Portugal

Portugalia

Programul nostru

Kinder Joy of moving și-a început activitatea în 2006 în Portugalia. De-a lungul anilor, programul a colaborat cu diferite federații sportive naționale, cum ar fi Federația Portugheză de Atletism, Federația Portugheză de Natație, Federația Portugheză de Baschet și diverse instituții, cum ar fi municipalitatea din Lisabona, cu care KJOM a colaborat pentru organizarea olimpiadelor locale ale elevilor (Olisipiades).

În prezent, KJOM colaborează cu Federația Portugheză de Volei, cu care desfășoară programele sportive școlare GIRAVOLEI, GIRA PLUS și GIRA PRAIA, care permit unui număr de peste 140.000 de copii și adolescenți să practice anual toate tipurile de volei (volei în sală, volei pe plajă).

Prin intermediul Fundación Ecomar, desfășurăm programe în fiecare vară în zeci de cluburi nautice pentru a le permite copiilor să se apropie de universul marin și pentru a putea aprecia importanța acestuia, navigând și desfășurând activități educative privind importanța conservării mării și a coastei.

De-a lungul anilor, sute de mii de copii și familii au avut ocazia să experimenteze prin intermediul KJOM

Rezultatele

135.000

copii

100

evenimente

DESCOPERĂ MAI MULTE