Kinder Joy of moving Tennis Trophy

Kinder Joy of moving
Tennis Trophy 2020 a revenit pe teren

Cea de-a patra ediție a Kinder Joy of moving Tennis Trophy 2020, rezervată copiilor născuți între 2008 și 2011, a început din nou pe 29 iunie în Italia și mai târziu și în Austria, Bulgaria, Ungaria și Principatul Monaco, pentru a-i încânta pe tinerii săi participanți cu multe emoții, uniți cu toții de o pasiune comună pentru tenis, cu o mare dorință de a experimenta momente de sport, prietenie, fair-play și distracție.

Kinder Joy of moving Tennis Trophy 2020 se va încheia cu International Master, care va avea loc în perioada 14-17 noiembrie, la Centrul Sportiv Rafael Nadal. La eveniment vor participa toți jucătorii din 14 țări (Austria, Belarus, Bulgaria, Croația, Franța, Israel, Italia, Luxemburg, Malta, Polonia, Principatul Monaco, România, Ucraina și Ungaria).

După pauza forțată din ultimele luni, Kinder Joy of moving Tennis Trophy 2020 reprezintă o oportunitate unică de a sărbători Joy of moving, cu aceeași formulă câștigătoare ca întotdeauna: meciurile se vor juca fără arbitri pentru ca tinerii jucători să experimenteze un sport echitabil față de adversarii lor și care urmărește să prețuiască încrederea în sine și în ceilalți, incluziunea, respectul pentru adversar și prietenia.

În conformitate cu acest concept, la sfârșitul fiecărui turneu, tinerii jucători de tenis care s-au distins pentru sportivitate vor fi premiați cu Fair Play Trophy.

Ediția 2020 va vedea din nou participarea unui protagonist bine-cunoscut: Ivan „Ljubo” Ljubičić, în calitate de ambasador al evenimentului. Fostul număr 3 din clasamentul mondial ATP va împărtăși valorile proiectului Kinder Joy of moving cu toți copiii implicați în proiect.

Proiectul Kinder Joy of moving Tennis Trophy a început în 2006 în Italia dintr-o idee a fostei jucătoare de tenis Rita Grande, în colaborare cu Kinder Joy of moving. În 2017, s-a răspândit la nivel internațional pentru a ajuta la promovarea unui stil de viață activ în rândul generațiilor mai tinere.

Pentru mai multe informații, vizitați tennistrophy.com