Kinder Joy of moving Tennis Trophy International Master 2021

Kinder Joy of moving Tennis Trophy International Master 2021

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

13 országban megrendezett több mint 250 verseny után, több mint 20 000 teniszezőt bevonva a Kinder Joy of moving Tennis Trophy november 1. és 9. között a Rafa Nadal Akadémián ünnepelte befejezését, egy dupla nemzetközi Masterrel: a 2021-es trófea döntőit a 2020-as döntőkkel együtt játszották le, amelyet a COVID-19 vészhelyzet miatt kellett törölni.

A Kinder Joy of moving Tennis Trophy ötödik találkozóját 2021 áprilisa és októbere között rendezték meg, "több volt, mint egy trófea". A bírók hiánya, a fair play és a barátság középpontba állítása, a szülők aktív részvétele és a különböző szórakozási lehetőségek bizonyították ennek a rendezvénynek az egyediségét, amely sokkal több, mint egy sportesemény.

Az országos előválogatókon kiválasztott 125, 9-12 éves játékos a pályán a lehető legjobb formáját hozhatta. Tisztességes és becsületes viselkedésüket próbára tehették a gyakorlatban is megvalósítva a verseny alapját jelentő Fair Play kódexet, amelyet a Fair Play Trophy képvisel. Ezt a becsületesség és sportszerűség terén legkiválóbb játékos és edző kapja meg.

A Kinder Joy of moving Tennis Trophy International Masteren sok olyan pillanat is volt, amikor a résztvevők egymással találkozhattak és megismerkedhettek: a nyitó felvonulástól a díjátadó ünnepségig, a szülő-gyermek mérkőzésektől a Kinder Joy of moving faluban zajló tevékenységekig. Ez egy külön erre a célra kialakított terület, ahol szakoktatók a gyerekeket és a családokat bevezették a Joy of moving módszeren alapuló mozgásos tevékenységekbe.

A MUSEUM Xperience meglátogatásával és a mallorcai Drach-barlangok megtekintésével a kulturális felfedezésre is jutott idő.

A Kinder Joy of moving Tennis Trophy-t 2006-ban találta ki Olaszországban Rita Grande, egykori teniszező a Kinder Joy of moving mellett. 2017-ben a verseny más országok előtt is megnyílt, nemzetközi szinten népszerűsítve az aktív életmódot a fiatalabb generációk körében. Ez a Kinder Joy of moving által támogatott egyik fő kezdeményezés, mivel a mozgás mint személyes és társas gyarapodás előmozdításával tükrözi küldetését és filozófiáját.

További információkért látogasson el tennistrophy.com oldalra