38 LAKE GARDA MEETING

A 38. Lake Garda Meeting Optimist Class, ismét akcióban

A Kinder Joy of moving újra akcióba lépett, a Garda-tó vizein: A Lake Garda Meeting Optimist 38. találkozója közeleg

Ideje újra vitorlát bontani. A nehézségek ellenére a Kinder Joy of moving és a Fraglia Vela 2020-ban is újra együtt üdvözlik a fiatal kormányosokat a Riva del Garda gyönyörű környezetében augusztus 20-tól 23-ig.

A COVID-19 vészhelyzet miatt, a 38. Lake Garda Meeting Optimist áprilisról átkerült augusztusra a Garda-tó vizén.

A 2020-as rendezvény ugyanolyan lelkesedéssel, de új óvintézkedésekkel zajlik annak érdekében, hogy maximális biztonságot nyújtson a sportolóknak, edzőknek és szurkolóknak, ahogy azt az olasz Vitorlás Szövetség rendelete előírja COVID-19 miatt.

Egy különleges alkalom, ahol a korlátozások nem akadályozhatják a vitorlázás szenvedélyét: egy nemzetközi regatta, mindig is Guinness World Record, idén diszkrétebb formában. A résztvevők száma ugyanis 800 fiatal, 2005 és 2011 között született vitorlázóra van korlátozva, akik a szórakozás, barátság, család és a tisztességes játék jegyében fognak vitorlázni. Idén sem maradhat el az ellenfelekkel szembeni fair play: egy különleges pillanat a díjátadó ünnepségen a Fair Play Trophy díjnak van fenntartva.

A Kinder Joy of moving ismét a regatta büszke támogatója, és ott lesz a Joy of moving stand. Ösztönözi a fiatal vitorlázókat és családjaikat arra, hogy fontos a mozgás és az aktív életmód. A Kinder Joy of moving csatlakozik, és osztozik a ""műanyagmentes"" esemény célkitűzésében, ahol a résztvevőket is arra kérik, hogy fordítsanak több figyelmet a környezetre és a műanyag használatára a sportversenyeken.

Az eseménnyel kapcsolatos híreket és frissítéseket megtalálhatja a www.fragliavela.it oldalon.