38 LAKE GARDA MEETING

Cea de-a 38-a ediție a Lake Garda Meeting Optimist Class, din nou în acțiune

Kinder Joy of moving este din nou în acțiune, în apele Lacului Garda: se apropie cea de-a 38-a ediție a Lake Garda Meeting Optimist.

Este momentul să navigăm din nou. În ciuda dificultăților, Kinder Joy of moving și Fraglia Vela sunt din nou împreună și în 2020 pentru a-i întâmpina pe tinerii timonieri în frumoasa locație din Riva del Garda în perioada 20-23 august.

Datorită crizei de sănătate COVID-19, cea de-a 38-a ediție a Lake Garda Meeting Optimist a fost mutată din aprilie și va avea loc în august în apele Lacului Garda.

O ediție, cea din 2020, care vine cu același entuziasm, dar cu noi măsuri de precauție pentru a asigura siguranța maximă a sportivilor, antrenorilor și suporterilor, așa cum este prescris de regulamentul federațiilor italiene de navigație pentru combaterea COVID-19.

O ediție specială, unde restricțiile nu vor opri voința de navigație: regata internațională, care a fost întotdeauna pe primul loc în cartea mondială a recordurilor Guiness, va fi mai discretă anul acesta. Numărul participanților va fi, de fapt, limitat la 800 de tineri timonieri născuți între 2005 și 2011, care vor naviga în numele distracției, prieteniei, familiei și fair-play-ului. Nici anul acesta nu va opri nimic, de fapt, voința de corectitudine față de adversari: un moment special în timpul ceremoniei de decernare a premiilor va fi dedicat trofeului Fair Play Trophy.

Kinder Joy of moving este încă o dată un sponsor mândru al regatei și va fi prezent cu un stand Joy of moving, pentru a inspira tinerii marinari și familiile lor cu privire la importanța mișcării și a unui stil de viață activ. Kinder Joy of moving se alătură și împărtășește angajamentul acestei ediții „fără plastic”, unde și participanții sunt chemați să acorde o atenție sporită mediului și utilizării plasticului în competițiile sportive.

Știrile și actualizările referitoare la eveniment vor fi disponibile pe www.fragliavela.it.