Archív képek. A fotók a Covid-19-es járvány egészségügyi vészhelyzete előtt készültek
Argentina

Argentína

Programunk

A Kinder Joy of moving a Ferrero-csoport nemzetközi vállalati társadalmi felelősségvállalási programja, amely a mozgás örömét igyekszik elhozni a gyermekek számára. A program célja a gyermekek és fiatalok testmozgásának elősegítése és ösztönzése, valamint az egészséges életmód szokásainak kialakítása gyermekkortól kezdve, hogy a gyermekek napi rutinjának szerves részévé váljon.
Képzett partnereinkkel és szakértőinkkel Argentínában együttműködve a Kinder Joy of moving 5 együttműködési megállapodást kötött Sportszövetségekkel és Egyesületekkel a játékok és sportesemények népszerűsítéséről és szervezéséről.
A program támogatja a testnevelési programokat, technikai eszközöket biztosít, bajnokságokat népszerűsít, támogatja a gyermekek sporteseményeit, multidiszciplináris campusokat szervez, hogy ösztönözze a gyermekek sportolását. Együttműködik sportolókkal és korábbi bajnokokkal, mint az egészséges életmód szokásainak „nagyköveteivel”, és támogatja a tudományos célú kutatási projekteket az aktív élet előnyeinek népszerűsítésére.

2013 óta a Kinder Joy of moving együttműködési és szponzorizációs megállapodások révén támogatta az Argentin Röplabda Szövetség tevékenységét, amelynek célja a gyermekek és fiatalok röplabdázásának elősegítése.

2014 óta együttműködünk a gyermekek és tizenévesek sportolásának népszerűsítéséért a kézilabdával kapcsolatos kezdeményezések megszervezésében a Buenos Aires-i Fővárosi Kézilabda Szövetséggel.

A Kinder Joy of moving 2018 óta az Argentin Tornaszövetséggel együttműködve elősegíti és ösztönzi a testmozgást a kicsik körében gimnasztikai eseményekkel a következő területeken: általános, művészeti, ritmikus és aerobik torna.

Az 1. sz. Higher Institute of Physical Education együttműködési megállapodás révén a Kinder Joy of moving előmozdítja az együttműködési programokat szemináriumok, konferenciák és képzési ciklusok kidolgozására, amelyek célja a képzés, a tudományos és szakmai fejlődés a felsőoktatás minden szintjén, az oktatók közösségéhez fordulva. Ezen kívül a Kinder Joy of moving ösztönzi a tudományos és technikai információk cseréje érdekében a tudományos kutatási projektekben megvalósuló együttműködést a gyerekek és tizenévesek fizikai aktivitásával kapcsolatban.

A Szociális Sportkluboknak szóló Buenos Aires Városi Intézményi Erősítő Program célja a környék klubjainak intézményi megerősítése, hogy jobban reagálhassanak közösségük igényeire és szükségleteire. Műhelyek és szemináriumok révén támogatja a gyermekek és a tizenévesek fejlesztése szempontjából lényeges területeket. A Kinder Joy of moving az „Empower your club” programmal együttműködve sporteseményeket szervez klubokban, hogy közelebb hozza a gyerekeket a sportoláshoz.

Az eredmények

150

részt vevő intézmény

17.000

videót kaptunk a gyerekektől
a Covid19 közösségi média kihívásokért
for Covid19 social media challenges