Tennis Trophy 5th edition

Kinder Joy of moving Tennis Trophy 2021

Redă video

Kinder Joy of moving Tennis Trophy 2021: turneul internațional care îi ajută pe copii să crească este ... mai mult decât un trofeu!

Kinder Joy of moving Tennis Trophy este acum la cea de-a cincea ediție. În cadrul acestei ediții, vor participa copii născuți între 2009 și 2012 din 13 țări. Tinerii jucători de tenis se vor întâlni în peste 150 de turnee locale, pentru a se distra împreună în numele prieteniei, împărtășirii și spiritului de fair-play, pentru a ajunge la International Master, care va avea loc în noiembrie la Centrul Sportiv Rafa Nadal.

Ediția din 2021 a Kinder Joy of moving Tennis Trophy este foarte așteptată, datorită opririi forțate a ediției trecute, conform reglementărilor generale privind situația de urgență Covid-19, care nu a permis să se joace finala la International Master. Turneul este acum gata să înceapă în alte 9 țări, după început deja în Italia, Bulgaria, Ungaria și Austria.

Acordând întotdeauna atenție protocoalelor sanitare locale și distanțării sociale, turneul promite să fie și în acest an unul plin de emoții și momente grozave alături de jucători, părinți și oaspeți speciali. Această ediție este „Mai mult decât un trofeu”, fiind încă o dată mărturie a unicității turneului, care evidențiază absența arbitrilor ca o modalitate de a învăța importanța integrității, a accentului pe fair-play prin atribuirea exclusivului și singularului Fair Play Trophy. Această ediție este importantă și pentru participarea părinților nu numai ca spectatori, ci ca jucători activi, și pentru numeroasele ocazii pe care tinerii jucători le au pentru a se distra, atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui. Din toate aceste motive, Trofeul de tenis este diferit de alte turnee (este, de fapt, „Mai mult decât un trofeu”) și, în 2021, va fi prezentat ca o ediție în care totul - emoții, sentimente, gesturi - este amplificat, contribuind pozitiv la dezvoltarea copiilor.

Ambasadorul evenimentului va fi jucătorul de tenis Jo-Wilfried Tsonga: campionul francez va asista la importanța unui stil de viață activ, potrivit valorilor Joy of moving, ca model pentru toți copiii implicați în turneu.

Kinder Joy of moving Tennis Trophy a fost inventat în Italia în 2006 de fosta jucătoare de tenis Rita Grande în colaborare cu Kinder Joy of moving. În 2017, turneul s-a deschis în alte țări, contribuind la promovarea unui stil de viață activ în rândul generațiilor mai tinere la nivel internațional.

Pentru mai multe informații, vizitați tennistrophy.com