Croatia

Horvátország

Programunk

Az Ifjúsági Játékok Európa legnagyobb amatőr sporteseménye, amelynek 25 éves hagyománya bizonyítja, hogy a jó elképzelés, a szisztematikus munka és a kitartás képes legyőzni minden kihívást, és egy olyan egyedülálló márkát létrehozni, amelyet számos érdekelt fél elismer és támogat.

A Játékok célja az egészséges életmód és az általánosan elfogadott társadalmi értékek népszerűsítése a közösségi kapcsolatok és a sport révén (multikulturalizmus, tolerancia, a különbözőségek megbecsülése). A projekt a sportra összpontosít, a versenyt egy másik szinten kezeli. A Játékok alternatívát jelentenek a gyermekeket és fiatalokat körülvevő életmóddal és értékrenddel szemben (mozgásszegény életmód, túl kevés érdeklődés a fizikai aktivitás iránt és a modern technológiák - mobiltelefonok és számítógépek - túlzott használata).

Márciustól augusztusig Horvátországban több mint 250 kvalifikációs versenyt szervezünk 10 sportágban, köztük a Kinder JOM kosárlabdatornát. A Játékok jelenleg 3 országban folynak aktívan: Horvátország, Bosznia-Hercegovina és Szerbia, ahol évente kb. 200000 gyerek vesz részt a programokban aktívan.

Az Ifjúsági Játékok partnerként összekapcsolják az érdekelt feleket, és bevonják őket abba a pozitív képbe és hírnévbe, amelyet évek óta az egészséges életmód és a társadalmi értékek népszerűsítőjeként építenek a gyermekek és a szülők körében.

Az eredmények

81,575

részvevők

25

év YSGame

PARTNEREINK HORVÁTORSZÁGBAN

Croazia Bosnia SDUS
Logo uefa foundation
HTS