Archív képek. A fotók a Covid-19-es járvány egészségügyi vészhelyzete előtt készültek
KINDER JOY OF MOVING TO SUPPORT SAVE THE CHILDREN’S MISSION TO CURB SUMMER LEARNING LOSS FOR UNDERSERVED KIDS

A Kinder Joy of moving támogatja a Save the Children misszióját a rászoruló gyerekek megsegítésére

Több mint 3000 veszélyeztetett gyermeket szolgál a Save the Children, akik részt vesznek a Kinder Joy moving programban otthon

A Kinder Joy of moving program az Egyesült Államokban bekerült a Save the Children's 2020 SummerBoost Camp™-be. Így segít lelassítani a nyári tanulási veszteséget a gyerekeknél, mivel 16 Save the Children SummerBoost táborba integrálták Kaliforniában és Tennessee-ben. A részt vevő gyermekek virtuális oktató- és tevékenységkészleteket kaptak. Ezekkel könnyebb az otthoni tanulás a STEM-ben, az olvasás, a matematika és a testmozgás, miközben tevékenységkártyákat használnak. Ösztönzik a családi kötődést a játék és a kognitív tanulás révén, beleértve a Kinder Joy of moving felszerelést is, ami a gyermekeket otthoni aktivitásra ösztönzi a családjukkal.

A Save the Children SummerBoost Camp™ hét államban 20 helyen ért el kiváló eredményeket. A részt vevő gyermekek 76 százaléka jobb matematikai eredményeket ért el a SummerBoost Campon, és 64 százaléka megtartotta vagy javította olvasási készségét a nyári hónapokban.

2019 nyarán a Kinder egy kísérleti programot tartott a Save the Childrennel három táborban Morongóban és a kaliforniai Barstowban. A Save the Children küldetése, hogy áttörést érjen el abban, ahogy a világ kezeli a gyermekeket, és azonnali és tartós változást hozzon az életükbe. Az együttműködés a Kinder Joy of movinggal a gyerekeket a SummerBoost táborokban aktivitásra ösztönzi, és örömtelivé teszi a folyamatot.