Archív képek. A fotók a Covid-19-es járvány egészségügyi vészhelyzete előtt készültek

Adatvédelmi irányelvek

A Ferrero International S.A. (“Ferrero”) elkötelezett ezen weboldal (“Weboldal”) felhasználóinak adatvédelme érdekében és megtesz minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy a felhasználók Személyes Adatai az alapvető jogok, szabadságok, valamint a személyes méltóság, különösen a bizalmas jelleg tiszteletben tartásával legyenek kezelve.

A Ferrero-nál így kidolgoztuk ezeket az adatvédelmi irányelveket annak érdekében, hogy röviden kifejtsük, hogyan fogjuk összegyűjteni, felhasználni, megosztani és biztosítani a személyes adatait. Leírja továbbá a személyes adatai felhasználására, hozzáférhetőségére és helyesbítésére vonatkozó választási lehetőségeit is.

Megkövetelhetjük a felhasználótól, hogy szolgáltatásaink biztosítása érdekében adjon meg bizonyos személyes információkat és adatokat, és ezért szeretnénk megmagyarázni azokat az eljárásokat és módokat, amelyekkel kezelhetjük a nekünk átadott adatokat.
Ez az adatvédelmi irányelv teljes körű tájékoztatást nyújt Önnek annak érdekében, hogy adott esetben kifejezetten és tájékozottan adjon engedélyt személyes adatainak kezeléséhez.

Általában bármely Ön által megadott vagy általunk a Weboldalon egyéb módon gyűjtött információt és adatot a Ferrero a 2016/679 Rendelettel (EU) (“GDPR”) összhangban fog használni.
Ez többek közt azt jelenti, hogy bármely a Ferrero által végzett Személyes Adat kezelésére a jogszerűség, tisztességes eljárás, átláthatóság, célhoz kötöttség, korlátozott tárolhatóság, adattakarékosság, pontosság, integritás és bizalmas jelleg elvének figyelembevételével kerül sor.

Adatkezelő

Az Adatkezelő a Weboldalon keresztül végzett összes személyes adatkezelési műveletével kapcsolatban a Ferrero, székhelye: Route de Trèves 16, S-2633 Senningerberg - Luxembourg.
A Ferrero kinevezett egy helyi adatvédelmi koordinátort/adatvédelmi tisztviselőt (DPO). Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni vele a Ferrero által végzett adatkezeléssel kapcsolatban, beleértve adatfeldolgozói listáját, kérjük, írjon a privacy.it@ferrero.com e-mail címre.

 

Milyen információkat gyűjtünk Öntől?

A Weboldal használata során, különösen, ha információkat szolgáltat és fájlokat tölt fel a Weboldalra, a Weboldalon lévő szolgáltatásokhoz való hozzáférés érdekében, a Ferrero gyűjthet és kezelhet az Önhöz, mint egyénhez kapcsolódó olyan információkat, melyek lehetővé teszik az Ön azonosítását, akár közvetlenül vagy más további információkkal együtt (“Személyes Adatok”). Ezen információkat gyűjtheti a Ferrero abban az esetben, ha Ön úgy dönt, hogy információkat szolgáltat (pl. amikor a Ferrero által a Weboldalon keresztül nyújtott bármely szolgáltatást kíván igénybe venni), vagy egyszerűen csak a viselkedését elemezve a weboldalon.

A felhasználók által önként szolgáltatott adatok

Amikor létrehozza a felhasználói fiókot a Weboldalon, Önnek bizonyos személyes adatokat, mint például az elérhetőségi adatait (pl. az Ön nevét, e-mail címét, telefonszámát, tartózkodási országát és fizikai címét) és marketing preferenciáit a lent rögzített célok érdekében meg kell adnia.

Ahol a Weboldal megengedi, hogy Ön az előzetes és visszavonható hozzájárulásával a közösségi médiában használt személyes profilja útján (Közösségi bejelentkezés) regisztráljon, hozzáférhetünk ugyanazon korlátozott, az ilyen profilban szereplő információkhoz, melyek az Ön nevéhez, korához, tartózkodási helyéhez, kedveléseihez, érdeklődési köreihez, kapcsolataihoz és képeihez kapcsolódnak.

A weboldal használata során rögzített adatok

A Weboldal működése – mint ahogy az Interneten lévő bármely weblap esetén általános – magában foglalja számítógépes rendszerek és szoftveres eljárások használatát, melyek a szokásos működésük során a Weboldal felhasználóiról információkat gyűjtenek, melyek továbbítása automatikusan történik, amennyiben Internet kommunikációs protokollokat használnak.
Ugyan a Ferrero nem annak érdekében gyűjti ezen információkat, hogy azokat egyes felhasználókkal összekapcsolja, lehetséges azonban, hogy természetüknél fogva és további harmadik feleknél lévő adatokkal kezelve és összekapcsolva ezen adatok lehetővé teszik a felhasználó azonosítását, vagy közvetlenül azon információ útján vagy más gyűjtött információ felhasználásával. Így ezen információk is személyes adatnak minősülnek.

Ezen információk magukba foglalják az Ön operációs rendszerének és IT környezetének számos paraméterét, beleértve az Ön IP címét, tartózkodási helyét (országát), a számítógépének domain neveit, az URI (Egységes Forrásazonosító) címeit azon erőforrásoknak, amelyeket a Weboldalon igényel, a kérések idejét, a Weboldalon végzett tevékenységeire vonatkozó információkat (például az Ön által látogatott honlapokat, illetve az Ön által megtekintett termékeket), a szerver részére küldött kérések módját, a kérésre válaszul kapott fájl méreteit, a szerver által küldött válasz státuszát mutató számkódot (sikeres, hiba stb.), a Weboldalunk elérésére használt eszközére (pl. a számítógépére, táblagépére, okostelefonjára) vonatkozó részleteket stb., cookie-k és egyéb a nyomon követést lehetővé tevő technológiák útján. A flash cookie-k kezeléséhez kattintson ide. Ön az egyes böngészők szintjén szabályozhatja a cookie-k használatát, de ha a cookie-k letiltása mellett dönt, korlátozhatja weboldalunk vagy szolgáltatásunk bizonyos funkcióinak vagy szolgáltatásainak használatát, az alábbiakban leírtak szerint.

Ezen adatokat a Ferrero kizárólag a Weboldal használatával kapcsolatos anonim, statisztikai célokra használja fel - anélkül, hogy ezen adatokat összekapcsolná a felhasználók bármely azonosítójával - annak érdekében, hogy biztosítsa a Weboldal megfelelő működését, és hogy beazonosítsa a Weboldal bármely hibáját és/vagy a Weboldallal való visszaélést. Ezen adatok felhasználhatók a Weboldallal szemben elkövetett információkkal kapcsolatos bűncselekmények esetén, az ezzel kapcsolatos felelősség kivizsgálása céljából.

Adatkezelési tevékenységek

Az adatkezelés olyan eljárásokkal, technikai és elektronikus eszközökkel történik, melyek alkalmasak arra, hogy az adatok bizalmas jellegét, biztonságát védjék és melyek magukban foglalják az adatok gyűjtését, rögzítését, rendszerezését, tárolását, betekintését, feldolgozását, megváltoztatását, kiválasztását, lekérdezését, összehangolását, felhasználását, összekapcsolását, blokkolását, azokról való tájékoztatást, terjesztését, törlését és megsemmisítését, ideértve kettő vagy több ezen tevékenység összekapcsolását is.

Miért kezeljük ezeket az információkat? Az adatkezelés célja és jogalapok

A Ferrero az alábbi célok érdekében kívánja felhasználni a Weboldalon keresztül gyűjtött személyes adatait:

  • Ahhoz, hogy az Ön által igényelt válaszokat vagy szolgáltatásokat nyújtsa, beleértve egy felhasználói fiók létrehozásának lehetőségét is, hogy információt kapjon a Ferrerótól, és figyelmeztetéseket küldjön Önnek push értesítések útján; az Ön azonosítása és támogatása céljából, amennyiben elveszti vagy elfelejti bármely a Ferrero regisztrációs szolgáltatásához kapcsolódó bejelentkezési/jelszó adatait; annak érdekében, hogy létrehozhasson és fenntarthasson egy regisztrált felhasználói profilt, hogy az Ön által igényelt tranzakciókat és feliratkozási kérelmeket feldolgozzuk, hogy szükség esetén kapcsolatba lépjünk Önnel és kéréseire és érdeklődéseire válaszoljunk, ideértve az e-maileket is; kártyás fizetések feldolgozása és bármely más szolgáltatás biztosítása, amelyet Ön igényelhet; hogy szolgáltatásként hírleveleket (melyekre feliratkozott) küldjünk az Ön részére (kizárólag tájékoztató tartalommal); a megrendelés véglegesítése és a Weboldalon vásárolt termékek szállítása, valamint bármely egyéb szolgáltatás nyújtása, amelyet igényel (“Szolgáltatásnyújtás”).
    Nincs szükség az adatkezeléshez való hozzájárulásra ezen célok esetében, mivel az adatkezelés szükséges az igényelt szolgáltatás nyújtásához, és mert olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben Ön az egyik fél vagy a szerződés megkötését megelőzően az Ön kérésére történő lépések megtételéhez szükséges (GDPR 6,1b pont). Nem köteles a Ferrero részére a Személyes Adatait megadni ezen célokból; azonban amennyiben nem adja meg adatait, elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatásokat a Ferrero nem fog tudni Önnek nyújtani.
  • Marketing, promóciós és reklámozási célból a direktmarketinget is beleértve, valamint a Ferrero termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos tanulmányok, kutatások, piaci statisztikák vagy felmérések elvégzéséhez e-mail, SMS, push értesítések, felugró bannerek, azonnali üzenetküldés, operátortól érkező telefonhívások és a Ferrero hivatalos közösségi oldalai útján (“Marketing”), és hogy ajánlatokat, promóciókat és egyéb információkat küldjön Önnek termékeinkről és szolgáltatásainkról. Az ezen célokból való adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapszik. Ön természetesen nem köteles a Ferrero részére hozzájárulását adni a Személyes Adatai ezen célokból való felhasználásához, és minden következmény nélkül dönthet úgy, hogy nem adja meg a hozzájárulását (eltekintve attól, hogy további marketing tartalmú közléseket már nem fog tudni kapni a Ferrero-tól). Bármely megadott beleegyezés később is visszavonható. Mindenesetre, ha megadta beleegyezését, minden következő bejelentkezéskor kérést kap, hogy újítsa meg; ha nem újítja meg, a beleegyezését visszavontnak tekintjük.
  • Jövőbeni marketing, promóciós és reklámcélokból, közvetlen e-mailes marketingkommunikációt küldve Önnek a Ferrero által nyújtott termékekről és szolgáltatásokról, amelyek megegyeznek vagy hasonlóak azokhoz, amelyeket korábban a Weboldal használatával kért („Soft Spam”). Az ezekből az okokból való adatkezelés a Ferrero jogos igényén alapul, hogy közvetlen e-mail marketinges közleményeket küldjön Önnek a Ferrero által biztosított termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, és amelyek azonosak vagy hasonlóak azokhoz, amelyeket korábban vásárolt a Weboldalon. Letilthatja ezeket a tájékoztatásokat, és ennek semmilyen következménye nem lesz (attól eltekintve, hogy nem kap további tájékoztatást a Ferrerótól), ha a minden ilyen tájékoztatás alján található leiratkozási linken kifogást emel.
  • Felhasználói profiljának (egyéni és/vagy összesített profilok) létrehozása a Weboldalunkon azáltal, hogy összegyűjti és elemzi az információkat, amelyek az Ön preferenciáival és választásaival kapcsolatosak a Webhelyen, valamint a Weboldalon végzett általános tevékenységeivel kapcsolatosak profilalkotási cookie-k használatával („Profilalkotás”). Ezeket az információkat felhasználjuk a Weboldalon keresztül nyújtott szolgáltatások személyre szabásához, ahol lehetséges, hogy megfeleljen az Ön preferenciáinak és döntéseinek, valamint olyan információkkal és hirdetésekkel szolgáljuk Önt, amelyek relevánsak lehetnek az Ön és az Ön érdeklődése szempontjából, valamint az Ön érdeklődésének megfelelő személyre szabott ajánlatokhoz, hogy információkat nyújtsunk Önnek más olyan webhelyekről/szolgáltatásokról, amelyek a Ferrero szerint érdekelhetik Önt. Az ebben az adatkezelésben részt vevő összes algoritmus rendszeresen tesztelve van, hogy biztosítsa az adatkezelés méltányosságát és az elfogultság ellenőrzését. Az ilyen célú adatkezelés az Ön beleegyezésén alapul, amelyet a cookie pop-up banner és/vagy egy adott jelölőnégyzet gyűjt be. Ön soha nem köteles a Ferrero részére hozzájárulását adni a Személyes Adatai ezen célokból való felhasználásához, és minden következmény nélkül dönthet úgy, hogy nem adja meg a hozzájárulását (eltekintve attól, hogy nem fogja tudni kihasználni a Weboldallal kapcsolatos felhasználói élményének jobb személyre szabását). A megadott beleegyezés később is visszavonható, módosítva az eszköze beállításait, vagy kapcsolatba lépve a Ferreróval a fent említett címen. Mindenesetre, ha megadta beleegyezését, minden következő bejelentkezéskor kérést kap, hogy újítsa meg; ha nem újítja meg, a beleegyezését visszavontnak tekintjük.
  • A Ferrerót bizonyos típusú személyes adatok gyűjtésére és/vagy további kezelésére kötelező törvények betartása érdekében, ideértve a versenyekre vonatkozó szabályozásokat is, amennyiben a felhasználók részt vesznek a Weboldalunkon folyó versenyeken vagy díjakon („Megfelelés”). Amennyiben személyes adatokat szolgáltat a Ferrero részére, a Ferrero köteles az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően kezelni a személyes adatokat, mely magában foglalhatja a személyes adatai megőrzését és bejelentését hivatalos szervek részére adó, vám és egyéb jogi kötelezettségek miatt. Az e célból történő adatkezeléshez hozzájárulásra nincs szükség tekintve, hogy az adatkezelés jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges (GDPR 6. Cikk (1) c) pont).
  • A Weboldallal való visszaélés vagy a Weboldalon keresztül végzett bármely csalárd tevékenység megelőzése és észlelése érdekében (“Visszaélés/Csalás”). Az e célból történő adatkezelés a Ferrero jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges, hogy a Weboldallal kapcsolatos visszaélést vagy csalárd tevékenységeket megelőzze vagy észlelje (lehetséges büntetőjogi célokból).
  • Szolgáltatásunk elemzéséhez és javításához, a Weboldal fejlesztéséhez, a Ferrero marketing tevékenységei és szolgáltatásai hatékonyságának értékeléséhez, statisztikai és demográfiai elemzések elvégzéséhez a Ferrero vállalati ügyfeleivel és regisztrált felhasználóival kapcsolatban („Analitika”).
    Az e célból történő adatkezelés a Ferrero jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges a Weboldal fejlesztéséhez és kezeléséhez, valamint a Weboldalon nyújtott szolgáltatások javításához.

A felhasználók nem kötelesek személyes adatokat szolgáltatni, ahhoz, hogy a Weboldal nyilvános oldalait böngésszék. A személyes adatok fenti célokra történő megadása opcionális, ha azonban nem adja meg a kért adatokat (pélául adott esetben egy regisztrációs űrlapon kért adatokat) ez megakadályozhatja a felhasználókat abban, hogy befejezzék a regisztrációt vagy elérjék a kapcsolódó szolgáltatásokat.

 

Kik férhetnek hozzá az Ön személyes adataihoz?

A tevékenysége keretében és a fentiekben meghatározott célok érdekében az Ön személyes adatai az alábbiakkal oszthatóak meg ("Címzettek"):
 

  • A Ferrero Csoporton belüli más társaságok belső adminisztrációs célok érdekében; és
  • A megfelelően kijelölt adatfeldolgozók, melyek speciális adatfeldolgozási és kiegészítő szolgáltatásokat nyújtanak (pl.: adattárolás, üzenetek küldése részünkre, tárhelybiztosítás, versenyek menedzselése, ügyfélszolgálat, IT szolgáltatások a Weboldal működtetésével kapcsolatosan, emailezés) a Ferrero nevében és utasítására, akiknek az adatvédelmi megfelelőségüket a Ferrero ellenőrizte a szükséges adatkezelői szerződés megkötését megelőzően. A kinevezett adatfeldolgozók teljes frissített listája, amelybe a Ferrero-csoportba tartozó többi vállalat is beletartozhat, megkapható adatvédelmi tisztviselőnktől;
  • A Ferrero által arra feljogosított, kiválasztott egyének, hogy a személyes adatokat kezeljék olyan tevékenységek elvégzéséhez, amelyek szorosan kapcsolódnak a Weboldalon keresztül nyújtott szolgáltatásokhoz (pl.: a hálózati eszközök és az elektronikus kommunikációs hálózatok technikai karbantartása) és akik titoktartási kötelezettséget vállaltak, vagy akik jogszabály alapján titoktartásra vannak kötelezve (pl.: a Ferrero munkavállalói);
  • Közintézmények, szervek vagy hatóságok, a vonatkozó jogszabályoknak és az ezen közintézmények, szervek vagy hatóságok kötelező érvényű határozatainak megfelelően. Személyes adatait akkor is közzé tehetjük, ha jóhiszeműen úgy gondoljuk, hogy a nyilvánosságra hozatal szükséges az Ön vagy mások biztonságának védelméhez, csalás kivizsgálásához vagy egy kormányzati kérelem megválaszolásához.

A személyes adatok nem hozhatók nyilvánosságra és nem kerülhetnek továbbításra harmadik feleknek, kivéve rendkívüli vállalati ügyleteket, amelyek során a személyes adatok átengedhetőek vagy átadhatóak harmadik fél vevők/bérlők vagy engedményesek részére.

 

Adattovábbítás

A személyes adatok továbbíthatók az Európai Unió más országaiba, ahol a Ferrero vagy bármely beszállítójának telephelye vagy szerverei találhatók.
A személyes adatok nem továbbíthatók az Európai Unió területén kívülre.

Gyermekek

A gyermekek online adatvédelmét védő törvények betartása érdekében a Ferrero tudatosan nem gyűjt semmilyen személyes adatot 16 év alatti gyermekektől. A Ferrero a gyermekek adatvédelmét komolyan veszi. Ennek megfelelően azt javasoljuk, hogy egy szülő vagy gondviselő segítse és irányítsa azokat a 16 évesnél fiatalabb gyermekeket, akik böngészni akarnak a Weboldalon vagy hozzá akarnak férni a Ferrero által nyújtott szolgáltatásokhoz. A 16 évesnél fiatalabb gyermekek nem használhatják a Ferrero weboldalát vagy szolgáltatásait. Abban az esetben, ha a Ferrero megtudja, hogy véletlenül személyes adatokat gyűjtött egy 16 évesnél fiatalabb gyermektől, a Ferrero haladéktalanul törli ezeket az információkat.

Ha a szülők/gondviselők meg akarják akadályozni, hogy egy kiskorú hozzáférjen a weboldalhoz, könnyen találhat megfelelő programokat, amelyekkel ellenőrizhető az internethez vagy meghatározott webhelyekhez való hozzáférés.

A személyes adatok biztonsága

A webhelyen keresztül összegyűjtött és feldolgozott minden személyes adatot úgy tárolunk és dolgozunk fel, hogy minimalizáljuk a megsemmisítés, elvesztés (beleértve a véletlen elvesztést), az illetéktelen hozzáférés / felhasználás vagy a gyűjtés eredeti céljával összeegyeztethetetlen használat kockázatát. Ezt a Ferrero által bevezetett technikai és szervezeti biztonsági intézkedésekkel lehet elérni. A Ferrero biztonsági intézkedéseinek részletes listáját megtalálja itt.

Személyes adatok megőrzése

Általánosságban szólva, a Ferrero csak a feltétlenül szükséges ideig őrzi meg az Ön személyes adatait, azon okkal összefüggésben, amely miatt gyűjtötték őket:

  • A Szolgáltatásnyújtás céljára kezelt személyes adatokat addig őrzi meg a Ferrero, amíg feltétlenül szükséges a fenti cél eléréséhez. Az információkat azonban hosszabb ideig őrizzük meg, ha arra szükségünk van a szolgáltatásokkal kapcsolatos esetleges igények kielégítéséhez vagy a Ferrero érdekeinek védelméhez, amelyek a szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos esetleges felelősséggel kapcsolatosak.
  • A Marketing és profilalkotás céljából feldolgozott személyes adatokat a Ferrero az Ön beleegyezésének megadásától az utóbbi visszavonásáig őrzi. Minden további bejelentkezéskor kérést kap, hogy újítsa meg beleegyezését; ha nem újítja meg, a beleegyezését visszavontnak tekintjük. Amint visszavonja a hozzájárulást (vagy nem adja meg egy újítási kérést követően), akkor a személyes adatokat nem használja továbbiakban e célból, azonban megőrízheti a Ferrero, mivel azokra szükség lehet a Ferrero érdekeinek a védelme érdekében az ilyen jellegű adatkezeléssel kapcsolatos lehetséges felelőssége kapcsán. A Soft Spam számára feldolgozott személyes adatokat a Ferrero attól a pillanattól kezdve fogja megőrizni, amikor Ön azokat átadta a Ferrerónak, amíg nem tiltakozik az adatkezelés ellen. Amint a hozzájárulást visszavonja, akkor a személyes adatok nem lesznek a továbbiakban felhasználva e célból, azonban megőrízheti őket a Ferrero, mivel azokra szükség lehet a Ferrero érdekeinek a védelme érdekében az ilyen jellegű adatkezeléssel kapcsolatos lehetséges felelőssége kapcsán.
  • Megfelelés céljára kezelt Személyes Adatokat addig őrzi meg a Ferrero, amit azon meghatározott jogi kötelezettségvállalások követelnek meg, amelyekre tekintettel a személyes adatokat kezeli.
  • Az Analitikai és Visszaélés/Csalás megelőzésére kezelt személyes adatok addig vannak megőrízve a Ferrero által, amíg az feltétlenül szükséges azon cél eléréséhez, amelyre gyűjtötték őket.

Ennyi idő eltelte után minden adatot törölni vagy anonimizálni kell, kivéve azokat az adatokat, amelyeknek megtartására a törvény kötelez hosszabb ideig.

 

Milyen jogai vannak? Hogyan gyakorolhatja őket?

Ön, mint érintett az alábbi jogok gyakorlására bármikor jogosult:

- Visszajelzés arról, hogy az Ön személyes adatait a Ferrero kezeli, és az ilyen adathoz hozzáférés és másolatkészítés;
- Az Ön személyes adatainak naprakésszé tétele, módosítása és/vagy helyesbítése abban az esetben, ha hiányosak vagy pontatlanok;
- A személyes adatok törlése abban az esetben, ha Ön szerint a kezelésük szükségtelen vagy egyébként jogszerűtlen, a személyes adatok anonimizálása, az adat letiltása, ha a kezelés jogszerűtlen, vagy az adatkezelés korlátozása;
- A személyes adatai kezelése elleni tiltakozás az Ön egyedi helyzetére történő hivatkozással, releváns indokok megjelölésével, amelyek alapján Ön szerint a Ferrerónak fel kell hagynia a személyes adatai meghatározott céllal történő kezelésével;
- A személyes adatok olyan kezelése elleni tiltakozás, amelyet reklámanyagok küldése, közvetlen értékesítés, piackutatás vagy kereskedelmi kommunikáció céljából végeznek;
- (Marketing és Profilalkotás céljából történő) adatkezeléshez való hozzájárulás visszavonása, amennyiben hozzájárulása az adatkezelés jogalapja – ez nem érinti az Ön hozzájárulásának visszavonása előtti adatkezelés jogszerűségét.
- Kérésre az Ön személyes adatai kezelésének a korlátozása, amennyiben Ön azt érzékeli, hogy a személyes adatok kezelése pontatlan, szükségtelen vagy jogszerűtlen, csakúgy, mint az adatkezelés elleni tiltakozás esetén;
- Adathordozhatósághoz való jog – Ön jogosult a Ferrerónak megadott személyes adatairól másolatot kapni egy strukturált, géppel olvasható szokásos formátumban és kérheti az ilyen személyes adatai megküldését egy másik adatkezelőnek;
- Kikapcsolhatja az érdeklődésen alapuló hirdetéseket. Egy harmadik féllel partnerként működünk együtt a más oldalakon történő hirdetéseink kezeléséhez. Harmadik fél partnereink cookie-kat vagy hasonló technológiákat használhatnak annak érdekében, hogy az Ön böngészési tevékenységei és érdeklődési köre alapján hirdetéseket jelenítsenek meg Önnek. Ha le szeretné tiltani az érdeklődésen alapuló hirdetéseket, kattintson ide. Felhívjuk figyelmét, hogy továbbra is kapni fog általános hirdetéseket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Ferrerónak átadott személyes adatok nagy részét bármikor megváltoztathatja, ideértve az e-mail beállításait is, adott esetben belépve a webhelyen létrehozott felhasználói profiljába.

Amikor a weboldalon keresztül igényel szolgáltatásokat, akkor választhatott egy vagy több kommunikációs eszközt, amelyen keresztül a személyes adatok marketing célú kezelése elvégezhető (például telefon, SMS, e-mail, mail, közösségi média). Visszavonhatja beleegyezését az adatkezeléshez az összes kiválasztott kommunikációs eszköz esetében, vagy választhatja csak az egyedi eszközök blokkolását (pl. ha csak az SMS marketing kommunikációtól vonja vissza a hozzájárulását, akkor nem kap további kommunikációt SMS-ben, de továbbra is megkaphatja e-mailben), adott esetben a Weboldalon létrehozott felhasználói profiljával.
Visszavonhatja a Marketingre vonatkozó hozzájárulását (az e-mailben érkezett kommunikációkhoz), ha kiválasztja a megfelelő linket minden marketing üzenet alján.

A cookie-k által végzett Profilalkotáshoz adott hozzájárulás bármikor visszavonható. Amennyiben a Profilalkotást egy külön jelölőnégyzeten keresztül engedélyezte, ezt a beleegyezést bármikor visszavonhatja, a weboldalon létrehozott felhasználói profilján belül, ahol ez alkalmazható.

Ön bármikor jogosult a hatályos jogszabályok által megállapított jogok gyakorlására azáltal, hogy a vonatkozó kérelmet az Adatvédelmi Osztályunkhoz intézi fizikai és e-mail címére: privacy.it@ferrero.com. Amennyiben az adatvédelemmel vagy az adatfelhasználással kapcsolatos olyan aggálya van, amelyet Ön szerint nem kielégítően oldottunk meg, kérjük, forduljon az Egyesült Államokban székelő békéltető testülethez (díjmentes) a következő címen. https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Végül jogosult panaszt benyújtani a helyi EU Adatvédelmi Hatósághoz vagy a Ferrero szervezet országán belüli adatvédelmi hatósághoz (CNPD a https://cnpd.public.lu/fr/support/contact.html címen), ha úgy gondolja, hogy az adatait törvénytelen módon kezeltük.

Módosítások

Ez az adatvédelmi irányelv 2018. május 1-jén lépett hatályba. Utoljára módosítva: 2018. július 02

A Ferrero fenntartja a jogot, hogy részben vagy egészben módosítsa ezt az adatvédelmi irányelvet, vagy egyszerűen frissítse tartalmát, például az alkalmazandó jogszabályok változása miatt. Ha a Ferrero bármilyen érdemi változtatást hajt végre, akkor a változás hatálybalépése előtt e-mailben (a fiókjában megadott e-mail címre küldve) vagy ezen a weboldalon értesítés útján tájékoztatjuk Önt. A Ferrero ezért felkéri Önt, hogy rendszeresen nézze meg ezt az Adatvédelmi irányelvet annak érdekében, hogy megismerkedjen az Adatvédelmi irányelv legújabb, frissített változatával, így folyamatosan tájékoztatást kaphat arról, hogy a Ferrero hogyan gyűjti és használja a személyes adatokat.