Portugal

Portugália

Programunk

A Kinder Joy of moving 2006-ban kezdte meg tevékenységét Portugáliában. Az évek során a program együttműködött különböző nemzeti sportszövetségekkel, például a Portugál Atlétikai Szövetséggel, a Portugál Úszószövetséggel, a Portugál Kosárlabda Szövetséggel, valamint különböző intézményekkel, köztük a lisszaboni önkormányzattal, amellyel a KJOM együttműködött a helyi diákolimpia (Olisipiades) szervezésében is.

Jelenleg a KJOM együttműködik a Portugál Röplabda Szövetséggel, amellyel együtt szervezi a GIRAVOLEI, a GIRA PLUS és a GIRA PRAIA iskolai sportprogramokat, amik lehetővé teszik, hogy évente több mint 140000 gyermek és tinédzser próbálja ki a röplabda különböző szakágait (beltéri, strandröplabda).

A Fundación Ecomar-on keresztül minden nyáron több tucatnyi hajós klubban valósítunk meg programokat, hogy a gyerekek közelebb kerülhessenek a tengeri élővilághoz, és képesek legyenek értékelni annak fontosságát; vitorlázással egybekötött oktatások során ismerik meg a tenger és a partvidék megőrzésének fontosságát.

Az évek során több százezer gyermek és család kapott lehetőséget a tanulásra a KJOM-on keresztül.

Az eredmények

135000

esemény

100

gyermekek számára

FEDEZZEN FEL TÖBBET