France

Franța

Programul nostru

În Franța, programul Kinder Joy of moving are ca obiectiv să ofere acces la sport unui număr cât mai mare de copii. După un an dificil în contextul Covid, Kinder Joy of Moving își confirmă sprijinul față de cele 3 federații sportive naționale cu care este în parteneriat: Atletism, baschet și handbal.

Împreună cu fiecare partener, dorim să promovăm activitatea sportivă pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. În acest obiectiv, sprijinim cluburile locale pentru a îmbunătăți primirea tinerilor jucători și în fiecare an organizăm o zi Kinder Joy of moving împreună cu fiecare federație. Această zi, organizată în cadrul cluburilor locale de pe întreg teritoriul francez, încurajează descoperirea activității și a valorilor acestora. În acest an, peste 166.000 de copii au participat la această acțiune.

De asemenea, copiii au avut noi ocazii de a descoperi diferite activități sportive prin organizarea a diferite evenimente: Zilele deschise ale trofeului de tenis, provocarea Kinder Joy de la Levallois și Marele Tur pe timpul verii.

În total, peste 500.000 de copii au fost implicați în programul Kinder Joy of moving și au experimentat Bucuria de a se mișca!

Rezultatele

+500.000

copii implicați în programul
Kinder Joy of moving

166.000

copiii au participat la
o zi Kinder Joy of moving

DESCOPERĂ MAI MULTE

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN FRANȚA