OUR "SQUIRREL" SKIERS BACK ON TRACK WITH THE 38TH SKIRI TROPHY

Schiorii noștri „veverița” revin pe traseu cu cea de-a 38-a ediție a Trofeului Skiri

REDĂ VIDEO

Cea mai recentă ediție a celui mai amuzant eveniment de schi fond din Italia s-a încheiat cu succes și participare.

În zilele de 22 și 23 ianuarie a avut loc cea de-a 38-a ediție a Skiri Trophy XCountry la Stadionul de Cross Country din Lago di Tesero, în Val di Fiemme, Italia.

O ediție la care au participat 700 de tineri schiori din de țări diferite, gata să se provoace reciproc și să se distreze pe pârtia olimpică de la Lago di Tesero. Cursele pentru copii sub 10 ani (Baby) și copii sub 12 ani (Cuccioli) au avut loc sâmbătă, 22 ianuarie, în timp ce cursele pentru copii sub 14 ani (Ragazzi) și copii sub 16 ani (Allievi) au început a doua zi.

Două zile de competiții marcate de distracție și fair-play pe pârtii și în afara lor, în care tinerii implicați au putut să se joace, să își facă noi prieteni și să trăiască momente de bucurie împreună pe zăpadă.

Ca de obicei, Kinder Joy of moving a premiat tinerii sportivi care s-au remarcat prin corectitudine în cursă, în termeni de fairplay, onestitate și integritate, cu Trofeul Kinder Joy of moving Fair Play.

În ultimii patru ani, Kinder Joy of moving a sprijinit Skiri Trophy XCountry: colaborăm și împărtășim aceleași valori pentru a crea o oportunitate ideală pentru ca tinerii atleți din întreaga lume să se întâlnească, să interacționeze și, bineînțeles, să se bucure împreună de sport și mișcare.

Trofeul Skiri nu este doar despre curse, ci și despre sport și distracție: combinația potrivită de muncă, prietenie și valori. Am găsit pe stadion o energie pozitivă care ne permite tuturor să o luăm de la capăt cu o mare dorință de a reîncepe. Suntem mândri să colaborăm cu Joy of moving pentru că împărtășește aceleași valori de bucurie și distracție, încercând să le transmită acestor copii nu doar sport și dorința de a concura, ci și sentimentul de respect și comunitate.”, spune Nicoletta Nones, coordonator al Comitetului de organizare al Skiri Trophy

Ediția s-a desfășurat în deplină conformitate cu normele de siguranță anticovid în vigoare, datorită implicării constante a organizatorilor și participanților.

Pentru mai multe informații despre Trofeu,i site-ul evenimentului poate fi accesat pe www.skiritrophy.com.