Imagini din repertoriu. Fotografiile au fost făcute înainte de urgența de sănătate legată de pandemia Covid-19
France

Franța

Programul nostru

În Franța, programul Kinder Joy of moving își propune să ofere acces la sport la cât mai mulți copii. Programul este structurat în 2 părți:

În primul rând, am dezvoltat 3 parteneriate cu federații sportive naționale: Atletism, Baschet și Handbal. Cu fiecare partener, ideea este de a promova activitatea sportivă pentru copiii între 5 și 12 ani. Ajutăm cluburile locale să îmbunătățească primirea tinerilor jucători și organizăm anual câte o zi Kinder Joy of moving cu fiecare federație. Această zi, organizată în cadrul cluburilor locale de pe întreg teritoriul francez, încurajează descoperirea activității lor. Anul acesta, peste 140.000 de copii au luat parte la aceasta.

În al doilea rând, o colaborare pe termen lung cu Secours Populaire Français. În ultimii zece ani (cu excepția acestui an din cauza contextului Covid-19), a fost organizat în fiecare vară un sat Kinder pentru a oferi copiilor din familiile susținute de asociație posibilitatea de a se bucura de vacanțe și, în același timp, posibilitatea de a descoperi o mulțime de activități sportive .

În plus, Kinder Joy of moving le permite copiilor accesul la sport pe tot parcursul anului, prin finanțare de licențe sportive și echipamente individuale.

Rezultatele

140.000

de copii au participat la o zi
Kinder Joy of moving

400 000

de copii implicați în
programul Kinder Joy of moving

DESCOPERĂ MAI MULTE

PARTENERIATELE NOASTRE ÎN FRANȚA