Kinder Joy of moving Tennis Trophy International Master 2021

Trofeul de Tenis Kinder Joy of moving International Master 2021

REDĂ VIDEO

După peste 250 de turnee în 13 țări și peste 20.000 de jucători de tenis implicați, Trofeul de Tenis Kinder Joy of moving și-a sărbătorit încheierea la Academia Rafa Nadal în perioada 1-9 noiembrie, cu un dublu Master Internațional: finalele trofeului 2021 s-au jucat împreună cu finalele 2020, care au fost anulate din cauza urgenței COVID-19.

Cea de-a cincea ediție a Trofeului de Tenis Kinder Joy of moving, disputat din aprilie până în octombrie 2021, a fost „mai mult decât un trofeu”. Absența arbitrilor, accentul pus pe fairplay și prietenie, participarea activă a părinților și diferitele oportunități de distracție au atestat caracterul unic al acestei manifestări, care este mult mai mult decât un eveniment sportiv.

Cei 125 de jucători, cu vârste între 9 și 12 ani, selectați din tururile preliminare naționale au avut șansa să dea tot ce au putut pe teren, testându-și corectitudinea și integritatea, punând în practică codul Fair Play, fundamentul întregului turneu, care este reprezentat prin Trofeul Fair Play, acordat jucătorului și antrenorului care s-au remarcat cel mai mult prin onestitate și spirit sportiv.

Trofeul de Tenis International Master Kinder Joy of moving s-a caracterizat și prin multe momente care au implicat participanții la întâlnire și socializare: de la parada de deschidere până la ceremonia de premiere, de la meciurile părinte-copil până la activitățile din Kinder Joy of moving Village, o zonă dedicată în care formatorii experți au implicat copiii și familiile în activități de mișcare bazate pe metoda Joy of moving.

A fost timp și pentru explorare culturală cu vizita la MUSEUM Xperience și turul Peșterilor Dragonului din Mallorca.

Trofeul de tenis Kinder Joy of moving a fost inventat în Italia în 2006 de fosta jucătoare de tenis Rita Grande împreună cu Kinder Joy of moving. În 2017, turneul s-a deschis către alte țări, promovând un stil de viață activ în rândul generațiilor tinere la nivel internațional. Aceasta este una dintre principalele inițiative susținute de Kinder Joy of moving, deoarece reflectă misiunea și filozofia sa, prin promovarea mișcării ca dezvoltare personală și relațională.

Pentru mai multe informații, vizitați tennistrophy.com