Archív képek. A fotók a Covid-19-es járvány egészségügyi vészhelyzete előtt készültek
France

Franciaország

Programunk

Franciaországban a Kinder Joy of moving program célja, hogy a lehető legtöbb gyermek számára biztosítsa a sportoláshoz való hozzáférést. 2 részből áll.

Először 3 partneri együttműködést alakítottunk ki a nemzeti sportszövetségekkel: atlétika, kosárlabda és kézilabda. Az egyes partnerekkel azt tervezzük, hogy népszerűsítjük a sporttevékenységet az 5 és 12 év közötti gyermekek részére. Segítünk a helyi kluboknak a fiatal játékosok fogadásának javításában, és minden évben szervezünk egy Kinder Joy of moving napot minden egyes szövetséggel. Ez a nap, amelyet a helyi klubok szerveznek szerte Franciaországban, mindenkit arra ösztönöz, hogy ismerje meg a tevékenységüket. Idén több mint 140 000 gyermek vett részt rajta.

Másodszor, van egy hosszú távú együttműködésünk a Secours Populaire Français-val. Az elmúlt tíz évben (kivéve idén, a covid járvány miatt) minden nyáron egy Kinder falut szerveztünk, hogy az egyesület által támogatott családok gyermekeinek a nyaralás örömét biztosítsuk, ezzel együtt pedig lehetőséget kapjanak sok sporttevékenység felfedezésére.

A Kinder Joy of moving program a sportbérletek és egyéni felszerelések finanszírozásával lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy egész évben sportolhassanak.

Az eredmények

140 000

gyermek vett részt a
Kinder Joy of moving napon

400 000

gyermek vett részt a
Kinder Joy of moving programban

FEDEZZEN FEL TÖBBET