Tennis Trophy 6th edition

A 6-a ediție a Kinder Joy of moving Tennis Trophy

Kinder Joy of moving Tennis Trophy s-a întors!
Turneul continuă să câștige amploare și, ca întotdeauna, răspândește valorile de dezvoltare personală, integrare și fair-play, cu scopul de a aduce noile generații mai aproape de cultura mișcării.

Trofeul Kinder Joy of moving Tennis Trophy, aflat la cea de-a șasea ediție internațională, a început în 2006, la ideea jucătoarei profesioniste de tenis Rita Grande, fostă campioană italiană, în colaborare cu Kinder Joy of moving și cu sprijinul federațiilor locale de tenis.

La ediția din 2022 sunt implicate 12 țări, în care fete și băieți cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani vor juca pe diverse terenuri de tenis din țările respective și vor avea șansa de a participa la Masterul Internațional care, la fel ca anul trecut, se va desfășura la Rafa Nadal Academy în perioada 31 octombrie - 3 noiembrie.
Turneul este acum gata să înceapă în Croația, Franța, Malta, Monaco, Polonia, România și, pentru prima dată, în Capul Verde, fiind deja început în Italia, Bulgaria, Ungaria, Austria și Luxemburg.

Ceea ce face ca acest turneu să fie special și unic este faptul că fiecare meci se joacă fără arbitri: tinerii jucători au ocazia de a se distra, atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui, și de a da tot ce au mai bun din ei înșiși, ghidați de un cod de fair-play foarte educativ.

Dar asta nu este tot.
În această ediție, experiența merge dincolo de simplul meci, inspirând copiii și familiile lor cu amintiri și învățăminte pe care le vor lua în viața de zi cu zi. Mai mult decât un trofeu, o experiență plină de bucurie!

Momentele de neuitat împărtășite între familii și copii sunt esențiale, dar vor exista și momente de participare activă a familiilor și zile deschise pentru toată lumea, ca o ocazie în plus de a se distra și de a se apropia de tenis, chiar și pentru cei care nu au avut încă posibilitatea de a descoperi acest sport.

Dincolo de rezultatele de pe terenuri, fair-playul și prietenia vor fi adevăratele vedete ale ediției din 2022 a Trofeului Kinder Joy of moving Tennis.

Informații suplimentare despre proiect sunt disponibile la tennistrophy.com.