Archív képek. A fotók a Covid-19-es járvány egészségügyi vészhelyzete előtt készültek
Croatia

Horvátország

Programunk

Az Ifjúsági Sportjáték Európa legnagyobb amatőr sporteseménye 24 éves múlttal. Tanúsítja a pozitív jövőképet, a szisztematikus munkát és a kitartást, amely képes leküzdeni minden kihívást, és egyedi brandet hoz létre, amelyet számos résztvevő felismert és támogatott.

A játékok célja az egészséges életmód és az általánosan elfogadott társadalmi értékek előmozdítása a szocializáció és a sport (multikulturalizmus, tolerancia, a különbségek értékelése) révén. A sport-projekt más szintre emeli a versenyt. A játékok alternatívát kínálnak a gyermekeket és fiatalokat körülvevő életmóddal és értékekkel szemben (mozgásszegény életmód, túl kevés érdeklődés a fizikai aktivitás iránt és a modern technológiák - mobiltelefonok és számítógépek - túlzott használata).

Januártól augusztusig Horvátországban több mint 250 kvalifikációs tornát szervezünk 10 sportágban, beleértve a Kinder JOM kosárlabda tornát. A játékok jelenleg 3 országban aktívak: Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Szerbiában évente összesen 200 000 gyermek és fiatal vesz részt.

Az ifjúsági sportjátékok partnerként kapcsolják össze az összes érdekelt felet pozitív imázsban és reputációban részesítve őket, amelyet évek óta építenek az egészséges életmód és a társadalmi értékek népszerűsítőjeként a gyermekek és a szülők körében.

Az eredmények

79 080

résztvevő

250

verseny

PARTNEREINK HORVÁTORSZÁGBAN

Croazia Bosnia SDUS
Logo uefa foundation
HTS