OUR "SQUIRREL" SKIERS BACK ON TRACK WITH THE 38TH SKIRI TROPHY

A „mókus” síelők újra a pályán vannak a 38. Skiri Trófeán

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

A legviccesebb olaszországi sífutó rendezvény sikeresen és sok résztvevővel zárult le.

Január 22-én és 23-án 38. alkalommal került sor a Skiri Trophy XCountry rendezvényére a Lago di Tesero Cross Country Stadionban,Val di Fiemme-ben, Olaszországban.

Ezúttal 700 fiatal síelő vett részt különböző országokból, akik készen álltak arra, hogy kihívják egymást és szórakozzanak a Lago di Tesero olimpiai lejtőjén. Az Under 10 (Baby) és az Under 12 (Kicsik) versenyre január 22-én, szombaton került sor, míg az Under 14 (Gyerekek) és az Under 16 (Tanulók) versenyek másnap kezdődtek.

Két nap versenyzés szórakozással éstisztességes játékkal a lejtőkön és azokon kívül, ahol az érintett fiatalokjátszhattak, új barátokat szerezhettek és együtt élhették át az öröm pillanatait a hóban.

Mint mindig, a Kinder Joy of moving kiosztotta a fiatal sportoló díjat azoknak, akik kitűntek a korrekt versenyzésben, a tisztességes játékban, az őszinteségben és az integritás szempontjából a Kinder Joy of moving Fair Play Trophy-n

Az elmúlt négy évben a Kinder Joy a moving támogatta a Skiri Trophy XCountry programot: együttműködünk és osztjuk azokat az értékeket, hogy ideális lehetőséget teremtsünk a világ minden tájáról érkező fiatal sportolók számára, hogy találkozzanak, megismerkedjenek egymással és természetesen együtt élvezhessék a sportot és a mozgást.

A Skiri Trophy nemcsak a versenyekről szól, hanem a sportról és a szórakozásról is: a kemény munka, barátság és értékek megfelelő kombinációja. Pozitív energiával volt tele a stadion, amely lehetővé teszi mindannyiunk számára, hogy újra startolhassunk, újrakezdhessük, amire vágytunk. Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk a Joy of movingon, mert az öröm és a szórakozás értékei ugyanazok. Nemcsak a sportot és a versenyzés vágyát próbálja továbbítani ezeknek a gyerekeknek, hanem a tiszteletet és a közösséget is. ” mondja Nicoletta Nones, a Skiri Trophy Szervezőbizottság koordinátora

A rendezvényt a szervezők és a résztvevők folyamatos elkötelezettségének köszönhetően a jelenlegi anti-covid előírásokkal teljes összhangban tartották.

A trófeával kapcsolatos további információkért látogasson el a rendezvény weboldalára a www.skiritrophy.com címen.