Argentina

Argentína

Programunk

COVID-19 kontextus (2020-2021)

A 2020-as kötelező karantén miatt a Kinder Joy of moving Program kommunikációs kampányt dolgozott ki, amely TIPP-eken és TEVÉKENYSEGEK-en keresztül népszerűsíti az otthoni MOZGÁST, és megosztja ezeket a mozgásformákat a KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN.

Ebben az értelemben a Kinder Joy of moving kihasználja a virtuális ökoszisztéma lehetőségét, hogy nagy hangsúlyt helyezzen a Kinder Joy of moving módszerre, illetve annak gyakorlataira.

Az éves terv második felében (2021. március és szeptember között) a korlátozások fokozatos feloldása miatt csökkent a virtuális tevékenységekben való részvétel, ugyanakkor az Iskolai Sportegyesületek és Szövetségek egészen 2021. augusztusáig fenntartotta a személyes részvételt igénylő események szervezésére vonatkozó korlátozásokat.

Fő célunk az volt, hogy a gyermekeket aktív életmódra ösztönözzük és növeljük a mozgást, valamint elősegítsük a gyermekek és a családok elkötelezettségét a program iránt.

A 3 partnerszövetségünkhöz tartozó 9 sportnagykövet részvételével a Kinder Joy of moving módszer tevékenységeit és gyakorlatait vezettük be:

  • A szövetségek sportnagykövetei által kifejlesztett Kinder Joy of moving módszerre épülő audiovizuális sportkihívások.
  • A sportnagykövetek bátorították és motiválták a gyerekeket a kihívások teljesítésére, és az előrehaladásuk megosztására az általuk képviselt klubokon és intézményeken keresztül.
  • A gyermekek mozgásának fenntartása a Kinder Joy of moving módszer élvezetes gyakorlataival.
Az eredmények

1360000

elért gyerek

+100

sportintézmény, a Kinder Joy of moving
hálózat tagjaként, beleértve 3
sportszövetséget is

FEDEZZEN FEL TÖBBET