Kinder and Costa

Kinder și Costa
împreună cu Joy of moving

Redă video

Kinder și Costa Crociere au semnat un parteneriat important. Cele două companii lucrează împreună pentru a promova Joy of moving într-un mod distractiv și vesel, la bord, la țărm și în întreaga lume, concentrându-se pe dreptul copiilor de a se juca în conformitate cu principiile articolului 31 din Convenția ONU privind Drepturile Copilului.

Colaborarea a adus programul Kinder Joy of moving la bordul tuturor navelor Costa, oferind metoda educațională inovatoare, concepută special pentru copii și bazată pe jocuri și mișcare. Metoda Joy of moving a devenit deja o parte integrantă a activităților desfășurate de Squok Club, clubul pentru copii care operează pe toate navele Costa. În fiecare zi, 200 de membri ai personalului tinerilor din Costa, care au fost formați de către antrenorii specializați de la Kinder Joy of moving, oferă copiilor cu vârste cuprinse între trei și 11 ani jocuri și exerciții ad hoc, bazate pe metoda Joy of moving, pentru a-i încuraja să fie activi. Aceștia mai oferă o serie de alte activități care le permit să se distreze, să socializeze și să învețe lucruri noi.

Și asta nu este tot! Această inițiativă nu este destinată doar celor mici care au norocul de a face o croazieră. Este și pentru copiii care locuiesc în comunități din porturile de escală ale navelor Costa din întreaga lume. Acest nou parteneriat va duce programul Joy of moving la țărm, implicând comunitățile locale din țările în care ancorează navele. Acesta va genera valoare și va împărtăși proiecte care vor ajuta la dezvoltarea economică și socială a zonei respective, cu un accent special pe generația viitoare, deoarece jocul, mișcarea și distracția nu cunosc bariere.

Conferința de presă care a anunțat parteneriatul a avut loc pe 10 mai la Civitavecchia, Italia, la bordul navei Costa Diadema și la care a participat la Francesco Paolo Fulci, ambasador ONU și președintele Ferrero S.p.A., Gian Lorenzo Cornado, reprezentant permanent al Italiei la ONU, Neil Palomba, directorul general al Costa Crociere, Caterina Pesce, Profesor Asociat la Departamentul de Științe ale Mișcării din cadrul Universității din Roma și creatoare a metodei Joy of moving, și Enrico Giovannini, purtător de cuvânt al ASviS (Alianța Italiană pentru Dezvoltare Durabilă). Massimiliano Rosolino, fost înotător campion olimpic și ambasador Kinder Joy of moving, a fost un invitat special și, împreună cu fiica sa, a participat la activități. El i-a încurajat încă o dată pe copiii foarte mici să experimenteze jocuri și activități prin metoda Joy of moving.

Descoperă mai multe