France

Franciaország

Programunk

Franciaországban a Kinder Joy of moving program célja, hogy minél több gyermek számára biztosítsa a sportoláshoz való hozzáférést. A Covid szempontjából nézve nehéz éve után a Kinder Joy of moving megerősíti a 3 nemzeti sportszövetségnek nyújtott támogatását, amelyekkel partnerségben áll: Atlétika, kosárlabda és kézilabda.

Minden partnerünkkel az 5 és 12 év közötti gyermekek sporttevékenységét szeretnénk népszerűsíteni. E cél érdekében támogatjuk a helyi klubokat, hogy javítsuk a fiatal játékosok fogadtatását, továbbá minden évben megszervezzük a Kinder Joy of moving day-t az egyes szövetségekkel együttműködve. Ez a nap, amelyet a helyi klubok szerveznek Franciaország egész területén, arra ösztönöz, hogy a gyerekek felfedezhessék tevékenységüket és értékeiket. Idén több mint 166000 gyermek vett részt.

A gyerekeknek új lehetőségük nyílt arra is, hogy különböző sporttevékenységeket fedezzenek fel a különböző eseményeknek köszönhetően: Tenisz kupa nyílt napok, Levallois Kinder Joy of moving kihívás és a Big Tour a nyár folyamán.

Összesen több mint 500000 gyermek vett részt a Kinder Joy of moving programban és próbálta ki a mozgás örömét!

Az eredmények

+500000

gyerek a Kinder Joy of
moving programban

166000

vett részte a Kinder Joy
of moving napon

FEDEZZEN FEL TÖBBET