Kinder and Costa

A Kinder és a Costa
együtt a Joy of movinggal

Videó lejátszása

A Kinder és a Costa Crociere fontos partnerségi megállapodást írtak alá. A két vállalat együtt dolgozik azon, hogy szórakoztató és örömteli módon előmozdítsák a Joy of movingot, a fedélzeten, a szárazföldön és a világ minden táján, a gyermekek azon jogára összpontosítva, amely megfelel az ENSZ gyermekjogi egyezménye 31. cikkének.

Az együttműködés eljuttatja a Kinder Joy of moving programot a Costa hajók fedélzetére, innovatív oktatási módszerrel, amely kifejezetten gyermekeknek szól, játékokon és a mozgáson alapul. A Joy of moving módszer már szerves részévé vált a Squok Club, az összes Costa hajón megtalálható gyerekklub tevékenységének. A Costa 200 ifjú tagja, akik a Kinder Joy of moving oktatóitól speciális kiképzésben részesültek, minden nap a három és 11 év közti gyerekeket a Joy of moving módszeren alapuló ad hoc játékokkal és gyakorlatokkal mozgatják meg. Emellett számos más olyan tevékenységet is biztosítanak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jól érezzék magukat, társas kapcsolataikat fejlesszék és új dolgokat tanuljanak.

És ez még nem minden. Ez a kezdeményezés nem csak azoknak a kicsiknek szól, akik elég szerencsések ahhoz, hogy elmenjenek egy hajóútra. Azoknak a gyermekeknek is szól, akik a Costa kikötőinél élnek a világ minden tájékán. Ez az új partnerség a Joy of moving programot eljuttatja a szárazföldre is, bevonva a helyi közösségeket azokban az országokban, ahol a hajók kikötnek. Értéket teremt, és olyan projekteket eredményez, amelyek segítik az adott térség gazdasági és társadalmi fejlődését, különös tekintettel a következő generációkra, mivel a játék, a mozgás és a szórakozás nem ismer akadályokat.

A partnerséget bejelentő sajtótájékoztatót május 10-én tartották Civitavecchiában, Olaszországban, a Costa Diadema fedélzetén. Az eseményen részt vett Francesco Paolo Fulci, az ENSZ nagykövete és Ferrero S.p.A. elnöke, Gian Lorenzo Cornado, az ENSZ olaszországi állandó képviselője, Neil Palomba, a Costa Crociere általános ügyvezetője, Caterina Pesce, a Joy of moving módszer megalkotója és a római egyetem mozgástudományi tanszékének oktatója, és Enrico Giovannini, az ASviS (Olasz Szövetség a Fenntartható Fejlődésért) szóvivője. Massimiliano Rosolino, korábbi olimpiai úszóbajnok és a Kinder Joy of moving nagykövete volt a különleges vendég, a lányával együtt vett részt a tevékenységekben. Még egyszer arra buzdította a nagyon fiatal gyerekeket, hogy a Joy of moving keretében próbálják ki a különféle játékokat és a tevékenységeket.

További információk