Imagini din repertoriu. Fotografiile au fost făcute înainte de urgența de sănătate legată de pandemia Covid-19
Germany

Germania

Programul nostru

Pandemia Covid-19 și-a aruncat umbra asupra activităților Kinder Joy of Moving din Germania. Începând cu începutul perioadei principale de evenimente din martie, aproape toate activitățile noastre din cele trei sporturi de atletism, baschet și ciclism au trebuit anulate. Cu toate acestea, ne-am concentrat asupra obiectivului nostru de a face cât mai mulți copii posibil să se bucure de mișcare prin dezvoltarea de activități digitale, cum ar fi un tur digital de Insigne Sportive cu ambasadorul nostru, Frank Busemann. Împreună am produs videoclipuri și alte materiale pentru a permite copiilor să se pregătească de acasă pentru Insigne Sportive.

Suntem încântați să anunțăm noul nostru angajament într-un al patrulea sport: Gimnastica. La fel ca în celelalte proiecte ale noastre, lucrăm împreună cu un partener experimentat și competent, Federația Germană de Gimnastică (DTB).

Suntem foarte încântați de această nouă cooperare, deoarece ambii parteneri își propun să aducă inițiativa Joy of moving la copii, fără presiuni de performanță în urma obiectivului: Oricare ar fi jocul, să punem bucuria pe primul loc!

Deoarece la început evenimentele în direct cu copii vor fi dificile, am decis să începem cu o campanie digitală numită Provocarea Tumbelor: Vrem să încercuim lumea prin tumbe. Toată lumea poate participa de acasă. Fiecare tumbă contează și poate fi introdusă într-un contor de pe site-ul nostru. Campania este susținută de echipa germană de gimnastică și de ambasadoarea noastră, gimnasta și medalia olimpică cu bronz, Sophie Scheder.

Rezultatele

4

sporturi diferite

20.037.508

Sunt necesare 20.037.508 de tumbe pentru
a înconjura pământul
în cadrul provocării noastre la tumbe

DESCOPERĂ MAI MULTE

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN GERMANIA

DOSB
Logo Alba Berlin
Deutschland Tour
Eschborn Frankfurt
logo dtb