour
Eschborn Frankfurt
logo dtb