Kinder Joy of moving Park opens at Vicolungo The Style Outlets

Primul parc
Kinder Joy of moving Park se află
în Vicolungo the Style Outlets

Redă video

Vicolungo, Italia – Soremartec, o companie a Grupului Ferrero, împreună cu NEINVER, un important operator european de centre comerciale, au deschis primul „Joy of moving Park” din Italia la Vicolungo The Style Outlets, în provincia Novara. Conceput inițial pentru ExpoMilano2015, Parcul a fost actualizat și modernizat recent, oferind peste 1.700 mp de spațiu permanent pentru dezvoltarea abilităților motorii – totul complet gratuit publicului.

Președintele Regiunii Piemont, Alberto Cirio, a participat la deschidere.

„Kinder Joy of moving Park” a fost deschis astăzi la Vicolungo The Style Outlets, un centru comercial aflat la o jumătate de oră de orașul Milano, deținut de Neptune, o societate mixtă între Nuveen Real Estate și NEINVER, un operator european de centre outlet. Rezultatul unui parteneriat între municipalitatea Vicolungo, Soremartec (o companie din cadrul Ferrero Group) și Neptune, „Kinder Joy of moving Park” este un spațiu de joacă gratuit construit în conformitate cu principiile proiectului CSR internațional „Joy of moving” l grupului Ferrero, conceput pentru a încuraja copiii și familiile din întreaga lume să adopte activitatea fizică.

Alberto Cirio, Președintele Regiunii Piemont, a participat la deschiderea oficială. El a spus: „Am fost privilegiat să urmăresc dezvoltarea programului „Joy of moving” încă de la început. Sunt încântat că spiritul de colaborare dintre sfera publică și privată – de care țara noastră are atât de multă nevoie într-un moment ca acesta – a dus la crearea unui parc unic în Italia și o adevărată sursă de mândrie pentru zona locală.”

Marzia Vicenzi, primarul orașului Vicolungo, a declarat că proiectul oferă „o oportunitate de învățare și distracție pentru copiii și familiile care vizitează zilnic centrul comercial. Este un spațiu unic, cu o valoare socială imensă, accentuând și mai mult motivele pentru pentru care merită vizitat Vicolungo.”


PARCUL ȘI ATRACȚIILE PENTRU COPII LA VICOLUNGO THE STYLE OUTLETS

„Kinder Joy of Moving Park” este un loc de joacă axat pe abilități motorii pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani și se întinde pe un spațiu de peste 1.700 de metri pătrați. Este primul parc permanent din Italia și din întreaga lume care va fi lansat în cadrul programului Kinder.

Copiii care vizitează vor putea să învețe sau să își îmbunătățească abilitățile fizice în timp ce se distrează. Un „Mediu de facilitare” alcătuit din opt elemente fizice pentru joacă, dezvoltat de Departamentul de Inginerie Industrială de la Universitatea Federico II din Napoli, stimulează dezvoltarea copiilor și îi încurajează să caute soluții creative. Este o lume plină de culoare și veselie, în care echipamentele unice și inovatoare antrenează, pe lângă funcțiile motorii, și abilitățile copiilor. Terenul de joacă are: un zid de alpinism de peste 5 metri, patru pereți diferiți și diferite rute de alpinism, pentru a-i învăța pe copii valoarea angajamentului; o zonă pentru a încerca surfingul, pentru a afla importanța controlului și stabilității; o stație de salt liberă pentru a le testa curajul; o platformă pentru a zbura ca păsările, pentru a testa și controla efortul; o ciupercă rotitoare pe care să o încerce cei mai îndrăzneți; și multe alte atracții disponibile pentru prima dată în Europa la un centru comercial outlet.

Terenul de joacă se află lângă piața principală, care a fost recent modernizată ca parte a restilizării întregului centru comercial Vicolungo The Style Outlets. Noua zonă include, de asemenea, Vico Junior, o zonă de joacă acoperită administrată de NEINVER și dedicată copiilor mici și familiilor lor, cu o creșă atașată și un serviciu de îngrijire a copiilor.

Există o abordare educativă unică în spatele proiectului”, a explicat Profesor Caterina Pesce, creatoarea metodei „Joy of moving”. „Totul se bazează pe joc, pentru a implica copiii în mișcare și sport, având ca scop un obiectiv final relațional și social. Metoda este concepută pentru a cuprinde fiecare aspect al ființelor umane aflate în creștere, stimulându-i să își dezvolte reciproc eficiența fizică, coordonarea motorie, funcțiile cognitive și abilitățile de viață, pentru a-și îmbunătăți independența și capacitatea de a face față provocărilor vieții de zi cu zi. ”

Bartolomeo Salomone, Președintele Ferrero, a adăugat: „Kinder Joy of moving este un proiect internațional CSR din cadrul Ferrero Group, care ajunge acum la 4,4 milioane de copii din 34 de țări. A fost stabilit pentru a oferi o conexiune naturală copiilor și familiilor cu activitatea fizică și sportul, într-un spirit de neagresiune, implicare și bucurie. Aceasta este o abordare orientată spre viitor, care vizează dezvoltarea copiilor și a personalităților lor, bazată pe joacă și bucuria mișcării.

Carlos González, Directorul General NEINVER, a declarat: „Acest acord se potrivește cu strategia și dezvoltarea centrelor noastre. Lucrăm pentru a asigura nu numai o experiență de cumpărături excelentă, ci și o experiență unică pentru cele peste 4 milioane de persoane care ne vizitează în fiecare an, inclusiv multe familii. Suntem siguri că un loc de joacă precum cel pe care l-am creat împreună cu Grupul Ferrero este un punct de atracție imens.

Descoperă mai multe